Gejbenowskie -17 zł, 53 zł z kart, więc właściwie musiałem dopłacić 3 dychy z pp.
Ano wiadomo, tylko zwykłymi kartami nie da się grać na odległość, a na kurnika nie chce wchodzićviragolo pisze: 9 lip 2020, o 07:45 PS. UNO to zwykłe makao, jak już w to grać to z kumplami przy stole (karty kosztują grosze, ale w makao można grać też zwykłymi kartami)
Oj będzie NfS ogrywanyTHE-ABRAM pisze: 9 lip 2020, o 11:56 Need for Speed Undercover
Need for Speed Most Wanted
Need for Speed Deluxe Edition
Need for Speed Rivals: Complete Edition
Need for Speed Payback - Deluxe Edition
Faktycznie dużo bym dał aby oba Undergroundy wróciły do cyfrowej sprzedażySorines pisze: 9 lip 2020, o 13:39Ano wiadomo, tylko zwykłymi kartami nie da się grać na odległość, a na kurnika nie chce wchodzićviragolo pisze: 9 lip 2020, o 07:45 PS. UNO to zwykłe makao, jak już w to grać to z kumplami przy stole (karty kosztują grosze, ale w makao można grać też zwykłymi kartami)![]()
Oj będzie NfS ogrywanyTHE-ABRAM pisze: 9 lip 2020, o 11:56 Need for Speed Undercover
Need for Speed Most Wanted
Need for Speed Deluxe Edition
Need for Speed Rivals: Complete Edition
Need for Speed Payback - Deluxe Edition
Szkoda, że jeszcze nie ma obu części Underground na platformie gejbena, one dopiero były świetne
Masa fajnych cen byla na fajne gry, chocby we happy few za ~30zlGreg pisze: 9 lip 2020, o 19:46 NIC. NULL. NADA. ZERO.
Jak zawsze człowiek czekał na te wyprzedaże na steam to tak co roku jest coraz słabiej...Przykre :/
To są jednak trochę nieporównywalne "lęki".pelikulas pisze: 9 lip 2020, o 13:33
No to ładnie nie zagrasz w resident evil 7 bo sie boisz... skoro masz dzieci to nie ma chyba juz nic straszniejszego od utrzymania rodziny w tym zacofanym kraju, takze taki resident evil 7 to przy tym pikus![]()
Chyba celują w mniej wymagających klientów. Dla mnie taka wyprzedaż jest ok - kupuję gry dwa, trzy razy w roku - właśnie na tych dużych wyprzedażach. Zapewne nie jest taniej ale za to wygodniej.Greg pisze: 9 lip 2020, o 19:46 NIC. NULL. NADA. ZERO.
Jak zawsze człowiek czekał na te wyprzedaże na steam to tak co roku jest coraz słabiej...Przykre :/
To ktos gry kupuje jeszcze do grania? U mnie 99% to dla +1serafek5 pisze: 9 lip 2020, o 21:24 Ja też nic nie kupiłem. Na całe szczęście. Kusiły DLC do Shadow of the Tomb Raider, CoD Modern Warfare Remastered i Accel World vs. Sword Art Online Millenium Twilight, ale na szczęście się powstrzymałem. W czasie wyprzedaży przeszedłem całego NFS Heata, Silent Hilla 3 i kilka retro gierek na Game Boya. Dopiero po ograniu jeszcze przynajmniej 3 gier zacznę myśleć o kupowaniu czegoś nowego, bo też dotarłem już do momentu, gdzie posiadanych gier po prostu nie da się nadrobić.