Cześć,
zna ktoś na wylot Fallen Order ? Można wrócić do grobowca Miktrulla? Jeśli tak to w jaki sposób.
Zostały mi jedyne 2 skrzynie i są w tym grobowcu.
No nie mogę tam powrócić.
Wejście z Imperialnych wykopalisk jest zamknięte holograficzną czerwoną ścianą - bo w cutscence BD ją zamknął.
Natomiast zjechanie windą bezpośrednio z obszaru Zeffo też nic nie daje, bo znajduję się na najniższym poziomie z którego nie znalazłem wejścia na piętro. Biegałem tam chyba z godz ale nie znalazłem żadnej możliwości wkroczenia piętro wyżej.
Wszak jest tam cholernie ciemno więc mogłem coś przegapić, no ale nawet posiłkując się filmikami na YTB nic nie wskóram bo albo są to filmiki fabularne, albo jeśli chodzi o znajdźki są to filmy na zasadzie ucinania sekwencji by było szybciej.
Ktoś coś poradzi ?
SW Fallen Order - powrót do grobowca Mikrula na Zeffo problem.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Powinno Ci się przydać do powrotu. Sam miałem z tym problem, ale chyba ostatecznie jakoś mi się udało. Tutaj masz chyba całą drogę.
EDIT:
W przypiętym komentarzu w filmiku poniżej masz z kolei oznaczone wszystkie sekrety.
No właśnie to nie pomaga, bo sam w ten sposób do niego dotarłem.
zjechałem windą na dół i utknąłem na niemal godz czy jakoś tak.
biegałem, węszyłem, szukałem.
Nie znalazłem żadnej liny, ściany by się wspiąć na piętro wyżej. mogę wyjść w miejsce gdzie są szturmowcy i strażnik świątynny, ale tam też nie ma wejścia piętro wyżej.
Tu właśnie utknąłem i nie wiem gdzie - bo gdzieś musi - jest wejścia do góry.
pewnie już je mijałem ze 150x ale kicha. :/
nie mniej dzięki za odp.
zjechałem windą na dół i utknąłem na niemal godz czy jakoś tak.
biegałem, węszyłem, szukałem.
Nie znalazłem żadnej liny, ściany by się wspiąć na piętro wyżej. mogę wyjść w miejsce gdzie są szturmowcy i strażnik świątynny, ale tam też nie ma wejścia piętro wyżej.
Tu właśnie utknąłem i nie wiem gdzie - bo gdzieś musi - jest wejścia do góry.
pewnie już je mijałem ze 150x ale kicha. :/
nie mniej dzięki za odp.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Kurcze, miałem ten problem z tą kryptą. Natomiast ni cholery nie pamiętam niestety jak udało mi się wrócić. Na pewno posiłkowałem się googlami i youtubem. W końcu, któreś rozwiązanie mi pomogło.