Mam mały problem.
W opisie bundla piszą, że Afterfall + DLC są w jednym kluczu, ale ja już Afterfall mam na steamie i mi się ten klucz nie chce dodać, przez co nie mogę dodać tego DLC.
Jakieś pomysły?
Indie Gala – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Z tego co wyczytałem w opisie, ten "nowy DLC" (który ma się zwać "Dirty Arena Second Strike" - nie mylić z obecnym Dirty Arena DLC, dostępnym za darmo) ma się dopiero pojawić na Steamie i aktywować "automatycznie". Wnioskowałbym z tego, że klucz będziesz mógł dodać dopiero wtedy, kiedy pojawi się w ofercie Steama to DLC, a zapewne wraz z tym również jakaś "kompletna edycja" Afterfalla (która będzie zestawem podstawki i tego DLC , oczywiście zakładając, że DLC będzie płatne).
Nie ma bo nikt się nie spodziewał, że będzie taka opcja do kupna.
Brałbym 2 kopie w takim układzie 

Nie spamujmy tutaj. Temat już stworzyłem ale niech każda piątka tam się wpisuje http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 538#p42464