Magisterka, ankieta – będę wdzięczna! :)

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 1 raz

[EDIT]
Skończyłam zbieranie odpowiedzi, bardzo dziękuje za pomoc.
Teraz zostaje mi już tylko rozdział badawczy i obrona, postaram się w przyszłości być tutaj bardziej aktywna, ale bycie noname ciężko zwalczyć.
Jeszcze raz dzięki wszystkim, którym się chciało :D

Hej, głupia sprawa, potrzebuje pomocy przy wypełnieniu kwestionariusza do pracy magisterskiej - jest w pełni anonimowy. Praca dotyczy e-commerce w branży gier.

https://forms.gle/yxr6CppCU9JzgJWq8

W razie jakichkolwiek pytań, uwag, albo błędów (jestem tylko człowiekiem i mogłam nie załączyć odpowiedniej sekcji) daj znać, można pisać o tutaj –> itsu@op.pl

Wielkie dzięki za ratunek moich czterech liter :D
Ostatnio zmieniony 9 cze 2020, o 14:10 przez Itsu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 110 razy
Podziękowania: 85 razy

Kolejna osoba, co zarejestrowała się wczoraj, dała linka do ankiety potrzebnej do jakiejś pracy i nigdy więcej nie zajrzy na to forum. Dziękuję, postoję.
Ci użytkownicy podziękowali Nile za ten post (w sumie 3):
SairmeHardkorjobjoxPL
Awatar użytkownika
Łowca

True, nie będę zaprzeczać - rejestracja wczoraj, ze względu na zrobienie obrony, ale na stronie przewalałam się już dużo wcześniej jako anon z powodów x. Nie lubię o nic żebrać, dlatego nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja i serio wolałabym tego nie robić, ale to moja ostatnia prosta na studiach.
Ale jeśli jeszcze ktoś poczuje się urażony moją bezczelnością to przepraszam.
Ci użytkownicy podziękowali Itsu za ten post:
Maikeru
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Itsu pisze: 5 cze 2020, o 09:50 True, nie będę zaprzeczać - rejestracja wczoraj, ze względu na zrobienie obrony, ale na stronie przewalałam się już dużo wcześniej jako anon z powodów x. Nie lubię o nic żebrać, dlatego nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja i serio wolałabym tego nie robić, ale to moja ostatnia prosta na studiach.
Za szczerość masz ode mnie wykonaną ankietę.:D Mimo że w mojej pracy magisterskiej nie musiałem badań robić, to mimo wszystko znam twój ból :)
Ci użytkownicy podziękowali Maikeru za ten post:
Itsu
Awatar użytkownika
Łowca

Maikeru pisze: 5 cze 2020, o 10:49
Itsu pisze: 5 cze 2020, o 09:50 True, nie będę zaprzeczać - rejestracja wczoraj, ze względu na zrobienie obrony, ale na stronie przewalałam się już dużo wcześniej jako anon z powodów x. Nie lubię o nic żebrać, dlatego nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja i serio wolałabym tego nie robić, ale to moja ostatnia prosta na studiach.
Za szczerość masz ode mnie wykonaną ankietę.:D Mimo że w mojej pracy magisterskiej nie musiałem badań robić, to mimo wszystko znam twój ból :)
Strzelam w takim razie, że praca pisana na podstawie studium przypadku, zdradzisz jaki temat? :D
Gry są super zagadnieniem, ale są postrzegane jako temat mało "naukowy" i rzadko kiedy promotor zgadza się na niego. Mój chyba nawet nie do końca rozumie o czym pisze, ale jest spoko człowiekiem i dał mi wolą rękę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Itsu pisze: 5 cze 2020, o 13:00
Maikeru pisze: 5 cze 2020, o 10:49
Strzelam w takim razie, że praca pisana na podstawie studium przypadku, zdradzisz jaki temat? :D
Gry są super zagadnieniem, ale są postrzegane jako temat mało "naukowy" i rzadko kiedy promotor zgadza się na niego. Mój chyba nawet nie do końca rozumie o czym pisze, ale jest spoko człowiekiem i dał mi wolą rękę.
Bardziej praca techniczna, gdzie dowodem jest zrobienie projektu aplikacji internetowej :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

A prosze bardzo, wysłane :D
Ci użytkownicy podziękowali Raffael za ten post:
Itsu
ODPOWIEDZ