Tak czy inaczej, wydajność jest zauważalnie gorsza, poprawy jakości specjalnie nie zauważyłem. Hmm.
To nie jest remaster. To gra zrobiona od zera, mówimy tu już o remake. BYĆ MOŻE dadzą zniżkę przy zakupie pakietu Trilogy, posiadając wcześniej 2 i 3 DE. Cała trylogia ma być wyceniona na 100 euro/dolarów, więc może jakaś zniżka wskoczy.Hardkor pisze: 19 maja 2020, o 22:32 Pytanie ode mnie: Czy wiadomo coś czy posiadacze Mafii 1 dostaną remaster za free?
Trylogia 59 euro w gmg....DJSurprise pisze: 19 maja 2020, o 22:46To nie jest remaster. To gra zrobiona od zera, mówimy tu już o remake. BYĆ MOŻE dadzą zniżkę przy zakupie pakietu Trilogy, posiadając wcześniej 2 i 3 DE. Cała trylogia ma być wyceniona na 100 euro/dolarów, więc może jakaś zniżka wskoczy.Hardkor pisze: 19 maja 2020, o 22:32 Pytanie ode mnie: Czy wiadomo coś czy posiadacze Mafii 1 dostaną remaster za free?
Z drugiej strony jak się wejdzie na stronę sklepu steam, to w przedpremierze jak się kupi,to dostaje się jakieś skórki przedpremierowe. To może sugerować, że przynajmniej przed premierą nie kupimy taniej Remake niż za 169 zł.
Ale to się z czasem okaże.
Masz rację, gdzieś widziałem informację o 100 euro, ale nie mogę znaleźć. Dziwne, bo sam remake na mafiagame.com kosztuje nieco ponad 50 euro. No to fajnie rozplanowali te ceny. Dobrze że steam uwzględnił w końcu polską walutę, bo nie widziałbym płacić 50 euro za remake :p.pelikulas pisze: 19 maja 2020, o 22:53Trylogia 59 euro w gmg....DJSurprise pisze: 19 maja 2020, o 22:46To nie jest remaster. To gra zrobiona od zera, mówimy tu już o remake. BYĆ MOŻE dadzą zniżkę przy zakupie pakietu Trilogy, posiadając wcześniej 2 i 3 DE. Cała trylogia ma być wyceniona na 100 euro/dolarów, więc może jakaś zniżka wskoczy.Hardkor pisze: 19 maja 2020, o 22:32 Pytanie ode mnie: Czy wiadomo coś czy posiadacze Mafii 1 dostaną remaster za free?
Z drugiej strony jak się wejdzie na stronę sklepu steam, to w przedpremierze jak się kupi,to dostaje się jakieś skórki przedpremierowe. To może sugerować, że przynajmniej przed premierą nie kupimy taniej Remake niż za 169 zł.
Ale to się z czasem okaże.
Ze względu na historię, mafię 1 warto zagrać nawet teraz. Czuć tu klimat Chłopaków z Ferajny. Ale rozumiem, że może teraz odstraszać archaizmami i nie dzisiejszą grafiką.Hardkor pisze: 19 maja 2020, o 23:25 Dzięki za info. Mam nadzieję, że dobrze to zrobią, bo Mafii 1 nie tknąłem, a tu byłaby okazja we współczesnej grafice