Grand Theft Auto V za darmo na EGS

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: 15 maja 2020, o 08:21 Dostaje taki komunikat przy próbie przypisania GTA Na Twoje konto nie można w tej chwili pobrać więcej darmowych gier.
Dwuetapową weryfikację na mejla mam. Mam czekać po prostu czy co?
Po prostu Epic daje czasową blokadę na aktywacja za zbyt dużo prób dodania gry do konta, coś jak na Steam za zbyt dużą liczbę prób aktywacji kluczy. Użyje VPN albo urządzenie o innym IP jak na przykład telefon + siec komórkowa ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: 15 maja 2020, o 01:52
Armin pisze: 15 maja 2020, o 01:41
pelikulas pisze: 15 maja 2020, o 01:37

Teoretycznie mozna podac passy do istniejocego konta rokstar i te dodatki powinny sie dodac do konta, ale nie wiem nie sprawdzalem bo czekac ponad 10 minut coby sie mi gta online zaladowalo to mi sie nie chce :)
z tego co slyszalem wystarczy najpierw odpalic singla i potem z niego wejsc do multi i odpala sie w chwile
U mnie zawsze okolo 10 minut to te 4 czy 5 lat temu przestalem grac w to... nawet teraz jak dawali darmowo kase za wloczenie online to nier moglem odebrac bo czekalem 20 minut i sie nie zalogowalo.
bezposrednio z menu glownego wybranie gta online laduje jakies 3-4 minuty, ale wejscie do fabuły i stamtąd online ładuje ponad minute do 2 minut
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Armin pisze: 15 maja 2020, o 12:03
Armin pisze: 15 maja 2020, o 01:41

z tego co slyszalem wystarczy najpierw odpalic singla i potem z niego wejsc do multi i odpala sie w chwile
U mnie zawsze okolo 10 minut to te 4 czy 5 lat temu przestalem grac w to... nawet teraz jak dawali darmowo kase za wloczenie online to nier moglem odebrac bo czekalem 20 minut i sie nie zalogowalo.
bezposrednio z menu glownego wybranie gta online laduje jakies 3-4 minuty, ale wejscie do fabuły i stamtąd online ładuje ponad minute do 2 minut
To nawet te 4 minuty, czy 2 dyskwalifikuje te gre z uzytku, mi nigdy wczesniej niz 10 minut sie nie zalogowolo czy to z singla czy z właczenia dlatego porzucilem ten krap 4 lata temu czy 5 xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Co w tym dziwnego, polactwo w pelnej formie... januszowirus pokazuje klase w pelni.... Ciekawe jak steam nic nie robi jak sie im zglasza odsprzedawanie kont czy handel dostepami do kont, to moze choc epic banuje?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: 15 maja 2020, o 12:05
Armin pisze: 15 maja 2020, o 12:03
To nawet te 4 minuty, czy 2 dyskwalifikuje te gre z uzytku, mi nigdy wczesniej niz 10 minut sie nie zalogowolo czy to z singla czy z właczenia dlatego porzucilem ten krap 4 lata temu czy 5 xD
dla mnie to nie problem zaczekać do tych 2 minut, pamietam jak jeszcze mialem na poprzednim kompie na HDD killing floora 2 i tam ładowanie to dopiero była porażka, no i dodam że te gta5 trzymam na SSD o ile ma to jakiegolwiek znaczenie, pewnie jakieś ma

EDIT: ten 1mln GTA$ dla wersji premium zostanie dostarczony do 7 dni od uruchomienia gta online a pytanie jest czy to z automatu doda do konta bankowego w grze czy gdzies te kase trzeba odebrać?
ODPOWIEDZ