Oh dziękuje za odpowiedź! Ciekawa polityka- myślałem, że nowe skoro juz gry sa ujawnione

Od paru miesięcy jest tak, że od razu ujawniają zawartość i dostajesz to, co widzisz. Koniec kupowania kota w worku.svenka pisze: 21 kwie 2020, o 20:53 Oh dziękuje za odpowiedź! Ciekawa polityka- myślałem, że nowe skoro juz gry sa ujawnione![]()
Stara polityka montli byla lepszaaRo pisze: 22 kwie 2020, o 12:43Od paru miesięcy jest tak, że od razu ujawniają zawartość i dostajesz to, co widzisz. Koniec kupowania kota w worku.svenka pisze: 21 kwie 2020, o 20:53 Oh dziękuje za odpowiedź! Ciekawa polityka- myślałem, że nowe skoro juz gry sa ujawnione![]()
...no prawie, bo jest mowa o jakiejś dodatkowej ukrytej grze, którą ujawnią za miesiąc![]()
macko_zbooj pisze: 23 kwie 2020, o 20:52 Dostałem dziś maila od Humble Bundle. Dają $3 rabatu za odpauzowanie Choice. Jeśli ktoś jeszcze się waha, niech sprawdzi maila. Kupon kończy ważność za tydzień, przed końcem aktualnego Choice.
![]()
Jakie w ciemno? Przecież płacisz zawsze za aktualny miesiąc, widząc wszystkie gry i wiedząc jakie są do wyboru. W ciemno to się płaciło za Monthly, gdy były tylko znane unlocki. Teraz od razu widzisz wszystkie gry które kupujesz.joshep666 pisze: 23 kwie 2020, o 21:03 Dzięki za przypomnienie, bo własnie muszę pauzę włączyćja nie mam classic a choice to się nie opłaca za bardzo w ciemno brać... Niby jest ta bonusowa gierka co mnie ominie ale to chyba jakaś mega rewelacja nie będzie.
Noir pisze: 24 kwie 2020, o 13:59
Jakie w ciemno? Przecież płacisz zawsze za aktualny miesiąc, widząc wszystkie gry i wiedząc jakie są do wyboru. W ciemno to się płaciło za Monthly, gdy były tylko znane unlocki. Teraz od razu widzisz wszystkie gry które kupujesz.
Dodatkową grę dostaniesz 1 maja tylko jeśli kupiłeś już, bądź kupisz aktualnego kwietniowego Choica. Gdy 1 maja ujawnią gry w majowym Choice to pieniądze za niego pobiorą ci automatycznie dopiero 29 maja, no chyba że wcześniej sam go kupisz lub zapauzujesz.joshep666 pisze: 24 kwie 2020, o 16:50 Więc jeśli nie anuluje subskrypcji to dostanę 1 maja tą dodatkową grę ale środków mi nie pobiorą za majowego choice dopóki nie potwierdzę że chcę?
Pisz do supportu. HB ma bardzo prokonsumenckie podejście, więc póki nie odbierzesz żadnego klucza to powinni Ci zwrócić kaskęBrzytwa_md pisze: 24 kwie 2020, o 22:17 Zapomniałem anulować subskrypcji. Da się to odkręcić czy tylko bazar zostaje?![]()
dziwne bo ja dostalem na 12 , ale tylko na 1 miesiacnigihayami pisze: 28 kwie 2020, o 21:27 Dostałem dzisiaj kupon, który pozwala mi wznowić Humble Choice Premium za 12$ za miesiąc. Zniżka przestanie obowiązywać jeśli anuluję znowu.
[edit]It will automatically apply when you check out. Offer expires April 30 at 11:59pm PT. Once you subscribe, you'll be charged your discounted amount each month. But don’t forget! You’ll lose this special pricing by canceling or pausing your subscription.
When you subscribe you'll keep your discount rate for the next 12 months. Get great games every month at a lower price per month!