Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Szukam ludków do wspólnego grania, mam 600h i kiedyś mialem 2 kalachy ale miałem przerwę parę lat od grania i teraz mam silver 1xD więc bawimy się od początku
Lekki skok cenowy jest na wszystkich (na większości) naklejkach. Zapewne to efekt epidemii. Ludzie siedzą w domach i skupują, żeby później sprzedać drożej? CS bije rekordy popularności (niby) więc i kupujących jest więcej niż zwykle- imo mały plus w całej tej sytuacji.
Dla ciekawostki wklejam kuponik z nocki. Faktycznie jest tak, jak Darien pisał - faworytów mocnych w Counter-Strike nie ma, nawet jak kursy sugerują coś innego. GG niby miało dostać łomot, ale postawili się i... zwyciężyli. Złapałem dobry kurs
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2021, o 09:53 przez huntmr, łącznie zmieniany 1 raz.
Na dziś taki kuponik. Sobol i spółka to teraz najlepszą polska drużyna. Tak przynajmniej od wczoraj pokazuje ranking HLTV. To oczywiście podbiło na nich kurs w starciu z Cyberwolves, ale chyba zbyt... mocno. 5.00 na Wilki, które potrafiły zremisować z AVEZ, czy ograć Izako Boars to jak dla mnie okazja. PACT jest w nowej sytuacji. Gra pod dużą presją. Zobaczymy, jak się pokażą, może zlekceważą rywala. Za małą stawkę dwójeczka.
Ostatnio zmieniony 6 lut 2021, o 22:38 przez huntmr, łącznie zmieniany 3 razy.