The Game Collection

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Cześć,
niedawno zamówiłam coś pierwszy raz z The Game Collection i zastanawiam się, jakie macie doświadczenia z przesyłką? W sklepie niby następnego dnia zostało wysłane, ale minął ponad tydzień i przesyłki nie ma. Oczywiście, podobnie jak w Base, jest to zwykły list, więc nie ma możliwości śledzenia. Martwię się tym bardziej, że mam tu beznadziejną placówkę pocztową, która po dwóch tygodniach potrafi nagle podrzucić mi jakieś awizo z datą wcześniejszą, a tak wypiera się, że cokolwiek mają. Czy chociaż oni w sklepie mają możliwość sprawdzenia, czy przesyłka dotarła na pocztę na przykład?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

To idzie jako zwykłe listy zapewne, także do dwóch tygodni może potrwać. Jeśli to w Polsce nie ma numeru śledzenia to nikt ci tego nie znajdzie. Czekaj cierpliwie. I albo się przeprowadź albo napraw stosunki z pocztą albo pisz uzasadnione merytorycznie skargi do naczelnika poczty w twoim mieście:)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

jeśli to zwykły list to nic nie zrobisz... musisz cierpliwie poczekać. Możesz co najwyżej zadzwonić czy przejść się na pocztę i zapytać, czy czegoś dla Ciebie nie ma. Kiedy ja zamawiałem z The Game Collection to chyba po 5 dniach miałem przesyłkę u siebie. Myślę, że dużo też zależy od tego, gdzie dokładnie mieszkasz - duże miasto, czy wioska.
ODPOWIEDZ