Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 2 razy
Cześć, może głupie pytanie tu zadaje, ale odkąd zostałem na starym planie (Classic Plan) to nigdzie nie widzę opcji zapauzowania subskrypcji w Humble Choice, tak jak to było dawniej w klasycznym planie. Ostatnio mi z automatu pobrało kasę za styczniową paczkę tą z Grid 2, ok kilka gier sprzedałem nie wyszła drogo. Ale teraz boję się, że w tym miesiącu znowu sytuacja się powtórzy a ja nie mam na to wpływu, mam informację, że cyt.: "Twój klasyczny abonament miesięczny zostanie automatycznie odnowiony w piątek, 28 lutego 2020 r." Czy już teraz mogę tą paczkę zapauzować, jedyna gra jaka mnie interesuje w tym miesiącu to Project Warlock, którą już sobie za grosze kupiłem na bazarze. W załączniku jest screen jak to u mnie wygląda.
- Załączniki
-
- Humble Choice.jpg (234.38 KiB) Przejrzano 4312 razy
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
To ja mam jeszcze głupsze pytanie, ale potrzebuje kogoś kto tego próbował i potwierdzi to. Czy jak zapauzuje miesiąc to nadal będę miał plan klasyczny, czy mi przepadnie?
- Podziękował: 110 razy
- Podziękowania: 85 razy
Tak szczerze mówiąc, to jestem ciekaw, jak długo będzie możliwa subskrypcja Classic. Pewnie po roku powiedzą "no sorry, to była roczna promocja, teraz płaćcie normalne stawki".
To by było niefajne i pewnie zrezygnowałbym w ogóle z Humbla w takim wypadku.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Lepiej nie kracz, bo jeszcze tak uczynią xDNile pisze: 10 lut 2020, o 09:43 Tak szczerze mówiąc, to jestem ciekaw, jak długo będzie możliwa subskrypcja Classic. Pewnie po roku powiedzą "no sorry, to była roczna promocja, teraz płaćcie normalne stawki".
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Ja mam póki co spokój, bo właśnie opłaciłem rok z góry a nie sądzę żeby zrobili mi "downgrade" paczki przez ten czas bo by ich Internet zjadł jakby zaczęli tym co opłacili pogarszać warunki.Nile pisze: 10 lut 2020, o 09:43 Tak szczerze mówiąc, to jestem ciekaw, jak długo będzie możliwa subskrypcja Classic. Pewnie po roku powiedzą "no sorry, to była roczna promocja, teraz płaćcie normalne stawki".
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Wydaje mi się, że prędzej mogą zacząć spadać regularne ceny Humble Choice. Myślę, że zdecydowana większość zarobków z ich nowego pomysłu to subskrybenci planu classic. Czy ktoś z Was byłby skłonny kupić pakiet 3 gier za 14 euro lub 9 gier za 18 euro? Przy naprawdę dobrych tytułach można brać to pod uwagę, ale mając porównanie z planem classic nadal oferta jest dużo mniej korzystna.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 2 razy
Nadal będziesz miał plan klasyczny, nic ci nie przepadnie, oto info z ich strony:
"Pausing your subscription is fine, and will not cause you to lose access to Classic for doing so. Only canceling your subscription will cause you to lose access to the Classic plan. Additionally, if your subscription was paused when Humble Choice has launched you were still be converted over to a Classic plan." i tłumaczenie: "Wstrzymanie subskrypcji jest w porządku i nie spowoduje utraty dostępu do Classic. Tylko anulowanie subskrypcji spowoduje utratę dostępu do abonamentu Classic. Ponadto, jeśli subskrypcja została wstrzymana w momencie uruchomienia Humble Choice, nadal zostaniesz przeniesiony do planu klasycznego."
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Wydaję mi się, że nie będzie 1:1 tylko przeliczają. W piątek kupowałem Choice Premium jako gift, żeby wykorzystać kupon zniżkowy (9$ za ten pakiet) i płatność pobrało mi już w euro, ale nie 9 euro, tylko 8,01 euro.