Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Ten Pathfinder jest bez dlc?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

petras_36 pisze: 8 lut 2020, o 11:21 Ten Pathfinder jest bez dlc?
Pathfinder niestety jest bez dlc.
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

Ile różnych subskrypcji Humble Choice (chodzi mi o osobne konta) można kupić z jednej karty kredytowej?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Nesus pisze: 8 lut 2020, o 20:02 Ile różnych subskrypcji Humble Choice (chodzi mi o osobne konta) można kupić z jednej karty kredytowej?
Można do 3. Chociaż przyznaję już dawno nie sprawdzałem czy ten limit ciągle jest.
Ci użytkownicy podziękowali MadHunter za ten post:
Nesus
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

MadHunter pisze: 8 lut 2020, o 20:09
Nesus pisze: 8 lut 2020, o 20:02 Ile różnych subskrypcji Humble Choice (chodzi mi o osobne konta) można kupić z jednej karty kredytowej?
Można do 3. Chociaż przyznaję już dawno nie sprawdzałem czy ten limit ciągle jest.
A to dobrze, akurat potrzebuję trzech. Dziekuję za odpowiedź :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy

Cześć, może głupie pytanie tu zadaje, ale odkąd zostałem na starym planie (Classic Plan) to nigdzie nie widzę opcji zapauzowania subskrypcji w Humble Choice, tak jak to było dawniej w klasycznym planie. Ostatnio mi z automatu pobrało kasę za styczniową paczkę tą z Grid 2, ok kilka gier sprzedałem nie wyszła drogo. Ale teraz boję się, że w tym miesiącu znowu sytuacja się powtórzy a ja nie mam na to wpływu, mam informację, że cyt.: "Twój klasyczny abonament miesięczny zostanie automatycznie odnowiony w piątek, 28 lutego 2020 r." Czy już teraz mogę tą paczkę zapauzować, jedyna gra jaka mnie interesuje w tym miesiącu to Project Warlock, którą już sobie za grosze kupiłem na bazarze. W załączniku jest screen jak to u mnie wygląda.
Załączniki
Humble Choice.jpg
Humble Choice.jpg (234.38 KiB) Przejrzano 4312 razy
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

przycisk Manage your subscription i dalej Pause Month
Awatar użytkownika
Łowca

lewriczin pisze: 8 lut 2020, o 22:12 przycisk Manage your subscription i dalej Pause Month
Heh... właśnie znalazłem, ale dzięki ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

lewriczin pisze: 8 lut 2020, o 22:12 przycisk Manage your subscription i dalej Pause Month
To ja mam jeszcze głupsze pytanie, ale potrzebuje kogoś kto tego próbował i potwierdzi to. Czy jak zapauzuje miesiąc to nadal będę miał plan klasyczny, czy mi przepadnie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Maikeru pisze: 9 lut 2020, o 12:48
To ja mam jeszcze głupsze pytanie, ale potrzebuje kogoś kto tego próbował i potwierdzi to. Czy jak zapauzuje miesiąc to nadal będę miał plan klasyczny, czy mi przepadnie?
Za każdym razem pauzuję, i tak - cały czas mam plan klasyczny.
Ci użytkownicy podziękowali serafek5 za ten post:
Maikeru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jedynie całkowite anulowanie subskrybcji może cię pozbawić klasycznego planu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 110 razy
Podziękowania: 85 razy

Tak szczerze mówiąc, to jestem ciekaw, jak długo będzie możliwa subskrypcja Classic. Pewnie po roku powiedzą "no sorry, to była roczna promocja, teraz płaćcie normalne stawki".
To by było niefajne i pewnie zrezygnowałbym w ogóle z Humbla w takim wypadku.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Nile pisze: 10 lut 2020, o 09:43 Tak szczerze mówiąc, to jestem ciekaw, jak długo będzie możliwa subskrypcja Classic. Pewnie po roku powiedzą "no sorry, to była roczna promocja, teraz płaćcie normalne stawki".
Lepiej nie kracz, bo jeszcze tak uczynią xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Nile pisze: 10 lut 2020, o 09:43 Tak szczerze mówiąc, to jestem ciekaw, jak długo będzie możliwa subskrypcja Classic. Pewnie po roku powiedzą "no sorry, to była roczna promocja, teraz płaćcie normalne stawki".
Ja mam póki co spokój, bo właśnie opłaciłem rok z góry a nie sądzę żeby zrobili mi "downgrade" paczki przez ten czas bo by ich Internet zjadł jakby zaczęli tym co opłacili pogarszać warunki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Wydaje mi się, że prędzej mogą zacząć spadać regularne ceny Humble Choice. Myślę, że zdecydowana większość zarobków z ich nowego pomysłu to subskrybenci planu classic. Czy ktoś z Was byłby skłonny kupić pakiet 3 gier za 14 euro lub 9 gier za 18 euro? Przy naprawdę dobrych tytułach można brać to pod uwagę, ale mając porównanie z planem classic nadal oferta jest dużo mniej korzystna.
Awatar użytkownika
Łowca

Nadal będziesz miał plan klasyczny, nic ci nie przepadnie, oto info z ich strony:
"Pausing your subscription is fine, and will not cause you to lose access to Classic for doing so. Only canceling your subscription will cause you to lose access to the Classic plan. Additionally, if your subscription was paused when Humble Choice has launched you were still be converted over to a Classic plan." i tłumaczenie: "Wstrzymanie subskrypcji jest w porządku i nie spowoduje utraty dostępu do Classic. Tylko anulowanie subskrypcji spowoduje utratę dostępu do abonamentu Classic. Ponadto, jeśli subskrypcja została wstrzymana w momencie uruchomienia Humble Choice, nadal zostaniesz przeniesiony do planu klasycznego."
Ci użytkownicy podziękowali $hake za ten post:
Maikeru
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

czyli przyjdzie nam płacić wiecej w € :|
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 215 razy
Podziękowania: 122 razy
Kontakt:

ehh zawsze muszą coś tak namieszać żeby tylko nam utrudnić mam nadzieję że cena będzie obniżona w stosunku do kursu Euro a nie jeden do jednego
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Wydaję mi się, że nie będzie 1:1 tylko przeliczają. W piątek kupowałem Choice Premium jako gift, żeby wykorzystać kupon zniżkowy (9$ za ten pakiet) i płatność pobrało mi już w euro, ale nie 9 euro, tylko 8,01 euro.
ODPOWIEDZ