Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

oferta poszla viralowo na reddicie i humble szybko zorientowalo sie ze to zły biznes i ją skonczyli
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Na pewno skończyli? Po tym co tutaj napisaliście, sprawdziłem u siebie ten "trick" bo o nim nawet nie wiedziałem i kupon dostałem. Kliknąłem pauzę, potem jeszcze raz i przed ostatecznym potwierdzeniem pojawiła się oferta kuponu. Kupon na 2$ zniżki jest ważny do 6 marca 2020r.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

No Ty jeszcze dostałeś jak wszyscy, ale drugi raz przez jakiś czas nie będzie bo każdy by sobie co miesiąc obniżał.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

TheLastJedi pisze: No Ty jeszcze dostałeś jak wszyscy, ale drugi raz przez jakiś czas nie będzie bo każdy by sobie co miesiąc obniżał.
Zapewne. W każdym razie zniżki z jesieni jeszcze działają. Dziś wyskoczyła mi cena z -3$ (zaniechana pauza na pakę z Battletech).
W ogóle sprawdza się to co przewidywałem. Nie ma żadnej promki na koniec roku. Nie dorzucają klucza, nie oferują cen typu 99$... Specjalnie przeciągam, ale dziś mam płatność, więc pewnie zaraz samo się puści. Albo ja puszczę, bo jeszcze mi przepadną klucze jeśli ich nie "wybiorę"...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Są już jakieś przecieki na jutro? :dziadek:

Najlepszego w nowym roku!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

onyksowy pisze:
TheLastJedi pisze: No Ty jeszcze dostałeś jak wszyscy, ale drugi raz przez jakiś czas nie będzie bo każdy by sobie co miesiąc obniżał.
Zapewne. W każdym razie zniżki z jesieni jeszcze działają. Dziś wyskoczyła mi cena z -3$ (zaniechana pauza na pakę z Battletech).
W ogóle sprawdza się to co przewidywałem. Nie ma żadnej promki na koniec roku. Nie dorzucają klucza, nie oferują cen typu 99$... Specjalnie przeciągam, ale dziś mam płatność, więc pewnie zaraz samo się puści. Albo ja puszczę, bo jeszcze mi przepadną klucze jeśli ich nie "wybiorę"...
A co te klucze, których się nie odkryło przepadają?
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Odkrywaj je jak najszybciej i sobie zapisuj, bo do niektórych gierek się wyczerpują i z tego co wiem, nie planują ich dodawać. Tak jest m.in. z Ethereal i A Short Hike. Nie odebrałem i teraz sobie mogę popatrzeć na:

" ATTENTION: We have run out of Steam keys for A Short Hike. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!"

I tak od dwóch miesięcy, bądź też trzech.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Humble Bundle dodało ceny regionalne do Humble Choice. Plan Classic nie jest objęty tą zmianą.

https://support.humblebundle.com/hc/en- ... _site=true
Humble Choice regional pricing:
At launch, regional pricing will support USD, EUR, GBP, CAD, AUD, NZD currencies.

Classic users are unaffected for this regional price change:
There are no regional prices for classic and it will remain $12USD + applicable taxes.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Unrailed i to Trail coś tam to multiki, więc nie warto brać ich myślę, oprócz nich bardzo mocny bundel, bez dwóch zdań. Poza tym - jeśli spauzuje się Humbla, to zniżkę 2 dolarów się dostanie :).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Bierze się wszystkie gry? Czy tylko wybiera 9? Jak ma sie HB Classic.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

frazev pisze: Bierze się wszystkie gry? Czy tylko wybiera 9? Jak ma sie HB Classic.
Jak masz Classic możesz wybrać 10 z 12 (przynajmniej w tym miesiącu) gier.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

WileTheBest pisze: Unrailed i to Trail coś tam to multiki, więc nie warto brać ich myślę, oprócz nich bardzo mocny bundel, bez dwóch zdań. Poza tym - jeśli spauzuje się Humbla, to zniżkę 2 dolarów się dostanie :).
fajnie fajnie, spauzowałem i nie dali więc nie jest to zasada
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Rozumiem że klucze są do gołych i wesołych Dirta i Street Fightera? Tj. bez dlc? Wolałbym szczerze mówiąc dostać coś starszego czy mniej popularnego, a kompletnego. Niech się bujają z takim czymś.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Do dirta dali 3 DLC z samochodami, do SFV dali podstawkę oczywiście żeby ponaciągać na DLC, jak w każdym SF.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Patrząc na te gry co dali i koszt 15 zł na bazarze za komplet interesujących mnie gier... Traci to sens pauzowanie i wznawianie co miesiąc.
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2416 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Basic kosztuje 14 ojro i daje 10 gier tak?
Jeśli sytuacja co miesiąc będzie się powtarzać, że gry na Bazarze będą wychodzić taniej niż ten Choice, to nie będzie sensu w ogóle tego kupować :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Ejdrien. pisze: Basic kosztuje 14 ojro i daje 10 gier tak?
Jeśli sytuacja co miesiąc będzie się powtarzać, że gry na Bazarze będą wychodzić taniej niż ten Choice, to nie będzie sensu w ogóle tego kupować :E

basic daje 3 gry do wyboru, w tym miesiacu z 12
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Jak się sporo kupujących humbla choice wykruszy to i ceny na bazarze polecą do góry, bo będzie ich mniej. No i te tytuły na wypasie (jak się trafią), będą dużo droższe.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Ale przecież nigdy (oprócz Battletecha?) tak nie było, żeby kupno na Bazarze wyszło taniej niż Monthly. Podliczyłem wybór classica (10 z 12) z tego miesiąca, na Bazarze wychodzi +/- 66 zł. A 12 dolców to coś koło 47 zł.
Kupując osobno jest może taniej niż gdzie indziej w sklepach, być może wygodniej niż zabawa w odsprzedawanie, ale na pewno nie taniej niż cały zestaw, gdzie po sprzedaży czegoś zawsze wychodzi się na lekki plus.
Takie moje spostrzeżenie ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Niriles pisze:
Ale przecież nigdy (oprócz Battletecha?) tak nie było, żeby kupno na Bazarze wyszło taniej niż Monthly. Podliczyłem wybór classica (10 z 12) z tego miesiąca, na Bazarze wychodzi +/- 66 zł. A 12 dolców to coś koło 47 zł.
Kupując osobno jest może taniej niż gdzie indziej w sklepach, być może wygodniej niż zabawa w odsprzedawanie, ale na pewno nie taniej niż cały zestaw, gdzie po sprzedaży czegoś zawsze wychodzi się na lekki plus.
Takie moje spostrzeżenie ;)
Liczysz classic, to jak taki Ejdrien ma z niego skorzystać, skoro nie ma do tego dostępu?
W najlepszym razie jak on chce 9 gier, to musi wtopić 18 euro - to faktycznie taniej mu wyjdzie bazar.
A sam w takiej sytuacji on nie jest i osób, które nie będą chciały pilnować więcej pauzy może być więcej.
Nie nastawiałbym się jednak na wersję, jaką warhammeron tu przedstawia - mówiłem, że będą gry po 50 gr dalej latać i latają :E Dalej byndzie tanio.

@Ejdrien jak chcesz 9 gier (10 jest tylko dla tych, co mają classic, ale nie można już tego dorwać jak anulowałeś albo nigdy monthly nie miałeś), to musisz wydać 17-19 euro. 14 ojro daje ci 3.
ODPOWIEDZ