Xbox Live Gold - gdzie najtaniej?
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 787 razy
nie działa już ale jak chcesz link to proszę > https://www.microsoft.com/pl-pl/p/xbox- ... verviewtab
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
murinus pisze:nie działa już ale jak chcesz link to proszę > https://www.microsoft.com/pl-pl/p/xbox- ... verviewtab
Nie ma już - ale dzięki za pomoc.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Potrzebuje porady jak najtaniej ogarnąć obecnie granie online na xboxie. Aktualnie mam GPU aktywne na 4 miesiące. Można to jeszcze jakos tanio przedłużyć, czy czekać aż się skończy i kupować zwykłego golda? Póki co na grach mi nie zależy, bo z X będzie korzystał syn, a on gra jedynie Minecraft/Roblox/FIFA z racji wieku. Kupilem w zasadzie żeby mi kompa nie zajmował.
Obecnie kończy mi się abonament Xbox Live Gold. Osobiście zastanawiam się jak najtaniej obecnie grać online? Pierwsze co myślałem że wezmę 3 miesięcznego Utlimate, ale co później? Czy tylko zostaje kombinacja z nowymi kontami? Celuje tylko w Golda żeby grać po sieci i nic poza tym mnie nie interesuje. Wolałbym to robić wszystko na jednym koncie ale jak mam płacić ok. 70zł za 3 miesiące to odpadam i mogę zacząć kombinować. A mogłem nakupić kiedyś za 125zł 12 miesięcznych kodów :/