Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Czy ja wiem, czy w końcu. Musisz pamiętać, że obecnie organizacje e-sportowe to nie tylko wyniki. To też zasięgi, rozpoznawalność, marka. To jest biznes. Wiadomo, że wyniki i sukcesy najlepiej wpływają na te poprzednie, ale Virtus.Pro w polskim wydaniu to był fenomen na skalę światową. Fanbase z Polski jaki miała rosyjska organizacja był ewenementem. Pewnie mocno ktoś tam musiał kalkulować, czy zatrudnienie grajków z TOP15 (którzy powiedzmy sobie szczerze nie gwarantują sukcesów od strzała), a pozbycie się fanbase'u z Polski się im opłaci.
P.S. Już widać, jak odchodzą fani (choć palenie koszulki na instastory to dla mnie gruba przesada).
Przypomniałem sobie wczoraj w nocy dobitnie dlaczego przestałem grać w tę grę. Gość w 4 rundzie mnie wyzywa, że nie trafilem z AWP i zginął + blokuje go w pałacu (ja sniper,a ten z kałachem chciał tam kampić xD). Nastepna runda, drze ryja ze chce drop. Olalem go i ide znowu w palac, czekam czy ktos z przeciwnikow rushuje, a chlop rzuca mi flashe pod nogi, tupie ciagle, strzela mi kolo glowy. Do tego na chacie glosowym drze ryja o mnie jaki to ja nie jestem okropny. Wkurzylem sie, zabilem go. Gosc zaczal mnie wyzywac ze jestem toksyczny XD
jest f2p teraz ja gram od 2013 a w fornita w zyciu nie grałem.
reasumujac f2p musi na siebie zarabiac skasowali lounge'a skasowali opskins na ktorym sprzedawałem skiny , a teraz kluczyki skasowali .
przepustki coraz drozsze ...
z jakich kolekcji teraz lecą dropy za lv ( oprócz gaffitti ofc )
Gdyż ja dostałem mp5 fosfor jakiś czas temu - kolekcja strefy zagrożenia
dziś na mmie typ dostał glocka nuklearny ogród - kolekcja nuke 2018
a gdzie można dostać listę kolekcji z których dropi ?
Jeśli chodzi o drop podczas zwykłego meczu to tutaj nie ma zasady , mi kiedyś poleciało M4A1-S Nitro i AK Szmaragdowe Pręgi a to są różne kolekcje.W przypadku obecnej operacji jest drop z The Norse , St. Marc i The Canals.Tutaj można zobaczyć wszystkie skiny:
znam csgostash/ csgobackpack/ csgo.exchange bo obstawailałem na loungu i sprzedawałem na opskins
dawno temu i nie prawda
ale mi chodzi z jakich kolekcji leci drop teraz ?
kurs 3,6 ago wygrywa ale i tak w nastenych meczach nikt nie wierzy, Kursy nadal wysokie a koniec konców w Katowicach ich nie zobaczymy bo przegrali decydujacy mecz z ENCE. Dlaczego z nimi tak zle ??
nasza scena jest taka slaba i to był tylko jakiś cud czy jak?