Ubisoft Connect (Uplay) i Ubisoft Store - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Anulowalem na paypalu zaraz po starcie, wczoraj na stronie.

Nic mi nie pobralo (bo juz na paypalu dawno zablokowalem), takze patrzylem w banku.

Normalnie pokazuje mi ze mam jeszcze do 31/10
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

mi też wczoraj pokazywało 30/10 i zacząłem szukać dlaczego....

przy anulowaniu trzeba jeszcze potem potwierdzić, może tego nie zrobiłeś.... nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

DocWho pisze: Anulowalem na paypalu zaraz po starcie, wczoraj na stronie.

Nic mi nie pobralo (bo juz na paypalu dawno zablokowalem), takze patrzylem w banku.

Normalnie pokazuje mi ze mam jeszcze do 31/10
Mejla z anulowaniem dostałeś?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mi właśnie teraz pobrało kasę, a na 100% anulowałem zaraz po aktywacji triala.

Edit: Gość z Ubi na czacie łaskawie zgłosił moją prośbę o anulowanie Uplay+ i zwrot kosztów, ale nie wiadomo, czy zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja anulowalem na paypalu i na stronie, nic nie pobralo. Przyszedl mi mejl potwierdzenie anulowania i mam tam 31/10.
rum
Awatar użytkownika
rum
Łowca
Kontakt:

Siema
Zapomniałem wyłączyć subskrypcje, do tego myślałem że w paypalu mam nie aktywną kartę, a tu dziś zonk i pobrało 60 z konta, da się to jakoś odkręcić ?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Od 17.10.19 do 22.10 THE Dywizja 2 do pogrania za darmo ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

rum pisze: Siema
Zapomniałem wyłączyć subskrypcje, do tego myślałem że w paypalu mam nie aktywną kartę, a tu dziś zonk i pobrało 60 z konta, da się to jakoś odkręcić ?
Mam podobną sytuację a rozmowa z supportem nie przynosi żadnego skutku, mimo braku środków na koncie Ubisoft usilnie starał się je pobrać z podpiętej karty, rozmowa z supportem nic nie pomogła i mówią że muszę zapłacić, bo nagle w ubisofcie nie ma opcji automatycznego anulowania usługi gdy klient nie ma środków. Tylko usilne starania by wyciągnąć pieniądze od niego ...

To był mój pierwszy i najprawdopodobniej ostatni raz kiedy skorzystałem z ich niedopracowanej usługi...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Dostawaliście te emaile co do anulowania zamówienia na Watch Dogs? Bo nic nie dostałem XD
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 57 razy
Kontakt:

Dostałem email z anulowaniem zamówienia za Watch Dogs i dali jakąś śmieszną zniżkę 10%. :roll:
Awatar użytkownika
Łowca

Orientuje się ktoś, czy Bronze/Silver/Gold packi gier Far Cry w ubistore ( przykładowo https://store.ubi.com/eu/far-cry-silver ... b4567.html ) zawierają wersje Deluxe / Gold / Apex etc, czy tylko podstawowe?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Kurde dalej nie oddali kasy, ani nie wysłali nic o anulowaniu a gra dalej na koncie xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Trickster pisze: Orientuje się ktoś, czy Bronze/Silver/Gold packi gier Far Cry w ubistore ( przykładowo https://store.ubi.com/eu/far-cry-silver ... b4567.html ) zawierają wersje Deluxe / Gold / Apex etc, czy tylko podstawowe?
Wedle tego co piszą na stronie ubishopu tylko Platinum Pack zawiera "bogatsze" edycje:
Discover the Platinum Pack, gathering Far Cry, Far Cry 2 Fortune's Edition, Far Cry 3, Far Cry 3 Blood Dragon, Far Cry 4 Gold edition, Far Cry Primal Digital Apex Edition, Far Cry 5 Gold Edition
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Hardkor pisze: Kurde dalej nie oddali kasy, ani nie wysłali nic o anulowaniu a gra dalej na koncie xD
Kasę zwrócili, info o anulowaniu brak, gra dalej się pojawia na koncie xD
Awatar użytkownika
Łowca

Hej, kupując na sklepie Ubi dostaje się te Units Pointy za zakup? Dodają się one do konta jakoś automatycznie, tak jak gra?
DRT
Awatar użytkownika
DRT
Łowca
Podziękowania: 13 razy

Tak, dodają się automatycznie do konta. Można je też zdobyć za specjalne osiągnięcia w grze, które są proste do wykonania i mają inne wymagania niż klasyczne osiągnięcia w grze.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

DRT pisze: Tak, dodają się automatycznie do konta. Można je też zdobyć za specjalne osiągnięcia w grze, które są proste do wykonania i mają inne wymagania niż klasyczne osiągnięcia w grze.
Jak sie uzyje kodu na 20% to przy zakupach w ubi nie dostanie sie za zakupy tych ubi punków, jak sie kupuje bez kodu, ubipunkty sie dostaje.
Awatar użytkownika
Łowca

pelikulas pisze: Jak sie uzyje kodu na 20% to przy zakupach w ubi nie dostanie sie za zakupy tych ubi punków, jak sie kupuje bez kodu, ubipunkty sie dostaje.
Okej, zamówiłam i użyłam kodu na -20%, ale w szczegółach zamówienia widnieje u mnie, że te units pointy niby powinnam dostać. Jest ich mniej niż widnieje przy oryginalnym produkcie, ale zakładałam, że po prostu dostaje się je w zależności od ilości wydanej kasy...
https://zapodaj.net/49af12ec374a4.png.html

Kod: Zaznacz cały

Order summary
Articles (2) zł 509,99
Order Discount - zł 771,90
Shipping Discount - zł 40,00
Shipping zł 0,00
Total zł 367,99
Club Units earned :92 
Można gdzieś znaleźć informacje o tym? Bo jedyne co mi wyskakuje przy wyszukiwaniu to wątki o terminie ważności units pointów... :/
Awatar użytkownika
Łowca

Dobra, może komuś się przyda rozwiązanie ;)
Miałam bardzo miłą rozmowę z konsultantem na czacie, który po sprawdzeniu wszystkiego dodał mi punkty na konto (i nawet zaokrąglił je w górę!).
Także zniżka -20% użyta w trakcie zakupu nie sprawia, że nie otrzymuje się tych ubi punktów :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Mam pytanie bo nie bardzo rozumiem, czy jak kupie season passa - przepustkę sezonową to czy po roku - sezonie cała jej zawartość zniknie mi z konta Uplaya? Pytam się, ponieważ na żadnej oficjalnej stronie Ubisoftu nic takiego nie pisze (chyba).
ODPOWIEDZ