Allyouplay.com - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Zauważyłem na gg.deals, że pojawił się jakiś nowy sklep allyouplay.com. Można płacić kartą lub Paypalem.

Z mojej listy życzeń wyszperałem trzy świetne oferty, steamowe klucze w zasadzie z historycznie najniższymi cenami (dzień temu w tym samym sklepie były parę groszy taniej):
Beholder 2 (16,14 zł): https://www.allyouplay.com/en/beholder-2-row
Sunset Overdrive (21,52 zł): https://www.allyouplay.com/en/sunset-overdrive
Ori and the Blind Forest Definitive Edition (21,01 zł): https://www.allyouplay.com/en/ori-and-t ... ve-edition

Wziąłem Sunseta i Ori, pewnie jest tam więcej świetnych ofert :)

Znalazłem jeszcze jedną dobrą ofertę jeśli ktoś jeszcze nie ma:
Hitman Game of the Year Edition (20,84 zł): https://www.allyouplay.com/en/hitman-ga ... dition-row
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ciekawe na ile jest on wiarygodny. Kusi mnie Vampire Bloodlines 2 (w 3 wersjach).
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Po cenie Bloodlines 2 wnioskuję, że to raczej błąd cenowy, więc pewnie zwrócą kasę gdy się zorientują.
Awatar użytkownika
Łowca

Błąd cenowy. Już miałem płacić, ale z tego, co widzę po komentarzach na reddit, to od razu zwracają pieniądze. Kluczy i tak nie ma, bo do premiery daleko, więc...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Super sklep. Chciałem kupić sobie dlc do Castlevanii 2 i już pierwsze schody, bo im się moje e-maile nie podobają - nie można zapłacić PayPalem z innego maila, niż ma się założone konto -.- Nawet jeśli "oszuka się" system (czyli wpisze "dobry" mail i przeloguje w międzyczasie na "zły"), to zwracają pieniądze... Walić coś takiego.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kurde, zanim pojawily sie wasze komentarze nie powstrzymalem sie i rozsadek przegral i zaplacilem. Mam nadzieje,ze rzeczywiscie zwroca mi pieniadze. 86,72 za edycje z dodatkami za piekne by bylo prawdziwe. Rzeczywiscie znalazlem temat na reddit i ludzie probuje ale kilku zwrocono kase.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dodam, ze dla tych co kupuja w monthly survivng Mars i chca miec season pass tez jest tam dobra oferta na season pass (i dziala)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

ReCore w podobnej cenie co Sunset Overdrive
https://www.allyouplay.com/en/recore-definitive-edition
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

BATTLETECH Season Pass ma też dobrą cenę 10 euro z groszami.
Awatar użytkownika
Łowca

Jesli transakcja przejdzie i dostane klucz to mam pewnosc, ze ten klucz jest legit? Nie chcialbym potem dostac bana na konto steam, ze wzgledu na 1 klucz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dziwne ze niektorzy nadal moga kupowac, bo u mnie ze przekroczylem miesieczny limit. Co ciekawe zalozylem 2 konto i tam jest to samo.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

veri pisze: Jesli transakcja przejdzie i dostane klucz to mam pewnosc, ze ten klucz jest legit? Nie chcialbym potem dostac bana na konto steam, ze wzgledu na 1 klucz.
Nie słyszałem chyba jeszcze o zbanowaniu całego konta Steam za nielegalny klucz. Mogą co najwyżej usunąć grę.
Co do samego sklepu to chyba nie zasługuje on na miano bardziej bezpiecznego i zaufanego od G2A czy Kinguina, bo sklep, które aspiruje do miana "legitnego" raczej nie powinien sobie pozwolić na sytuację, że błąd cenowy utrzymuje się tak długo, ale same zamówienia anulowane są od razu. Wygląda to tak, jakby robili to specjalnie, żeby wypromować sklep/zebrać pulę potencjalnych klientów, bo nie wierzę, że zmiana ceny/zablokowanie możliwości kupna jest trudne do zrobienia.
PSH
Awatar użytkownika
PSH
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Już nic nie da się kupić, nie ma żadnej metody płatności "There is no payment method available"
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy

Ej takie pytanie. Przy zakładaniu konta podajecie fałszywe dane czy prawdziwe. Bo nie wiem czy sklep jest na tyle zaufany by podawać prawdziwe, a czy nie ma potem jakichś problemów z fałszywymi.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

W sobotę w nocy kupiłem sobie Wargroove i Grip. Patrzę dziś na historię i widzę, że za każdą z tych gier skasowało mnie 2 razy
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

mr_broz pisze: W sobotę w nocy kupiłem sobie Wargroove i Grip. Patrzę dziś na historię i widzę, że za każdą z tych gier skasowało mnie 2 razy
Zaqpewne 2 razy kliknołes :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ruszyło się coś komuś przy pricebugu Planetfall? In progress... kasa poszła klucza nima. Jutro zwrot? Czy bez upominania nie oddadzą?

EDIT1: No szacun, dzisiaj wleciał kod do wersji premium za 20 ojro. Jak nie usuną z konta to :trollface:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Kupowałem ostatnio DLCki do Assetto Corsa podczas wielkiego oblężenia strony. Udało mi się zakupić i 5 z 9 kluczy otrzymałem. Napisałem do supportu. Oni powiedzieli, że się przyjrzą sprawie, ale do dziś, żadnego odzewu. Cały czas 4 klucze nie są wysłane (status "In progress:). Czy można liczyć na ten sklep, że rozwiąże ten problem? Ktoś w ogóle miał kontakt supportem i próbował rozwiązać podobny problem?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Mi 2 zamówienia w ogóle nie przeszły mimo że kasę z PP zabrało. Support nie odpisał wcale. Na PP również nie odpisują. Pozostaje mi poczekać do 4 grudnia i zwrócić się do PP o zwrot pieniędzy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Tylko ja mam tak, że część zamówienia została zrealizowana :/ Chciałbym, żeby jednak te 4 DLCki przesłali. Szukam osoby z doświadczeniem, że support zajął się ich sprawą
ODPOWIEDZ