Gry, w których macie 100% osiągnięć
Wymaksowałem w 7 grach:
Half-Life 2 (wraz z epizodami)
Sleeping Dogs
Botanicula
Chaos on Deponia
LEGO Lord of the Rings
Nie lubie jak są acziki multiplayerowe albo za przejście gry na różnych poziomach trudności
Half-Life 2 (wraz z epizodami)
Sleeping Dogs
Botanicula
Chaos on Deponia
LEGO Lord of the Rings
Nie lubie jak są acziki multiplayerowe albo za przejście gry na różnych poziomach trudności
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Ja póki co posiadam 3 gry perfekcyjne ^^
Saints Row 3
Fallen Enchanters: Legacy Heroes
Wasteland Angel (jeżeli ktoś zbiera achiwy to ta gra jest bardzo prosta, wystarczy skończyć story mod)
W przeciągu paru dni dobije Saints Row 4 (brakuje mi tylko 1 który jest za zagranie obojgiem płci przez pewien czas).
Dowodów nie będę zamieszczał, gdyż w profilu widnieje jasno "3 perfekcyjne gry"
Zaznaczę tylko z własnej strony że achiwy wedle mojej oceny powinny pokazywać determinacje, lub farta przy niektórych grach. Używanie programów do ich odpalania jest przez steam karane banami. Metody Dorrina wedle mnie powinna być używana tylko w wyjątkowych sytuacjach. W swojej kolekcji posiadam achiw Poszukiwacz zaginionej arki z gdy Civilization 5, aby go zdobyć należy "Wydobądź za pomocą amerykańskich archeologów artefakt w Egipcie, gdy niemieccy archeolodzy znajdują się w odległości maksymalnie 2 pól." Achiw ten posiada 0.07 graczy, czyli 7 na 10 000 posiadających grę i jak pomyślę że narypałem się nad nim kilkanaście godzin, a ktoś edytuje save to mnie krew zalewa...
Edit:
Saints row 4 perfekt:P choć za jakiś czas dojdą fabularne dlc więc będzie trza przysiąść znów ^^
Saints Row 3
Fallen Enchanters: Legacy Heroes
Wasteland Angel (jeżeli ktoś zbiera achiwy to ta gra jest bardzo prosta, wystarczy skończyć story mod)
W przeciągu paru dni dobije Saints Row 4 (brakuje mi tylko 1 który jest za zagranie obojgiem płci przez pewien czas).
Dowodów nie będę zamieszczał, gdyż w profilu widnieje jasno "3 perfekcyjne gry"

Zaznaczę tylko z własnej strony że achiwy wedle mojej oceny powinny pokazywać determinacje, lub farta przy niektórych grach. Używanie programów do ich odpalania jest przez steam karane banami. Metody Dorrina wedle mnie powinna być używana tylko w wyjątkowych sytuacjach. W swojej kolekcji posiadam achiw Poszukiwacz zaginionej arki z gdy Civilization 5, aby go zdobyć należy "Wydobądź za pomocą amerykańskich archeologów artefakt w Egipcie, gdy niemieccy archeolodzy znajdują się w odległości maksymalnie 2 pól." Achiw ten posiada 0.07 graczy, czyli 7 na 10 000 posiadających grę i jak pomyślę że narypałem się nad nim kilkanaście godzin, a ktoś edytuje save to mnie krew zalewa...
Edit:
Saints row 4 perfekt:P choć za jakiś czas dojdą fabularne dlc więc będzie trza przysiąść znów ^^
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2013, o 06:01 przez Furrak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
U mnie skromnie:
Hal-Life 2 wraz z epizodami
Deus Ex: Human Revolution
Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
Były jeszcze Mark of the Ninja oraz The Walking Dead ale dostały dlc więc kiedyś trzeba będzie je dokupić i dokonczyć.
I przymierzam sie do wymaksowania Batman: Arkham City GOTY, kiedyś już byłem w trakcie ale jakoś przerwałem.
Hal-Life 2 wraz z epizodami
Deus Ex: Human Revolution
Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
Były jeszcze Mark of the Ninja oraz The Walking Dead ale dostały dlc więc kiedyś trzeba będzie je dokupić i dokonczyć.
I przymierzam sie do wymaksowania Batman: Arkham City GOTY, kiedyś już byłem w trakcie ale jakoś przerwałem.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Z takich gier to poza steam mam Gothic I. Kiedyś na płytach był. Przechodziłem kilka razy, aż ostatecznie pękły wszystkie questy w grze, zaliczyłem wszystkie obozy, miałem wszystkie bronie, zbroje. Więc mogę to uznać jako 100% gry czyż nei
?

- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Deus Ex Human Revolution - The Missing Link. Wszystko za jednym przejściem, wystarczyło zrobić save/load w odpowiednim momencie. All of the Above zdobyte bez augmentów i wczytywania za pomocą odpowiednio ciśniętych/ułożonych kartonów i gaśnicy 

- Podziękował: 0
- Kontakt:
Jak na przykład 10 osiągnięć odblokowano w tej samej sekundzie

Od mojej ostatniej wizyty doszło kilka gier (lista z linkami w pierwszym poście)

Co do hejtowania niektórych, którzy twierdzą, że robienie takich rzeczy to "powiększanie sobie e-penisa". Nawet jeśli ktoś by chciał to robić po to żeby się pochwalić, to co z tego? Jego życie, jego czas, jego wola - robi co chce. Ja osobiście mam przyjemność ze zdobywania 100% achievementów w grach i jak są sensowne to je robię. Dobra zabawa i satysfakcja jest.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Niektóre gry, chociaż swój przykład mogę podać jedynie na The Binding of Isaac, które grało się w wersji DRM-Free, po pierwszym uruchomieniu na steamie odblokowują wszystkie dotychczasowe postępy. Nie wiem jak w przypadku innych gier, ale chyba tam gdzie można przenieść sejwa, i postępy są jakąś zapisywane np. osiągnięcia "wbudowane" w grze, albo osiągnięcia typu ukończ poł gry, powinny też się odblokowywać.
- Podziękował: 0
- Kontakt:
W ciągu ostatnich kilku dni doszły mi dwie pozycje. O ile zdobycie aczików w Incredipede było komicznie łatwe (wystarczyło 12 kliknięć) tak już zdobycie wszystkich w Spec Ops: The Line było trudne. Głównie przejście gry na czwartym poziomie trudności (FUBAR). Jednak uwielbiam takie hardcorowe wyzwania, tym bardziej, że satysfakcja jest potem duża 

- Podziękował: 121 razy
- Podziękowania: 2 razy
@Mihau
Serio taki trudny ten FUBAR? Ja rozgrzebałem i po 2-3 misjach na tym poziomie zabrałem się za coś innego, z zamiarem powrotu za jakiś czas, ale nie wydawał mi się zbyt ciężki. Trzeba tylko wydawać komendy, a strzelać tylko w ostateczności. Jedynym problemem, jaki mogę sobie wyobrazić, to nasi zdychający kompanii, ale może dalej faktycznie jest gorzej
.
BTW
Ktoś się pisze na wbicie multikowych trofeów w Most Wanted na PS3 w przyszłym tygodniu?
Serio taki trudny ten FUBAR? Ja rozgrzebałem i po 2-3 misjach na tym poziomie zabrałem się za coś innego, z zamiarem powrotu za jakiś czas, ale nie wydawał mi się zbyt ciężki. Trzeba tylko wydawać komendy, a strzelać tylko w ostateczności. Jedynym problemem, jaki mogę sobie wyobrazić, to nasi zdychający kompanii, ale może dalej faktycznie jest gorzej

BTW
Ktoś się pisze na wbicie multikowych trofeów w Most Wanted na PS3 w przyszłym tygodniu?