szukam gry...

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy

Czesc, nie widze takiego watku, jesli przeoczylem to prosze polaczyc - dzieki.

Szukam gierki w ktora gralem dawno temu, chyba ja nawet skonczylem, ale pamietam tylko sam poczatek i nawet nie pamietam za bardzo fabuly i pelnego klimatu ani o co w niej chodzilo.

Wydaje mi sie tez ze gralem w nia na PSX (ewentualnie PC).

Gra byla prawie na pewno ze stadionu (takie czasy) i albo byla dubbingowana/tlumaczona przez ruskich albo zaczynala sie w Rosji (albo zsrr). Raczej byla to gra typu point and click z elementami ewentualnie Sience Fiction.

Jedyne co pamietam z samego poczatku ewentualnie zaraz po intro (jesli bylo) to ze grafika byla raczej kreskowa (jak wtedy przygodówki ale tez nie dziecinna i kolorowa jak dla dzieci). Na samym poczatku moglismy pochodzic wokol/lub ze dwie trzy plansze obok jakiegos tajnego jak zakladam obozu, obiektu pilnowanego przez chyba ruskich zolnierzy i musielismy sie tam dostac.

Bardzo bym chcial napisac cos wiecej ale serio kompletnie nic nie pamietam oprocz tego poczatku - moglem tez przekrecic jakies fakty:)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

bkt1916 pisze: Czesc, nie widze takiego watku, jesli przeoczylem to prosze polaczyc - dzieki.

Szukam gierki w ktora gralem dawno temu, chyba ja nawet skonczylem, ale pamietam tylko sam poczatek i nawet nie pamietam za bardzo fabuly i pelnego klimatu ani o co w niej chodzilo.

Wydaje mi sie tez ze gralem w nia na PSX (ewentualnie PC).

Gra byla prawie na pewno ze stadionu (takie czasy) i albo byla dubbingowana/tlumaczona przez ruskich albo zaczynala sie w Rosji (albo zsrr). Raczej byla to gra typu point and click z elementami ewentualnie Sience Fiction.

Jedyne co pamietam z samego poczatku ewentualnie zaraz po intro (jesli bylo) to ze grafika byla raczej kreskowa (jak wtedy przygodówki ale tez nie dziecinna i kolorowa jak dla dzieci). Na samym poczatku moglismy pochodzic wokol/lub ze dwie trzy plansze obok jakiegos tajnego jak zakladam obozu, obiektu pilnowanego przez chyba ruskich zolnierzy i musielismy sie tam dostac.

Bardzo bym chcial napisac cos wiecej ale serio kompletnie nic nie pamietam oprocz tego poczatku - moglem tez przekrecic jakies fakty:)
Red Comrades Save the Galaxy ?
Awatar użytkownika
Łowca

Nie, to nie to. Tamta miala "powazniejsza" grafike. No i nie zaczyna sie tak samo (tam byla jakas chyba tajna baza na syberii/w jungli - nie pamietamc czy byla typowa zima ale chyba tak).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

kojarzy mi się trochę z Original War, ale chyba to nie to.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Big Red Adventure mi sie skojarzylo, ale pewnie nie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 64 razy
Kontakt:

In Cold Blood?
Awatar użytkownika
Łowca

woda85 pisze: In Cold Blood?
Bingo :) Nie wiem skad kojarzysz ta gre ale to wlasnie to :)
ZNacie jakies podobne klimaty?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

bkt1916 pisze:
woda85 pisze: In Cold Blood?
Bingo :) Nie wiem skad kojarzysz ta gre ale to wlasnie to :)
ZNacie jakies podobne klimaty?
Gorky 02? Tak trochę naciągane. :gwizdany:
albo Martian Gothic?
ODPOWIEDZ