Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Własćiwie to jedna gra ^^ w dodatku przypadnie do gustu może 5% graczy, i nie ma kart wiec nawet jak kupisz za 1$ to sie część nie zwróci 

- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
To akurat beznadziejne rozwiazanie dla gracza bo miałem ochotę sprzedać Sherlocka bo mnie zupełnie nie interesuje i wziąć tylko Wargame ;x
A wracając do aktualnego. Sądzicie że cena 6$ pójdzie w górę/w dół? Bo nei wiem czy chce mi się grać w tyle X-ów więc muszę pomyśleć nad kupnem, ale znowu te ostatnie tytuły są najlepsze, więc chętnie bym sobie je nabył.
A wracając do aktualnego. Sądzicie że cena 6$ pójdzie w górę/w dół? Bo nei wiem czy chce mi się grać w tyle X-ów więc muszę pomyśleć nad kupnem, ale znowu te ostatnie tytuły są najlepsze, więc chętnie bym sobie je nabył.
Seyonne* cena jest stała
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:

Dla mnie nic ciekawego, bo to nie moje klimaty, więc szkoda mi nawet tego dolca. Nawet jakby mnie kiedyś naszło na tego typu tytuły to w biblioteczce steam nadal kiszą się Star Wolves czy inne Galactic Civilizations. Czekam na bundel od Focusa

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
jak ktoś wziął te X to przy X3: Reunion Bonus Package na karcie gry w sklepie trza kliknać "zagraj" wtedy to doda do DLC X3: Reunion
EDIT: nie "zagraj" a chyba "zainstaluj" było wcześniej (zielony guziczek), w każdym bądź razie klucz nie dodaje tego DLC - dzisiaj jest darmowe ale za jakiś czas może być płatne wiec lepiej sobie odrazu to dodać
EDIT: nie "zagraj" a chyba "zainstaluj" było wcześniej (zielony guziczek), w każdym bądź razie klucz nie dodaje tego DLC - dzisiaj jest darmowe ale za jakiś czas może być płatne wiec lepiej sobie odrazu to dodać
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, o 21:10 przez Armin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Co do wczorajszych bonusów - żeby je dostać trzeba było kupić BTA przed i po ich ogłoszeniu czy mogę dopłacić do BTA i również je dostanę? Trafiło mi się akurat, że BTA podczas mojej jednodolarowej wpłaty wyniosło niewiele ponad 3 dolary 

- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Wielkie dzięki za info, w życiu by mi do głowy to nie przyszło, że kupując grę, będę musiał ją jeszcze raz "kupić" na Steamie.Armin pisze: jak ktoś wziął te X to przy X3: Reunion Bonus Package na karcie gry w sklepie trza kliknać "zagraj" wtedy to doda do DLC X3: Reunion
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Nie grę tylko nieobowiązkowy pakiet dodatkowy do niej. Zazwyczaj za DLC z takimi rzeczami musisz zapłacić, rozdrobnione jest to po kilku DLC, a tu masz za darmo i jeszcze ludzie kręcą nosem.
Na Steam to nie nowowść - tak dodaje się darmowe DLC np: do Killing Floor (modern combat czy jakoś tak), Mare Nostrum i Darkest Days do Red Orchestra (a przynajmniej po 2007 r. tak trzeba było, w tych nowych bundlowych są chyba z automatu) czy darmowy DLC do Painkillera H&D czy czwarte DLC do Wargame EE (z klucza dodają się chyba tylko pierwsze trzy).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
@Skapiradlo
Pytanko odnośnie DLC o którym pisałeś do Killing Floor, mam wersję zakupioną z IndieGala i powinno być niby 13DLC, jak sprawdzić czy je dostałem, bo gdy wejdę na grę w steam i wybiorę DLC to jest lista DLC ale wszystkie płatne.
Pytanko odnośnie DLC o którym pisałeś do Killing Floor, mam wersję zakupioną z IndieGala i powinno być niby 13DLC, jak sprawdzić czy je dostałem, bo gdy wejdę na grę w steam i wybiorę DLC to jest lista DLC ale wszystkie płatne.
To po co w ogóle gry kupować? W dodatku składać daninę Żejbiemu w wysokości 15% z tego niby kolekcjonerskiego odchodu? Zresztą X'y to nie indyki mające na celu np. umilić podróżującemu czas przejazdu pociągiem Warszawa-Łódź i z powrotem, tylko wyzwanie i ćwiczenie szarych komórek przez lata całe. No offense; Te 5% (nie tylko "growej) populacji o której wspomniałeś, w ten właśnie sposób lubi spędzać wolny czas ; )
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2013, o 12:08 przez facehugger, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
UWAGA! Nie jest to żaden bug, po prostu dostajemy do biblioteki jednie wersję demonstracyjną Second Encounter jeśli wpisaliśmy klucz tylko do First Encounter. Przed chwilą sprawdziłem.Schlafrok pisze:Jest to bug, występuje w kilku grach pochodzących z bundlowych kluczy. Sam doświadczyłem tego bugu na właśnie Second Encounterze (ale już wcześniej, wtedy gdy był Serious Sam Weekly) oraz A Game of Dwarves, tym razem z Indie Gali. W niczym to nie przeszkadza, bo gra normalnie istnieje na twoim koncie, normalnie działa. Tylko na takim Steam Gifts wciąż będzie wyskakiwać jako gra której nie masz, i lekko zapcha listę giveawayów. A jak nie korzystasz ze Steam Gifts, to w ogóle w niczym Ci to nie będzie przeszkadzać.