Po części jeszcze trochę GTA V. Gdy oglądałem gameplay'e z konsol mówiłem do siebie 'muszę to mieć'. Na każde przełożenie premiery reagowałem nerwami, a jak już gra ujrzała światło dzienne... chyba trochę za szybko mi się znudziła.
Zbyt szybki GPU? To co masz za kartę, skoro ja na GTX980 nie miałem żadnych problemów?GThoro pisze: U mnie to był Wiedźmin 3, nagrzałem się przed premierą, bo w 1 i 2 nie mogłem zmusić się do grania, po prostu coś mnie odpychało, a tutaj coś co lubię, czyli otwarty świat itede. Okazało się, że z grą miałem pod górkę ciągle: nie działające płyty, crashe przez GoG'a, crashe przez grę, crashe przez GPU (bo jest za szybki dla Wieśka), potem bugi, mierny "otwarty świat", fabuła owszem fajna, ale do oglądania, a nie uczestniczenia w niej, gwoździem do przysłowiowej trumny był bug uniemożliwiający kontynuację fabularnego zadania, do tego spadająca wydajność z patcha na patch. W efekcie powstał mega niesmak, grę wywaliłem i tyle. Zmarnowane 350zł
.
Jak widzisz jest tam emotka
To chyba w inne Diablo 3 graliśmy, bo akurat liczba buildów jest całkiem spora na postać i każdym buildem gra się zupełnie inaczej, a wraz z wprowadzeniem dziedzictwa starożytnych to liczba kombinacji skoczyła jeszcze wyżej. Wiadomo, że top rankingi zajmie się tylko w OP buildach w danym sezonie, ale dla zwykłej młócki kombinacji jest cała masa. Tylko co z tego jak kolejne sezony to tylko podkręcanie numerków :/.
Bo tak to w tych grach jest od telltale.Ejdrien. pisze: Może spowoduję burzę, ale jak narazie zawiódł mnie najbardziej The Walking Dead: Season 1.
Dlaczego? Miałem wrażenie, że wybory, które podejmowaliśmy, nie miały większego wpływu na grę typuAle mimo tego, że serialu nigdy nie oglądałem, to nawet dobrze grało się w tą interaktywną wersję.Spoiler:pokaż