Pewnie każdego kolejnego dnia inny wydawca będzie, ale po tym, co zaserwowali dzisiaj nie spodziewam się szałowych cen

SCS coś ostatnio się ceni. Do tego przyspieszyli z wydawaniem kolejnych dlc, a z ostatnim to nawet poza sklep Steam nie wyszli... Szukaj po cdkeysach i Gamivo (jak będą dawali kupon na -20%), tak uzbierasz cokolwiek aż do Oregonu i Baltic Sea w przyzwoitych cenach. Na Waszyngton (i prawdopodobnie na Bałkany w przyszłości też) niestety trzeba się wykosztować bezpośrednio na Steam (w pakiecie z ciulowymi maszynami leśnymi wychodzi w promocji -30% około 40 zeta).
Maszyny leśne słabe są?Niriles pisze:SCS coś ostatnio się ceni. Do tego przyspieszyli z wydawaniem kolejnych dlc, a z ostatnim to nawet poza sklep Steam nie wyszli... Szukaj po cdkeysach i Gamivo (jak będą dawali kupon na -20%), tak uzbierasz cokolwiek aż do Oregonu i Baltic Sea w przyzwoitych cenach. Na Waszyngton (i prawdopodobnie na Bałkany w przyszłości też) niestety trzeba się wykosztować bezpośrednio na Steam (w pakiecie z ciulowymi maszynami leśnymi wychodzi w promocji -30% około 40 zeta).
Podobny poziom, co Heavy Cargo Pack. 8 ładunków, z czego 6 na tych "długich" naczepach, a 2 jako osobny ładunek-naczepa. No i jakieś acziki do tego, ze dwa albo trzy. Czy to jest warte 18 zeta? Nie wiem, za to w paku można wziąć - w cenie samego Waszyngtonu (którego taniej nigdzie nie ma) dostanie się komplet.
10%, jak wyżej:497GR8-20PF5D-?O?4A6
? = 1
Edit, być może ten też zadziała (nie wiem czy # na początku jest potrzebny), 10%:UNXI0D-?QV2ZU-09XIFX
? = 7
#000166-EFPNE2-2RS7DT
Dostaniesz kolejny. Ogólnie każdy Rewards Bundle w koszyku oznacza kolejny, nowy kupon z tiera tego Rewards Bundle'a po dokonaniu zakupu. Innymi słowy zakup gry z Gold Rewards Bundle zawsze da Ci kolejny 15% kupon zniżkowy.
Nie prawda. Kupowałem dziś przed 13:00 Preya i Dooma, i dostałem 2 Gold Rewards Bundle. Chyba, że teraz coś pozmieniali...Jahman pisze:Dostaniesz kolejny. Ogólnie każdy Rewards Bundle w koszyku oznacza kolejny, nowy kupon z tiera tego Rewards Bundle'a po dokonaniu zakupu. Innymi słowy zakup gry z Gold Rewards Bundle zawsze da Ci kolejny 15% kupon zniżkowy.
Tak na wszelki wypadek - dwie rzeczy o których warto pamiętać to to że każdy z tych kuponów działa tylko na 1 grę w koszyku a nie cały koszyk i to że jak wrzucisz np 2 gry Gold do koszyka to dostaniesz tylko jeden Gold Rewards Bundle. Z tego powodu jeśli chcesz kupić więcej gier to warto je kupować osobno - po jednej grze na koszyk.
Na raz w tym samym koszyku? A to przepraszam - to w takim razie musieli coś naprawić odkąd ja robiłem swoje zakupy pare dni temu bo wtedy wyświetlał się tylko jeden bundle per tier per koszyk max.
No i tak to w sumie z definicji miało działać. Fajnie że to naprawili i dzięki za potwierdzenie.
To jaką nagrodę i jakie kupony dostaniesz zależy od tego z jakiego tiera jest gra którą kupujesz. Ogólnie zasada jest prosta - za każdą grę z "G" w narożniku jej obrazka powinieneś dostać Gold Bundle, za każdą z "S" Silver Bundle a za każdą "B" Bronze Bundle. Jest to niezależne od tego czy i z jakim voucherem kupujesz te gry i z definicji każdy voucher zniżkowy powinien zadziałać na każdą grę w Summer Sale (więc można sobie spokojnie np użyć vouchera 15% z Gold Reward na grę z Bronze tier i dostać za to kolejny Bronze Reward albo użyć vouchera 7% z Bronze Reward na grę z Gold tier i dostać za to kolejny kupon 15% do użycia przy następnym zakupie). Jakby nie było dodawanie vouchera zniżkowego nigdy nie powinno zmieniać listy Rewards Bundle które dostaniesz. No chyba że znalazłeś jakiś fajny bug bo chyba raz już taki był że jedna gra oferowała 2 nagrody z różnych tierów albo chyba że znowu coś pozmieniali odkąd robiłem swoje zakupy.
Ja kiedyś tam dawno temu kupowałem Dishonored GOTY, a to jest chyba to samo. Nie ma u mnie zakupu na stronie, więc chyba nie jest to wersja RHCP