EA Access

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

EA Access od lipca także na Playstation 4.
EA ROZSZERZA SWOJĄ OFERTĘ SUBSKRYPCJI NA KONSOLĘ PLAYSTATION®4
Po raz pierwszy gracze będą mogli skorzystać skorzystać z zalet EA Access na PS4™

Firma Electronic Arts Inc. ogłosiła dziś, że wprowadza EA Access* na system PlayStation®4 (PS4™). Od lipca tego roku gracze będą mogli zapisać się na miesięczną lub roczną subskrypcję za pośrednictwem PlayStation® Store. Po dodaniu konsoli PlayStation 4 do już istniejących usług członkowskich Xbox One i PC za pośrednictwem Origin ™, EA oferuje teraz swoje usługi subskrypcji na większej liczbie platform niż jakikolwiek inny wydawca.

„Niezmiennie inwestujemy w usługi cyfrowe i subskrypcyjne, a oferowanie naszych gier do jeszcze większej liczby osób na obu konsolach jest ekscytującą perspektywą dla wszystkich” - powiedział Matt Bilbey, wiceprezes ds. rozwoju strategicznego. „Naszym celem jest zapewnienie graczom większego wyboru, aby mogli grać w nasze gry tam gdzie chcą i tak jak chcą. Dlatego też cieszymy się, że możemy zaoferować im usługę EA Access na PlayStation 4.”

Członkostwo w EA Access pozwala graczom doświadczyć Play First Trials, dzięki którym mogą wypróbować większość nowych gier EA przez 10 godzin. Abonenci korzystają również z 10% rabatu na zakup pełnych gier, rozszerzeń, elementów w grze i wielu innych. Dodatkowo gracze mogą wskoczyć do rosnącej biblioteki gier EA, w tym najpopularniejszych serii takich jak Battlefield™, EA SPORTS™ FIFA, Star Wars ™ Battlefront ™ i innych.

Aby być na bieżąco z nowościami EA Access i zarejestrować się, aby uzyskać więcej informacji, odwiedź https://www.ea.com/ea-access/ps4
Nie było wcześniej tematu dot. tej usługi, więc pozwoliłem sobie takowy założyć ;) Macie opłacony abonament? Opłaca się za 79 zł rocznie?
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Ja kupiłem dla testu na x one i jest 66 pozycji... Znając życie na każdej konsoli trzeba bedzie sobie wykupic inny EA access co jest glupie. Gdyby to było połączone z origin access to miałoby to sens, tak to kupują to na konsoli, na pc musimy osobno sobie wykupic...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

remike pisze: Opłaca się za 79 zł rocznie?
nie. Opłaca się za 28zł z Argentyny. Pod warunkiem, że nie masz już tych wszystkich gier z EAA. Albo, że chcesz pograć 10 godzin w jakieś nowości (Madden '20?).
Za to na pc się opłaca za 79zł.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

A tak narzekali na ludzi narzekających na wsteczną kompatybilność i teraz masz...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

...podobno niektórzy jeszcze narzekali na narzekających na ludzi narzekających na wsteczną kompatybilność... Jak żyć?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Już dostępny, właśnie zassalem pierwsza grę :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 26 razy
Podziękowania: 22 razy

Można za to zapłacić środkami z portfela, czy tylko karta?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

Kusi, żeby ograc A Way Out, Battlefieldy i Unravel, ale nie wiem, czy osiem dych dam za to... Muszę się z tym przespać
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

A po co wydawać ci 80 zł? Kup sobie na miesiąc za 15 zł, ja też mam parę gier do ogrania i wolę kupić na miesiac/dwa, a potem czekać aż coś dodadzą fajnego, kupowanie na rok z góry mija się z celem moim zdaniem, EA nie ma aż tylu fajnych gier :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 40 razy
Podziękowania: 98 razy
Kontakt:

Roczna lepiej się opłaca. Wychodzi wtedy około 7 zł na miesiąc to tyle co 2 piwa z Żabki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

W miesiąc, znając swoją częstotliwość grania, to przejde może z jedną z tych gier. No i nie chce też mieć przez owy miesiąc "przymusu" grania tylko w to, co jest w pakiecie, bo przecież mam opłacone, a zegar tyka. Na rok to jakoś lepiej się rozkłada.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Warto na nia zerknac, bo w Hubie zapomnieli dodac np. ME: Andromeda i trzeba przez psstore dodawac :)
(no chyba ze dodali w nocy)

Edit: Nie moge znalezc gry Rory McIlroy PGA Tour, ona na PS4 ma jakis inny tytul czy cebulandia ma bana na ta gre? :trollface: Bo serwisy twierdza ze jest w EA Access a tu nawet w psstore tego mi nie znajduje...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Garrus pisze:
Edit: Nie moge znalezc gry Rory McIlroy PGA Tour, ona na PS4 ma jakis inny tytul czy cebulandia ma bana na ta gre? :trollface: Bo serwisy twierdza ze jest w EA Access a tu nawet w psstore tego mi nie znajduje...
Gra jest usunięta.

https://www.trueachievements.com/n32459 ... -ea-access

"EA Access members, please note that we are removing EA SPORTS™ Rory McIlroy PGA TOUR® from the EA Access Vault on May 22 (2018). On this date, the game will no longer be available to download or play from the EA Access console app or the Xbox Store."
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dlatego abonamenty nie są takie super masz powiedzmy ulubioną grę grasz w nią 100-200 h i mogą Tobie ją w każdej chwili usunąć bo skończyła się licencja
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

raistand pisze:
Garrus pisze:
Gra jest usunięta.

https://www.trueachievements.com/n32459 ... -ea-access

"EA Access members, please note that we are removing EA SPORTS™ Rory McIlroy PGA TOUR® from the EA Access Vault on May 22 (2018). On this date, the game will no longer be available to download or play from the EA Access console app or the Xbox Store."
O wspaniale, a tak chcialem potrafiac do dziurki :trollface: bo ostatni golf w jaki gralem to byl na pegazusie :/
Dzieki za info :piwo:
ODPOWIEDZ