Skapiradlo pisze: W sumie niewiele tego było bo bez kart w tym roku, a staram się trzymać zasady od bety kart chyba w 2013 r. by kupować w Steam Store tylko z walletu za kredyty z rynku, no chyba że coś ma taką samą lub lepszą promocję niż w zewnętrznych sklepach/pudełkach:
DARK SOULS: REMASTERED (ze zniżką dla posiadaczy wersji pierwotnej)
PAYDAY 2 - uzupełnienie o brakujące z pakietu DLC do edycji Ultimate.
60 Seconds!
Dispatcher
i tyle - kredyty się skończyły. Już miałem narzekać że "tak złej summer sale dawno nie było i źle że nie wziąłem ostatniego Humble Monthly, a tu o 22:54 *DING* email:
Nie powiem że zaliczyłem opad szczęki - tego było 5000 szt. (w zasadzie to chyba 8000: 5000+3000 o ile dobrze rozumiem to "additional) "na kilkanaście milionów kont. Do tego to gra na którą naprawdę czekam od pierwszego trailera z kobietą-cyborgiem i masakrą na ulicy, bo cyberpunk to zdecydowanie bardziej moje klimaty niż Wiedźmin. Gdyby R. Pitchford nie zdradził GabeN'a zastanawiałbym się czy na 1 miejsce listy dać Borderlands 3 czy Cyberpunka (ze względu na odległą datę premiery), a tak sprawa była w zasadzie jasna
P.S.
Komuś z Was też udało się wygrać i jeśli tak, to co?
Gratuluję wygranej, o dziwo na mnie też trafiło, co mnie zdziwiło, bo nawet nie edytowałem specjalnie listy życzeń bo uznałem, że szansa na to, że mnie trafi i tak jest nikła. W każdym razie...

Wiem, mogłem dać Cyberpunka, ale z tego też jestem mega zadowolony

A, żadnego powiadomienia na Steamie nie było, tylko na poczcie wysłali coś takiego.