Netflix is now available in Poland!
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
Netflix losowo w zależności od przeglądarki/urządzenia/IP przydziela losowo jakaś ilość dni testowych od 0, 7,14,30.
Na fonie miałem 14 dni a jak wszedłem na PC w tryb incognito w Chrome udało mi się dostać 30 dni i już wczoraj śmigałem.
Ubolewałem że wcześniej nie moglem bo nie miałem neta, a potem testy wycofali, teraz zdążę chociaż wypróbować 30 dni na jednej karcie
bo nie wiadomo ile to będzie trwało. Więc nie ma gwarancji że to potrwa dłużej i ile potem będą triala dawać.
Netflix losowo w zależności od przeglądarki/urządzenia/IP przydziela losowo jakaś ilość dni testowych od 0, 7,14,30.
Na fonie miałem 14 dni a jak wszedłem na PC w tryb incognito w Chrome udało mi się dostać 30 dni i już wczoraj śmigałem.
Ubolewałem że wcześniej nie moglem bo nie miałem neta, a potem testy wycofali, teraz zdążę chociaż wypróbować 30 dni na jednej karcie

Zeby zrobic te darmowke trzeba podawac dane do karty kredytowej?TheLastJedi pisze: Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
Ubolewałem że wcześniej nie moglem bo nie miałem neta, a potem testy wycofali, teraz zdążę chociaż wypróbować 30 dni na jednej karciebo nie wiadomo ile to będzie trwało. Więc nie ma gwarancji że to potrwa dłużej i ile potem będą triala dawać.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
pelikulas pisze:Zeby zrobic te darmowke trzeba podawac dane do karty kredytowej?TheLastJedi pisze: Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
Ubolewałem że wcześniej nie moglem bo nie miałem neta, a potem testy wycofali, teraz zdążę chociaż wypróbować 30 dni na jednej karciebo nie wiadomo ile to będzie trwało. Więc nie ma gwarancji że to potrwa dłużej i ile potem będą triala dawać.
tak trzeba, nie wiem czy jeszcze to dziala z revolutem
Nie mam revoluta... przydalaby sie jakas fejk karta od ruskich do tego xDArmin pisze:pelikulas pisze:Zeby zrobic te darmowke trzeba podawac dane do karty kredytowej?TheLastJedi pisze: Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
tak trzeba, nie wiem czy jeszcze to dziala z revolutem
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Działa też cały czas sposób na turecki VPN, w ten sposób za najdroższy plan wychodzi ~ 25zł.
Korzystałem z niego pół roku temu, później przerwa i wczoraj spróbowałem na nowo, kupujesz z VPN po czym oglądasz już bez, plan do zapłaty pozostaje bez zmian.
Korzystałem z niego pół roku temu, później przerwa i wczoraj spróbowałem na nowo, kupujesz z VPN po czym oglądasz już bez, plan do zapłaty pozostaje bez zmian.
- Kontakt:
Mi Paypalem z podpietym Revolutem poszło,pelikulas pisze:Zeby zrobic te darmowke trzeba podawac dane do karty kredytowej?TheLastJedi pisze: Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
Tyle że Ciebie to nie urządza bo pewnie dalej nie masz PP?
Tak, niestety dalej nie mam paypala, nawet zapomniałem na jaki mail go mialem a hasła to juz w ogole nie pamietam... niech złodzieje się udławią moimi pieniędzmi. Kolejnego nie będę zakładał bo mi z miejsca zbanuja jak pojawią sie te same dane, np konto bankowe podpiete do konta.TheLastJedi pisze:Mi Paypalem z podpietym Revolutem poszło,pelikulas pisze:Zeby zrobic te darmowke trzeba podawac dane do karty kredytowej?TheLastJedi pisze: Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
Tyle że Ciebie to nie urządza bo pewnie dalej nie masz PP?
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 11 razy
Chciałem przycebulić kolejny miesiąc, jednak z tego co widzę to ta promka już się skończyła.TheLastJedi pisze: Jakby ktoś chciał przycebulić darmowe 30 dni jeszcze to od paru dni jest opcja.
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Co ty tu próbujesz scamić? Netflixa możesz mieć za niecałe 30 zł...Hardkor pisze: Jeśli ktoś ma ochote to szukam prawdopodobnie 4 osób na najwyzszy abonament netflixa. 10 zlotych za miesiac, kazdy wlasny profil. Przed logowaniem info ktore MACi są twoje+ ile urzadzen+ przy kazdym nowym info do mnie na priv (zapobieganie udostepnianiu danych osobom trzecim, bo w poprzedniej rodzince juz ktos mnie tak oszukiwał). Jak cos prosze na privoczywiscie najwyzszy pakiet
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
2 ekrany bez HD xD Super opcja.Wajper pisze:Co ty tu próbujesz scamić? Netflixa możesz mieć za niecałe 30 zł...Hardkor pisze: Jeśli ktoś ma ochote to szukam prawdopodobnie 4 osób na najwyzszy abonament netflixa. 10 zlotych za miesiac, kazdy wlasny profil. Przed logowaniem info ktore MACi są twoje+ ile urzadzen+ przy kazdym nowym info do mnie na priv (zapobieganie udostepnianiu danych osobom trzecim, bo w poprzedniej rodzince juz ktos mnie tak oszukiwał). Jak cos prosze na privoczywiscie najwyzszy pakiet
Za duze wymagania troche. Po co ci MACki? U mnie by bylo tylko 1 urzondzenie ale mam dynemiczne IP (neostrada) i moge placic tylko steamgiftcardami lub grami bo niemam paypala.Hardkor pisze: Jeśli ktoś ma ochote to szukam prawdopodobnie 4 osób na najwyzszy abonament netflixa. 10 zlotych za miesiac, kazdy wlasny profil. Przed logowaniem info ktore MACi są twoje+ ile urzadzen+ przy kazdym nowym info do mnie na priv (zapobieganie udostepnianiu danych osobom trzecim, bo w poprzedniej rodzince juz ktos mnie tak oszukiwał). Jak cos prosze na privoczywiscie najwyzszy pakiet
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Zależy na jaki kraj zakładaWajper pisze:Co ty tu próbujesz scamić? Netflixa możesz mieć za niecałe 30 zł...Hardkor pisze: Jeśli ktoś ma ochote to szukam prawdopodobnie 4 osób na najwyzszy abonament netflixa. 10 zlotych za miesiac, kazdy wlasny profil. Przed logowaniem info ktore MACi są twoje+ ile urzadzen+ przy kazdym nowym info do mnie na priv (zapobieganie udostepnianiu danych osobom trzecim, bo w poprzedniej rodzince juz ktos mnie tak oszukiwał). Jak cos prosze na privoczywiscie najwyzszy pakiet

Turcja, Argentyna.
Turcja po przewalutowaniu jakieś 28zl mi wychodzi. Oczywiście top pakiet.
- Kontakt:
To trochę charytatywnie chcesz rozdawać, bo najwyższy na 4 osoby to 13 zetaHardkor pisze: Jeśli ktoś ma ochote to szukam prawdopodobnie 4 osób na najwyzszy abonament netflixa. 10 zlotych za miesiac, kazdy wlasny profil. Przed logowaniem info ktore MACi są twoje+ ile urzadzen+ przy kazdym nowym info do mnie na priv (zapobieganie udostepnianiu danych osobom trzecim, bo w poprzedniej rodzince juz ktos mnie tak oszukiwał). Jak cos prosze na privoczywiscie najwyzszy pakiet

Tak w ogóle to wystarczy po VPN aktywować konto i darmowy miesiąc czy trzeba jeszcze na VPN oglądać?
Bo chciałem na smart TV oglądać a tam z VPN nie chce mi się kombinować.
Wystarczy VPN z Opery na USA?
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
4+ja. Z forum na tą chwilę 3 chętnych wstępnie mam, odpisałem chyba wszystkim na priv aby dodali na steam i najlepiej tam pisali. Jak się skończy że będzie full od łowców to na steam się założy chat w tej sprawie. Bo planowałem pierwotnie na FB.
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Oczywiście to nie tajemnica, że z Turcji nawet mniej jak 28 zł.Grobel pisze:Zależy na jaki kraj zakładaWajper pisze:Co ty tu próbujesz scamić? Netflixa możesz mieć za niecałe 30 zł...Hardkor pisze: Jeśli ktoś ma ochote to szukam prawdopodobnie 4 osób na najwyzszy abonament netflixa. 10 zlotych za miesiac, kazdy wlasny profil. Przed logowaniem info ktore MACi są twoje+ ile urzadzen+ przy kazdym nowym info do mnie na priv (zapobieganie udostepnianiu danych osobom trzecim, bo w poprzedniej rodzince juz ktos mnie tak oszukiwał). Jak cos prosze na privoczywiscie najwyzszy pakiet
Turcja, Argentyna.
Turcja po przewalutowaniu jakieś 28zl mi wychodzi. Oczywiście top pakiet.