PC PASS i Wolfenstein 2 oraz Prey - Polonizacja?

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam

Pogrywam sobie w te obie gry i zastanawia mnie jak je spolszczyć.... Mieszkam za granicą i może to jest przyczyną, że nie mam PL jezyka :geek: :|

Wszystkie porady z google dotyczą wersji steam ale nie bardzo sie sprawdzaja w przyp. wersji od PC PASS :E
W opcjach wyboru języka nie ma więc pewnie gdzieś trzeba by po plikach grzebać. Ktoś coś wie?

Wiem, że to tylko strzelanki... ale miło by było poczytać znajdźki w naszym języku i bardziej wczuć sie w klimat gry.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Trzeba bylo sobie ustawic w sklepie kraj polska i byloby po problemie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Gier z MS Store nie da się modyfikować. Zmień region komputera i język (jeżeli jest inny niż PL) na polski, to powinno dociągnąć polski język. Chociaż może po prostu te gry nie mają PL w wersji MS Store? Na Xboxie mam ciągle ustawiony region US, a gry pobierają się w wersji polskiej, więc na PC powinno być to samo. Chyba, że to kwestia języka systemu, a nie regionu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Regionu nie trzeba. "Wystarczy" zmienić język wyświetlania. Wylogowanie i ponowne zalogowanie nie jest konieczne.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

serafek5 pisze: Gier z MS Store nie da się modyfikować. Zmień region komputera i język.
To nic nie da.
Farax pisze: Regionu nie trzeba. "Wystarczy" zmienić język wyświetlania. Wylogowanie i ponowne zalogowanie nie jest konieczne.
Niby gdzie? W grze? Znajdź mi taką opcje np. w PREY :)

Generalnie j. w windows mam PL to samo aplikacje.

Trudno potraktuje te gry jako fajne demo i kupie ich pl odpowiednik na STEAM gdzie nie ma takiego problemu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Prey ma w językach wypisany polski. Ściągam i dam znać, bo dotychczas wszystkie gry z GP, które mają PL język, są PL po ściągnięciu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Obie gry są po polsku - znaczy się głównie angielski. Wolfa sobie ograłem, teraz gram sobie w Prey po Polsku.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

D4RKJOY pisze: (...)Niby gdzie? W grze? Znajdź mi taką opcje np. w PREY :) (...)
Inny mój post
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

D4RKJOY pisze:
serafek5 pisze: Gier z MS Store nie da się modyfikować. Zmień region komputera i język.
To nic nie da.
Farax pisze: Regionu nie trzeba. "Wystarczy" zmienić język wyświetlania. Wylogowanie i ponowne zalogowanie nie jest konieczne.
Niby gdzie? W grze? Znajdź mi taką opcje np. w PREY :)

Generalnie j. w windows mam PL to samo aplikacje.

Trudno potraktuje te gry jako fajne demo i kupie ich pl odpowiednik na STEAM gdzie nie ma takiego problemu.
Odpaliłem grę, jest po polsku. Nic nie musiałem przestawiać. System i region ustawione na polski, a jak przestawiłem na angielski, bez wylogowywania - automatycznie w grze też zmieniło się na angielski. Wydaje mi się więc, że moja rada jednak była słuszna.
ODPOWIEDZ