Jeśli konto uplay nowe (puste) i nic więcej tam nie ma możesz spróbować komuś je sprzedać
Po za tym, o jakimś zwrocie/odpięciu gierki ZA-PO-MNIJ
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Quantum Break możesz kupić w Windows Store, tam jest wersja ze zdjętym SSE4.2
- Podziękował: 178 razy
- Podziękowania: 73 razy
- Kontakt:
Dziękuję za pomoc gierkę sobie zostawię nie chcę dodatkowych kłopotów a na przyszłość będę wiedział by wysyłać gift linki. Może kiedyś zagram bo ostatni assassin w który grałem to brotherhood. Pozdrawiam wszystkich.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
jeśli mnie pamięć nie myli, to w SSE4.2 była jakaś instrukcja do CRC, czyli faktycznie może chodzić o DRMy pokroju Denuvo
czasem takie zabezpieczenia są zdejmowane z gier, stąd może i zniknąć wymaganie obsługi tych instrukcji przez procka, ale jeśli jeszcze się to nie stało, to specjalnie bym na to nie liczył
czasem takie zabezpieczenia są zdejmowane z gier, stąd może i zniknąć wymaganie obsługi tych instrukcji przez procka, ale jeśli jeszcze się to nie stało, to specjalnie bym na to nie liczył
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
U mnie tak jest na moim xeonie w3550, nie ma bata by ac odyssey w ogóle odpaliłoSoul Reaver pisze: jeśli mnie pamięć nie myli, to w SSE4.2 była jakaś instrukcja do CRC, czyli faktycznie może chodzić o DRMy pokroju Denuvo
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Ja bym obstawiał, że bardziej z powodu COD, wobec którego niezadowolenie jest wyrażane na ich fejsie, gdzie komenty są skrupulatnie kasowane. Widać odpływ srogi (albo mają wysoki target), że dają 50%

- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
No ja tylko czekam na jakąś promocję, bo mam do wykorzystania 5 juro w sklepie do 19 maja i pauzuje to od razu. Jak patrzę na te oferty dla tych co nie subują, to zaczynam żałować tej rocznej
A jakby tylko dali wersję z zombie to bym brał w ciemno.

- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Obawiam się, że teraz nie będzie jakichś fajnych promocji, bo ludziom kończą się środki z zakupu rocznego monthly, co dawali te 25 dolców
Nic kurcze nie widać własnie ;( BTW. właśnie zauważyłem, że moja 10% zniżka za monthly nie działa na preorder do Borderlands 3 do Epica. A miało być na wszystko w sklepie
(i nie, nie chcę tego kupić i nie zamierzam. Zbyt nudne. Tylko zauażyłem. Preorderom mówię nie!)

- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
i jest sale - mówiłem 
i nawet darmowka
age of wonders 3
https://www.humblebundle.com/store/age-of-wonders-iii
edit
https://www.humblebundle.com/mission/sp ... store_home
i misje takie bezgrowe - tylko znizki na miesieczne i tylko dla nowych lipa

i nawet darmowka
age of wonders 3
https://www.humblebundle.com/store/age-of-wonders-iii
edit
https://www.humblebundle.com/mission/sp ... store_home
i misje takie bezgrowe - tylko znizki na miesieczne i tylko dla nowych lipa
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Z tego sejlu chyba najlepsze będą darmówki. Bo te zniżki tylko dla nowych za kupowanie to żenujące trochę jest

- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- Hildunio