[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Nie , tylko moge sobie pozwolic na kupno np 800 i wtedy mam po 300 zł profitu co majora w najgorszym wypadku , czasami skaczą z ceną o wiele lepiej . te np z majora z przed roku teraz grubo ponad 2 zł a ksoztowaly 0.89 groszy

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Ja zostawiam tak , złoto będzie a może i diament.

A no i najważniejsze info:
Ile mam czasu na odebranie zestawów pamiątkowych?
Zestawy pamiątkowe można odebrać do 31 marca.

A no i najważniejsze info:
Ile mam czasu na odebranie zestawów pamiątkowych?
Zestawy pamiątkowe można odebrać do 31 marca.
Mam dokładnie takie same typy jak ty Darien, z odbiorem pierwszej skrzynki jeszcze się wstrzymałem, odbiorę z fazy mistrzowskiej zawsze to większa szansa na trafienie autografu jakiejś gwiazdy który może podbić cenę paczki. Liczę też na to, że obniżka ceny przepustki nie spowoduje spadku cen zestawów pamiątkowych, co do samych zestawów to widzę potencjał w overpasie i inferno na nuke chyba za dużo osób się rzuciło.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Cena paczki nie wzrośnie, co najwyżej zejdzie szybciej wśród innych. Gdybyś otworzył i trafił rzadki suvenir z autografem to wtedy większa szansa na $.Aloes pisze: Mam dokładnie takie same typy jak ty Darien, z odbiorem pierwszej skrzynki jeszcze się wstrzymałem, odbiorę z fazy mistrzowskiej zawsze to większa szansa na trafienie autografu jakiejś gwiazdy który może podbić cenę paczki. Liczę też na to, że obniżka ceny przepustki nie spowoduje spadku cen zestawów pamiątkowych, co do samych zestawów to widzę potencjał w overpasie i inferno na nuke chyba za dużo osób się rzuciło.