[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Właśnie się nad tym zastanawiałem, jak to jest. No to w sumie racja, ale Astralis na szczęście siadło. Jakby jeszcze NRG wygrało to byłoby nieźlemSr pisze: Jako, że na tym majorze przy matchupach decyduje rozstawienie, a zaledwie 5/9 wystarcza do zaliczenia etapu to obstawiając zgodnie z przewidywaniami graczy szansa, że nie trafisz tych 5 zespołów jest naprawdę bardzo niska. No i na 3-0 najlepiej dawać kogoś, kogo nawet nie jesteś pewny do awansu, szkoda tracić pewny wybór, gdy liquid lub astralis zrobi 3-1.

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
https://www.hltv.org/events/3883/iem-katowice-2019
W skrócie drużyny z 3 wygranymi przechodzą do ćwierćfinałów, drużyny z 3 przegranymi odpadają.
- Podziękował: 129 razy
- Podziękowania: 287 razy
- Kontakt:
Jak prawie połowa to trochę słabo, bo przy dwóch skrzynkach się nie zwróci. : <
Tak przy okazji, trzeba teraz obstawić całość aż do finału, czy po ćwierćfinałach można zmienić wybór?
Tak przy okazji, trzeba teraz obstawić całość aż do finału, czy po ćwierćfinałach można zmienić wybór?
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
BTW jak nie będzie wysypu z NUKE to może być za 3-5 miechów najdroższa skrzynka (24-28 zł). Oby do next majora wrócił cobble 
A jak chcecie ,żeby wam się zwróciło to skrzynki wystawcie najwcześniej za 3 miechy wtedy koło 40 zł powinniście dostać (zakładając, że cena drastycznie nie spadnie, ale do tej pory się to nigdy nie zdarzyło)

A jak chcecie ,żeby wam się zwróciło to skrzynki wystawcie najwcześniej za 3 miechy wtedy koło 40 zł powinniście dostać (zakładając, że cena drastycznie nie spadnie, ale do tej pory się to nigdy nie zdarzyło)
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Ja liczę, że dostanę 3
Wczoraj wystawiałem za 21 jak było za 18 i aż się zdziwiłem, że zeszło. Drugą może zostawię. Co do 40 zł to nie wiem, czy aż urośnie, bo zestaw skinów ma chyba ten gorszy i tańszy, ale to by musiał ktoś obeznany potwierdzić.

- Podziękował: 129 razy
- Podziękowania: 287 razy
- Kontakt:
W tej chwili tak wygląda, choć kto wie co będzie za parę dni. Ja chyba poczekam z odebraniem obu paczek przez jakiś tydzień-dwa od zakończenia Majora, może da się jakieś trendy uchwycić. : >
Ciekawe też jak będzie z cenami naklejek za kilka miesięcy, skoro do typowania nie trzeba ich kupować, więc powinno być mniej na rynku. ^^
Ciekawe też jak będzie z cenami naklejek za kilka miesięcy, skoro do typowania nie trzeba ich kupować, więc powinno być mniej na rynku. ^^
Szczęściarz, ja już wiem, że trzech nie dostanę. xD
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Na naklejka zarabiam od kilku majorów , raz mniej raz wiecej , ale regularnie pare stówek wpada ;DKadaj pisze: W tej chwili tak wygląda, choć kto wie co będzie za parę dni. Ja chyba poczekam z odebraniem obu paczek przez jakiś tydzień-dwa od zakończenia Majora, może da się jakieś trendy uchwycić. : >
Szczęściarz, ja już wiem, że trzech nie dostanę. xD