Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Będzie jeszcze darmowa wysyłka? Ceny przesyłek strasznie wzrosły. na taką duża firmę ceny macie jak dla zwykłego kowalskiego który idzie wysyłać :O
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

muve widzę coś słabo walczyło o bonusy do METRA bo inne polskie sklepy mają lepsze

MEDIAEXPERT
Obrazek
GRYMEL
Obrazek
EMPIK
Obrazek

choć ja bym wolał tego miśka co dają we Francji
Obrazek
https://editioncollector.fr/collector/r ... e-commande

a co z Anthem, będą jakieś steelbooki ?? np takie https://www.jrc.cz/anthem/p132233
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 63 razy
Podziękowania: 36 razy
Kontakt:

Akurat muve nie wypada najgorzej bo też dodają latarkę. Najgorzej wypada Empik bo po co komu jakieś naszywki chyba tylko aby załatać dziurę w gaciach :lol:

Będziecie mieć edycje Days Gone z steelbokiem taką jaką mają na amazonie ?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Czy w Assassin's Creed III + Liberation Remastered ta druga gra jest po polsku? Chodzi mi o wydanie na Xboxa One. Oryginał był po angielsku tylko, stąd moje pytanie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Czy Valhalla gra Planszowa którą macie dostepną na allegro jest to wersja z wszystkimi dodatkami z zagramw.to ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Skończyła się Wasza darmowa dostawa? Próbowałem zamówić NieR: Automata i paczka do kiosku Ruchu kosztuje 7 zł.

Edit: Znalazłem info, że jest darmowa od 100 zł.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Właśnie dostałem maila. Koniec ze złotem.
Od 25 lutego 2019 r. wprowadzamy nowe zasady w Kompanii. Po wielu przemyśleniach postanowiliśmy zrezygnować z przyznawania złota za zakupy w muve.pl.

To trudna decyzja, ale zdajemy sobie sprawę, że program nie spełnił Waszych i naszych oczekiwań.

Co z moim złotem?
Wszyscy Klienci, którzy aktualnie posiadają jakiekolwiek złoto na swoim koncie lub zdobędą je do dnia 25 lutego 2019 r., będą mogli je wykorzystać przez 12 miesięcy od daty jego zdobycia. Tak jak dotychczas posiadane złoto będzie można wymienić na nagrody, aukcje i zniżki. Zapraszamy do sprawdzenia katalogu nagród: https://muve.pl/kompania/nagrody.

Co proponujecie w zamian?
Brak złota wpłynie pozytywnie na ceny produktów w naszym sklepie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Brak złota wpłynie pozytywnie na ceny produktów w naszym sklepie.

W sensie, gry nie będą kosztować (przykładowo), 199,99zł tylko 194,99zł? :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Greg pisze: Brak złota wpłynie pozytywnie na ceny produktów w naszym sklepie.

W sensie, gry nie będą kosztować (przykładowo), 199,99zł tylko 194,99zł? :E
Przecież napisali "pozytywnie na ceny produktów" - skąd wiesz, że mają na myśli klienta :trollface:

I chyba wspominałem, że zrezygnują całkiem ze złota rok albo 2 lata temu i widać miałem rację :E
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Zalogowałem się na swoje konto i okazało się, że mam tam Stalkera. Problem w tym, że strona oferuje mi tylko klucz do gry, a samej gry nie mogę pobrać, bo wyskakuje, że strona jest niedostępna. Czy to tak ma wyglądać i rzeczywiście tylko klucz się kupuje bez możliwości pobrania gry? Czy tak jak kiedyś w Ubisofcie - "możesz pobrać przez rok od zakupu, a później kij Ci między oczy"?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Zew Prypeci? U mnie pod kluczem jest tylko "Poniższy kod należy wprowadzić w grze." i brak jakiejkolwiek informacji skąd samą grę wziąć :trollface:

Ale dokopałem się do maila, który przyszedł po zakupie i tam jest link do pobrania ich downloadera. Nie sprawdzałem czy sam programik jeszcze działa :gwizdany:
UWAGA: Przygotowaliśmy nową wersję downloadera, w której rozwiązane zostało większosć wcześniejszych problemów. Jeżeli posiadasz starą jego wersję odinstaluj ją całkowicie i pobierz nową. Aby to zrobić należy kliknąć na poniższy link Zakupione wcześniej gry bedą widoczne w nowej aplikacji.
sklep . muve . pl/pages/download (wchodzicie i pobieracie na swoją odpowiedzialność :lol:)
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

O dziękuję za pomoc ;)
Nie chcę mi się instalować gry z niepotrzebnego downloadera kurcze. Zresztą domyślam się, że skoro nie ma plików na stronce do pobrania, to tam raczej też nie będzie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Z tego co kojarzę, to wszystkie kody do stalkerów można aktywować na GOGu i jest jeszcze jakaś strona, która konwertuje te kody do wersji Steam.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Dobry człowieku dałbym Ci medal, gdybym mógł. Wpisałem kod w GoG właśnie i dodało się bez problemów ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Hej! Zastanawiam się właśnie nad złożeniem pierwszego zamówienia w muve, ale nieco się boję, bo natrafiłam w necie na sporo naprawdę skrajnych opinii odnośnie sklepu. Stąd moje pytanie: polecacie korzystanie z niego? Powinnam na coś szczególnie uważać? Macie jakieś uwagi i sugestie odnośnie zamawiania tam produktów?
Z góry dzięki za odpowiedź ^^
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Arisu98 pisze: Hej! Zastanawiam się właśnie nad złożeniem pierwszego zamówienia w muve, ale nieco się boję, bo natrafiłam w necie na sporo naprawdę skrajnych opinii odnośnie sklepu. Stąd moje pytanie: polecacie korzystanie z niego? Powinnam na coś szczególnie uważać? Macie jakieś uwagi i sugestie odnośnie zamawiania tam produktów?
Z góry dzięki za odpowiedź ^^
Krótko, zwięźle i na temat - jeden z najdroższych, jeśli nie najdroższy sklep w naszym kraju - lepiej sprawdzić każde inne miejsce, bo może i najpewniej będzie taniej.
Ale zależy jeszcze, co chcesz zamawiać :E
Awatar użytkownika
Łowca

bolesna prawda pisze: Ale zależy jeszcze, co chcesz zamawiać :E
Akurat myślałam o kupnie pudełkowego Soulcalibura VI na PC bo zgarnęłam na niego zniżkę także raczej się opłaca :lol:
Bardziej niż o ceny chodziło mi problemy z dostawą itp i czy mogę zamawiać z zapłatą z góry do kiosku ruchu czy lepiej wykosztować się na kuriera i zapłacić przy odbiorze dla bezpieczeństwa
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Nigdy nie miałem problemów z tym sklepem w przypadku pudełek. Jak chodzi o cyfrówki to 1 raz był problem ale to lata temu i podobno to ubi z kodami namieszało i naprawili problem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Okres świąteczny się skończył, więc myślę, że już powinni jakoś w miarę sprawnie wysyłać te paczki - a po co specjalnie do kuriera dopłacać, jak paczka w ruchu chyba od 100zł za darmo.
Jak zależy ci tylko na grze, to za 125 zł można wyrwać, jak na pudełku, to chyba lepiej wyjdzie z tą zniżką ;)
Awatar użytkownika
Łowca

PiccoloPL pisze: Jak chodzi o cyfrówki to 1 raz był problem ale to lata temu i podobno to ubi z kodami namieszało i naprawili problem.
Dobrze wiedzieć. Z tymi kodami to różnie bywa. Kiedyś kupiłam w sklepie stacjonarnym pudełko, a i tak musiałam potem jechać, bo w środku był kod podobno użyty kilka miesięcy wcześniej
bolesna prawda pisze: Okres świąteczny się skończył, więc myślę, że już powinni jakoś w miarę sprawnie wysyłać te paczki - a po co specjalnie do kuriera dopłacać, jak paczka w ruchu chyba od 100zł za darmo.
Jak zależy ci tylko na grze, to za 125 zł można wyrwać, jak na pudełku, to chyba lepiej wyjdzie z tą zniżką ;)
Najwięcej problemów, o których czytałam dotyczyło właśnie opóźnionej dostawy, braku kontaktu i problemów z reklamacjami/zwrotami. Także jeśli poza okresem świątecznym takie rzeczy raczej nie mają miejsca to chyba mogę śmiało zamawiać. Dzięki :)
Niby cyfrówki kupuję, ale co pudełko to pudełko :lol:
ODPOWIEDZ