Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
muve widzę coś słabo walczyło o bonusy do METRA bo inne polskie sklepy mają lepsze
MEDIAEXPERT
GRYMEL
EMPIK
choć ja bym wolał tego miśka co dają we Francji
https://editioncollector.fr/collector/r ... e-commande
a co z Anthem, będą jakieś steelbooki ?? np takie https://www.jrc.cz/anthem/p132233
MEDIAEXPERT

GRYMEL

EMPIK

choć ja bym wolał tego miśka co dają we Francji

https://editioncollector.fr/collector/r ... e-commande
a co z Anthem, będą jakieś steelbooki ?? np takie https://www.jrc.cz/anthem/p132233
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowania: 36 razy
- Kontakt:
Akurat muve nie wypada najgorzej bo też dodają latarkę. Najgorzej wypada Empik bo po co komu jakieś naszywki chyba tylko aby załatać dziurę w gaciach
Będziecie mieć edycje Days Gone z steelbokiem taką jaką mają na amazonie ?

Będziecie mieć edycje Days Gone z steelbokiem taką jaką mają na amazonie ?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Czy w Assassin's Creed III + Liberation Remastered ta druga gra jest po polsku? Chodzi mi o wydanie na Xboxa One. Oryginał był po angielsku tylko, stąd moje pytanie.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Właśnie dostałem maila. Koniec ze złotem.
Od 25 lutego 2019 r. wprowadzamy nowe zasady w Kompanii. Po wielu przemyśleniach postanowiliśmy zrezygnować z przyznawania złota za zakupy w muve.pl.
To trudna decyzja, ale zdajemy sobie sprawę, że program nie spełnił Waszych i naszych oczekiwań.
Co z moim złotem?
Wszyscy Klienci, którzy aktualnie posiadają jakiekolwiek złoto na swoim koncie lub zdobędą je do dnia 25 lutego 2019 r., będą mogli je wykorzystać przez 12 miesięcy od daty jego zdobycia. Tak jak dotychczas posiadane złoto będzie można wymienić na nagrody, aukcje i zniżki. Zapraszamy do sprawdzenia katalogu nagród: https://muve.pl/kompania/nagrody.
Co proponujecie w zamian?
Brak złota wpłynie pozytywnie na ceny produktów w naszym sklepie.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Zalogowałem się na swoje konto i okazało się, że mam tam Stalkera. Problem w tym, że strona oferuje mi tylko klucz do gry, a samej gry nie mogę pobrać, bo wyskakuje, że strona jest niedostępna. Czy to tak ma wyglądać i rzeczywiście tylko klucz się kupuje bez możliwości pobrania gry? Czy tak jak kiedyś w Ubisofcie - "możesz pobrać przez rok od zakupu, a później kij Ci między oczy"?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Zew Prypeci? U mnie pod kluczem jest tylko "Poniższy kod należy wprowadzić w grze." i brak jakiejkolwiek informacji skąd samą grę wziąć 
Ale dokopałem się do maila, który przyszedł po zakupie i tam jest link do pobrania ich downloadera. Nie sprawdzałem czy sam programik jeszcze działa
)

Ale dokopałem się do maila, który przyszedł po zakupie i tam jest link do pobrania ich downloadera. Nie sprawdzałem czy sam programik jeszcze działa

sklep . muve . pl/pages/download (wchodzicie i pobieracie na swoją odpowiedzialnośćUWAGA: Przygotowaliśmy nową wersję downloadera, w której rozwiązane zostało większosć wcześniejszych problemów. Jeżeli posiadasz starą jego wersję odinstaluj ją całkowicie i pobierz nową. Aby to zrobić należy kliknąć na poniższy link Zakupione wcześniej gry bedą widoczne w nowej aplikacji.

- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
O dziękuję za pomoc 
Nie chcę mi się instalować gry z niepotrzebnego downloadera kurcze. Zresztą domyślam się, że skoro nie ma plików na stronce do pobrania, to tam raczej też nie będzie.

Nie chcę mi się instalować gry z niepotrzebnego downloadera kurcze. Zresztą domyślam się, że skoro nie ma plików na stronce do pobrania, to tam raczej też nie będzie.
Hej! Zastanawiam się właśnie nad złożeniem pierwszego zamówienia w muve, ale nieco się boję, bo natrafiłam w necie na sporo naprawdę skrajnych opinii odnośnie sklepu. Stąd moje pytanie: polecacie korzystanie z niego? Powinnam na coś szczególnie uważać? Macie jakieś uwagi i sugestie odnośnie zamawiania tam produktów?
Z góry dzięki za odpowiedź ^^
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Krótko, zwięźle i na temat - jeden z najdroższych, jeśli nie najdroższy sklep w naszym kraju - lepiej sprawdzić każde inne miejsce, bo może i najpewniej będzie taniej.Arisu98 pisze: Hej! Zastanawiam się właśnie nad złożeniem pierwszego zamówienia w muve, ale nieco się boję, bo natrafiłam w necie na sporo naprawdę skrajnych opinii odnośnie sklepu. Stąd moje pytanie: polecacie korzystanie z niego? Powinnam na coś szczególnie uważać? Macie jakieś uwagi i sugestie odnośnie zamawiania tam produktów?
Ale zależy jeszcze, co chcesz zamawiać

Akurat myślałam o kupnie pudełkowego Soulcalibura VI na PC bo zgarnęłam na niego zniżkę także raczej się opłaca

Bardziej niż o ceny chodziło mi problemy z dostawą itp i czy mogę zamawiać z zapłatą z góry do kiosku ruchu czy lepiej wykosztować się na kuriera i zapłacić przy odbiorze dla bezpieczeństwa
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Okres świąteczny się skończył, więc myślę, że już powinni jakoś w miarę sprawnie wysyłać te paczki - a po co specjalnie do kuriera dopłacać, jak paczka w ruchu chyba od 100zł za darmo.
Jak zależy ci tylko na grze, to za 125 zł można wyrwać, jak na pudełku, to chyba lepiej wyjdzie z tą zniżką
Jak zależy ci tylko na grze, to za 125 zł można wyrwać, jak na pudełku, to chyba lepiej wyjdzie z tą zniżką

Dobrze wiedzieć. Z tymi kodami to różnie bywa. Kiedyś kupiłam w sklepie stacjonarnym pudełko, a i tak musiałam potem jechać, bo w środku był kod podobno użyty kilka miesięcy wcześniej
Najwięcej problemów, o których czytałam dotyczyło właśnie opóźnionej dostawy, braku kontaktu i problemów z reklamacjami/zwrotami. Także jeśli poza okresem świątecznym takie rzeczy raczej nie mają miejsca to chyba mogę śmiało zamawiać. Dziękibolesna prawda pisze: Okres świąteczny się skończył, więc myślę, że już powinni jakoś w miarę sprawnie wysyłać te paczki - a po co specjalnie do kuriera dopłacać, jak paczka w ruchu chyba od 100zł za darmo.

Niby cyfrówki kupuję, ale co pudełko to pudełko