Jest ktos chetny pograc ? Dopiero co zaczalem gre, jestem w momencie gdzie musze odbudowac to cale centrum dowodzenia, stacje medyczne, itd

Jakiś czas temu przysłali mejla z pytaniami co by ludzie chcieli widzieć w grze i no były tam pytania właśnie o rozszerzony obszar NY.TomHa pisze: To fakt, ale nie każdy będzie mógł wyskoczyć od razu z kwoty za golda, a tak pogra sobie w podstawkę z 40-60h (licząc DZ) i potem na kolejnej promce sobie dokupi SP, szczególnie, że finalne trzecie dlc (Ostatni Bastion) i tak zaliczyło poślizg, więc jest jeszcze troszku czasu, a promki na The Division będą tylko coraz lepsze![]()
Ciekaw jestem, czy jak już ogarną ostatnie dlc, to ogłoszą drugi Season Pass, na kolejny "rok", czy jednak będzie to Division 2![]()
Szczerze mówiąc, starczyłoby, żeby dali kolejną duża część NYi byłoby po sprawie - względem jedynki mogliby urozmaicić przeciwników, bo to jednak wojny klonów są, no i dać więcej aktywności, przy jednoczesnym podniesieniu lvl końcowego, co fajnie wydłużyłoby rozgrywkę
![]()
Jak dla mnie, gra zasługuje na ocenę 9/10, dostarcza sporo frajdy, szczególnie w trybie coop ;]
kmpt pisze: Właśnie zacząłem grać i nie bardzo ogarniam. Chciałem pograć solo żeby załapać o co chodzi, ale cały czas wbijają do mnie przypadkowi ludzie. Da się jakoś zablokować drużynę, abym mógł grać solo? Czy to normalne, że na ulicy Manhattanu przypadkowe bandziory zabijają mnie jednym strzałem?
Jakoś zablokować się to na pewno da, bo ja skończyłem praktycznie całą grę solo i nikt mi się nigdy przypadkowo nie wbił. Niestety już dawno w to nie grałem, więc nie pamiętam jak to zrobić.kmpt pisze: Właśnie zacząłem grać i nie bardzo ogarniam. Chciałem pograć solo żeby załapać o co chodzi, ale cały czas wbijają do mnie przypadkowi ludzie. Da się jakoś zablokować drużynę, abym mógł grać solo? Czy to normalne, że na ulicy Manhattanu przypadkowe bandziory zabijają mnie jednym strzałem?
Ja jestem dopiero na początku drogi, poziom 7
Nie, mam gołą podstawkę.
Możliwe że wtedy gdy ginąłeś od strzału grałeś z kimś misję na 30 lvl, jakimś wyższym poziomie(misje w endgame można powtarzać na wyższym poziomie trudności). Wtedy może są dropy skrzynek. Nie jestem pewien, ale możliwe.