Wiele cen mają na aktualnych wyprzedażach wyższych niż kiedyś i to od dłuższego czasu.
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
też pytanie odnośnie złota, miałem cały czas komunikat że coś koło 6 tys. traci ważność 31.12 to wziąłem zniżkę x2, jakieś nagrody z kampanii, obniżyłem cenę a dalej niby 3 tys. się przeterminuje

a i dlaczego jak się ma jakieś złoto to cena produktów jest podawana ze zniżką, chciałbym wiedzieć ile co kosztuje bez wchodzenia do koszyka
jest szansa na powrót Quake Champions Scalebearer Edition (PC), czaiłem się na to bo i już miałem brać ale nagle znikło

a i dlaczego jak się ma jakieś złoto to cena produktów jest podawana ze zniżką, chciałbym wiedzieć ile co kosztuje bez wchodzenia do koszyka
jest szansa na powrót Quake Champions Scalebearer Edition (PC), czaiłem się na to bo i już miałem brać ale nagle znikło

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Co masz dokładnie na myśli. Chodzi o to, że za mało złota zostało pobrane przy zakupie nagród?
Spróbuj się wylogować - wtedy cena będzie podana bez zniżki wynikającej z posiadanego złota.a i dlaczego jak się ma jakieś złoto to cena produktów jest podawana ze zniżką, chciałbym wiedzieć ile co kosztuje bez wchodzenia do koszyka
Powiem tak: szansa zawsze jest, ale nie jestem Ci w stanie obiecać, że wróci.jest szansa na powrót Quake Champions Scalebearer Edition (PC), czaiłem się na to bo i już miałem brać ale nagle znikło
- Kontakt:
Mówiąc ogólnie: aktualnie oferowane zniżki w dużej mierze zależą od cen zakupu gry. W niektórych przypadkach po prostu nie mamy możliwości zaoferowania niższej ceny, nawet podczas wyprzedaży.
Jaja sobie robisz z klientów?
edit. właściwie to robicie
Ostatnio zmieniony 5 sty 2019, o 23:09 przez realwolf, łącznie zmieniany 1 raz.
To pytanie ma równie dużo sensu co jego odpowiedź. Równie dobrze mógłbym ciebie zapytać czy umiesz pisać.
W każdym bądź razie, pewnie ten przedstawiciel muve.pl jaj sobie nie robi. Po prostu uniknął odpowiedzi na pytanie.
Żeby uniknąć dalszych nieporozumień, poniżej krótkie wyjaśnienie.
Wejście do koszyka żeby zobaczyć cenę bez zniżki za złoto - bardzo mało wygodne.
Rozwiązanie - wyloguj się. To jak leczenie dżumy cholerą.
A odpowiedź mogłaby brzmieć, że taka była koncepcja.
Czepiam się? No cóż, czasami tak (nie) mam. Jednak taki design jest zwyczajnie durny.
- Kontakt:
Mówiąc szczerze, nie bardzo rozumiem. Cena produktu jest widoczna na karcie tego produktu, nie trzeba nawet wchodzić do koszyka. Jeżeli jesteś zalogowany i posiadasz złoto, zobaczysz cenę, jaką możesz uzyskać po wykorzystaniu złota. Jeżeli nie jesteś zalogowany - widoczna cena będzie zwykłą ceną sklepową. Jak rozumiem, to właśnie chciałeś uzyskać?
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Właśnie dostałem maila odnośnie zmiany regulaminu kompanii, jednak nie zostało wyszczególnione co zostało zmienione. Musiałem przeczytać cały regulamin i dalej nie mam pojęcia co się zmieniło. Data zakończenia kompanii przedłużona o 1 rok? Co roku przedłużacie? Czy może złoto zniknie 1 stycznia 2020 nawet jak się coś kupi 31 grudnia 2019?
- Kontakt:
Główną zmianą jest to, że przedłużamy o rok, plus to, że na niektóre produkty możemy przyznawać więcej lub mniej złota niż standardowe 5% (np. w przypadku akcji specjalnych). Nie są to zmiany jakoś bardzo kluczowe, ale warto się z nimi zapoznać.Rasiek pisze: Właśnie dostałem maila odnośnie zmiany regulaminu kompanii, jednak nie zostało wyszczególnione co zostało zmienione. Musiałem przeczytać cały regulamin i dalej nie mam pojęcia co się zmieniło. Data zakończenia kompanii przedłużona o 1 rok? Co roku przedłużacie? Czy może złoto zniknie 1 stycznia 2020 nawet jak się coś kupi 31 grudnia 2019?
Czy jeszcze bonusy dla Ace Combat-a 7 są aktywne, bo zacząłem się wahać, czy aby nie kupić.
Te recenzje mnie motywują mnie do kupna, ale kupować bez AC 5 to chyba słabo w tym momencie.
Edit: Dowiedziałem się, że jeszcze jest dostępny i kupiłem
Te recenzje mnie motywują mnie do kupna, ale kupować bez AC 5 to chyba słabo w tym momencie.
Edit: Dowiedziałem się, że jeszcze jest dostępny i kupiłem

Ostatnio zmieniony 18 sty 2019, o 11:39 przez Refty, łącznie zmieniany 1 raz.