Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Co do Yogscasta:
"Last five games have been announced on their stream few minutes back.

24th
Wizorb
Flux8

25th
HackyZack
Fahreinheit: Indigo Prohecy Remastered
Alan Wake's American Nightmare"

Omg, nigdy więcej
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Wesołych Świąt? :E

Z tych droższych bundli i tak nic nie pobije Freedom kundla więc na te Yogscasty to nawet nie paczam
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2416 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Haha, niezły prezent na święta, jak dobrze że nie skusiłem się na ten gruz, chociaż będzie okazja Alana kupić za parę groszy na Bazarku.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Cóż, to zasłużona rózga dla tych, co se chcieli dorobić :E

A Wizorba polecam, może tanioszka, ale fajna giera :tak:
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

aRo pisze: Cóż, to zasłużona rózga dla tych, co se chcieli dorobić :E

Nie chodziło od razu o dorobienie, ale zależało mi chociaż na kilku fajnych indykach, takich z wyższej półki. A tak to w 90% taki gruz, że szkoda gadać. Na razie jestem 67 zł na minusie przy próbie sprzedaży gruzu, ale wątpię by ta kwota się drastycznie zmniejszyła :P . Ci co załapali się na CardLife przynajmniej mają matematyczne szanse by wyjść na zero ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Pewnie ten gruz szybciej się sprzeda na groupbuys niż na bazarze. Za dużo gier multi dali w tym bundlu. Aha, czyli jak aktywowałem cardlife to mi 5 dych się zwróciło, bo tyle kosztuje na steamie :P
Edit. Aktywowałem sobie fahrenheita, a resztę oprócz Alana Wake z bazaru wyrzuciłem, trzeba unikać czynników stresogennych :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Revan pisze:

Nie chodziło od razu o dorobienie, ale zależało mi chociaż na kilku fajnych indykach, takich z wyższej półki. A tak to w 90% taki gruz, że szkoda gadać. Na razie jestem 67 zł na minusie przy próbie sprzedaży gruzu, ale wątpię by ta kwota się drastycznie zmniejszyła :P . Ci co załapali się na CardLife przynajmniej mają matematyczne szanse by wyjść na zero ;)
Z założenia, na Humblu kupujesz dla siebie, nie na handel, to raz. Dwa - wpłata jest darowizną na rzecz pewnych organizacji, a w ramach podziękowania dostajesz kilkadziesiąt "darmówek" na stima (chyba, bo nie sprawdzałem czy wszystko sztimowe). Nie wiem w związku z tym jak możesz mówić, że jesteś coś na minusie. :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali Soul Reaver za ten post (w sumie 2):
vattaxRapisher
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 40 razy
Podziękowania: 98 razy
Kontakt:

No, lepiej pomyśleć, że być może te pieniądze komuś pomogły i zrobiło się dobry uczynek :p
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Soul Reaver pisze:
Revan pisze:

Z założenia, na Humblu kupujesz dla siebie, nie na handel, to raz. Dwa - wpłata jest darowizną na rzecz pewnych organizacji, a w ramach podziękowania dostajesz kilkadziesiąt "darmówek" na stima (chyba, bo nie sprawdzałem czy wszystko sztimowe). Nie wiem w związku z tym jak możesz mówić, że jesteś coś na minusie. :trollface:
Przecież od początku w tym wątku piszę, że ten bundel to 100% charity. Że jestem na minusie X napisałem, bo ludzie byli ciekawi bilansu "strat" i "opłacalności" a nie dlatego, że mam wielki ból tyłka, bo wiedziałem na co się piszę. Pomimo tego, owszem, jestem i tak rozczarowany, bo Yogscasty świąteczne nigdy nie były dobre, ale te z poprzednich 2 lat o niebo bardziej mi przypadły do gustu growo i nawet żałowałem braku zakupu rok/dwa temu. W tym roku to głównie rebundle(i to z dolarowych Indie Gali), jakieś martwe indie multi (więc poza +1 nic nie dają, bo i tak się nie da zagrać) i szrot. Totalnie niepotrzebny post.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Przejrzałem listę z yogcasta 2017 i istotnie wtedy jakościowo były lepsze gry. W tym roku multi, muti, multi, albo logiczne lub zręcznościowe popierdółki na 5 minut. Może było parę fajnych platformówek, ale to nie moja bajka. Poszli w ilość, a nie jakość. Najbardziej zadowolony byłem z guilty geara.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

tigritron pisze: Przejrzałem listę z yogcasta 2017 i istotnie wtedy jakościowo były lepsze gry. W tym roku multi, muti, multi, albo logiczne lub zręcznościowe popierdółki na 5 minut. Może było parę fajnych platformówek, ale to nie moja bajka. Poszli w ilość, a nie jakość. Najbardziej zadowolony byłem z guilty geara.
Cieszyłby mnie ten Guily Gear jakbym go już dawno nie miał i to nie w podstawowej wersji, ale kompletnej, z wszystkimi DLC (a trochę ich jest). No i nie załapałem się na CardLife :P .
A te multi to jak wspominałem - one miałyby może jakiś sens jakby nie były martwe, jest kilka płatnych multi od niezależnych twórców na krzyż, które sobie jakoś radzą. Te z bundla do nich nie należą.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Mnie tam cieszy jeden z ostatnich Yogsów, gdzie były DLC do Tales from Candlekeep. O ile sam miałem 1 darmowy klucz do DLC z mejlowej promocji DnD, ale jak się później okazało, do tej pory po stim-forach krążą klucze, do wszystkich bez jednego DLC do tej gry :) Ja z nich aktywowałem 4 (na 5) DLC jakiś miesiąc temu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: Mnie tam cieszy jeden z ostatnich Yogsów, gdzie były DLC do Tales from Candlekeep. O ile sam miałem 1 darmowy klucz do DLC z mejlowej promocji DnD, ale jak się później okazało, do tej pory po stim-forach krążą klucze, do wszystkich bez jednego DLC do tej gry :) Ja z nich aktywowałem 4 (na 5) DLC jakiś miesiąc temu.
Poprzedni w porównaniu to był wypas, ale na tym jak ktoś chce wszystko opchnąć to na zero też się da (ale nie opychając na bazarze). GW2 widziałem, że nawet po 70 ludzie opychali...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 34 razy

Witam, przy próbie płatności za monthly przez PayPal nie chce mi "zaakceptowac" mojego konta :/ Wyskakuję "Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it." taki sam problem przy próbie podpięcia paypala do humbla. Jakieś propozycje co z tym zrobić?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

astronauta22 pisze: Witam, przy próbie płatności za monthly przez PayPal nie chce mi "zaakceptowac" mojego konta :/ Wyskakuję "Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it." taki sam problem przy próbie podpięcia paypala do humbla. Jakieś propozycje co z tym zrobić?
Skontaktować się z supportem.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Nie da się sumować zniżek na monthly?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

witam dawno nie kupowałem bundla i nie wiem co wybrać chce kupic dla project cars 2, a reszte sprzedać na bazarze co mam wybrac jako gift >? czy obojetnie >?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Możesz dla siebie kupić, a każdy klucz możesz podlinować jako gift dla przyjaciela
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Też tak mi się wydaje, jak kolega wyżej radzi, najlepiej gift, żeby klucze Ci nie wygasły.
ODPOWIEDZ