Co do Yogscasta:
"Last five games have been announced on their stream few minutes back.
24th
Wizorb
Flux8
25th
HackyZack
Fahreinheit: Indigo Prohecy Remastered
Alan Wake's American Nightmare"
Omg, nigdy więcej
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Nie chodziło od razu o dorobienie, ale zależało mi chociaż na kilku fajnych indykach, takich z wyższej półki. A tak to w 90% taki gruz, że szkoda gadać. Na razie jestem 67 zł na minusie przy próbie sprzedaży gruzu, ale wątpię by ta kwota się drastycznie zmniejszyła

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Pewnie ten gruz szybciej się sprzeda na groupbuys niż na bazarze. Za dużo gier multi dali w tym bundlu. Aha, czyli jak aktywowałem cardlife to mi 5 dych się zwróciło, bo tyle kosztuje na steamie 
Edit. Aktywowałem sobie fahrenheita, a resztę oprócz Alana Wake z bazaru wyrzuciłem, trzeba unikać czynników stresogennych

Edit. Aktywowałem sobie fahrenheita, a resztę oprócz Alana Wake z bazaru wyrzuciłem, trzeba unikać czynników stresogennych

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Z założenia, na Humblu kupujesz dla siebie, nie na handel, to raz. Dwa - wpłata jest darowizną na rzecz pewnych organizacji, a w ramach podziękowania dostajesz kilkadziesiąt "darmówek" na stima (chyba, bo nie sprawdzałem czy wszystko sztimowe). Nie wiem w związku z tym jak możesz mówić, że jesteś coś na minusie.Revan pisze:Nie chodziło od razu o dorobienie, ale zależało mi chociaż na kilku fajnych indykach, takich z wyższej półki. A tak to w 90% taki gruz, że szkoda gadać. Na razie jestem 67 zł na minusie przy próbie sprzedaży gruzu, ale wątpię by ta kwota się drastycznie zmniejszyła. Ci co załapali się na CardLife przynajmniej mają matematyczne szanse by wyjść na zero

- Ci użytkownicy podziękowali Soul Reaver za ten post (w sumie 2):
- vattax • Rapisher
Przecież od początku w tym wątku piszę, że ten bundel to 100% charity. Że jestem na minusie X napisałem, bo ludzie byli ciekawi bilansu "strat" i "opłacalności" a nie dlatego, że mam wielki ból tyłka, bo wiedziałem na co się piszę. Pomimo tego, owszem, jestem i tak rozczarowany, bo Yogscasty świąteczne nigdy nie były dobre, ale te z poprzednich 2 lat o niebo bardziej mi przypadły do gustu growo i nawet żałowałem braku zakupu rok/dwa temu. W tym roku to głównie rebundle(i to z dolarowych Indie Gali), jakieś martwe indie multi (więc poza +1 nic nie dają, bo i tak się nie da zagrać) i szrot. Totalnie niepotrzebny post.Soul Reaver pisze:Z założenia, na Humblu kupujesz dla siebie, nie na handel, to raz. Dwa - wpłata jest darowizną na rzecz pewnych organizacji, a w ramach podziękowania dostajesz kilkadziesiąt "darmówek" na stima (chyba, bo nie sprawdzałem czy wszystko sztimowe). Nie wiem w związku z tym jak możesz mówić, że jesteś coś na minusie.Revan pisze:Nie chodziło od razu o dorobienie, ale zależało mi chociaż na kilku fajnych indykach, takich z wyższej półki. A tak to w 90% taki gruz, że szkoda gadać. Na razie jestem 67 zł na minusie przy próbie sprzedaży gruzu, ale wątpię by ta kwota się drastycznie zmniejszyła. Ci co załapali się na CardLife przynajmniej mają matematyczne szanse by wyjść na zero
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Przejrzałem listę z yogcasta 2017 i istotnie wtedy jakościowo były lepsze gry. W tym roku multi, muti, multi, albo logiczne lub zręcznościowe popierdółki na 5 minut. Może było parę fajnych platformówek, ale to nie moja bajka. Poszli w ilość, a nie jakość. Najbardziej zadowolony byłem z guilty geara.
Cieszyłby mnie ten Guily Gear jakbym go już dawno nie miał i to nie w podstawowej wersji, ale kompletnej, z wszystkimi DLC (a trochę ich jest). No i nie załapałem się na CardLifetigritron pisze: Przejrzałem listę z yogcasta 2017 i istotnie wtedy jakościowo były lepsze gry. W tym roku multi, muti, multi, albo logiczne lub zręcznościowe popierdółki na 5 minut. Może było parę fajnych platformówek, ale to nie moja bajka. Poszli w ilość, a nie jakość. Najbardziej zadowolony byłem z guilty geara.

A te multi to jak wspominałem - one miałyby może jakiś sens jakby nie były martwe, jest kilka płatnych multi od niezależnych twórców na krzyż, które sobie jakoś radzą. Te z bundla do nich nie należą.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Mnie tam cieszy jeden z ostatnich Yogsów, gdzie były DLC do Tales from Candlekeep. O ile sam miałem 1 darmowy klucz do DLC z mejlowej promocji DnD, ale jak się później okazało, do tej pory po stim-forach krążą klucze, do wszystkich bez jednego DLC do tej gry
Ja z nich aktywowałem 4 (na 5) DLC jakiś miesiąc temu.

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Poprzedni w porównaniu to był wypas, ale na tym jak ktoś chce wszystko opchnąć to na zero też się da (ale nie opychając na bazarze). GW2 widziałem, że nawet po 70 ludzie opychali...Soul Reaver pisze: Mnie tam cieszy jeden z ostatnich Yogsów, gdzie były DLC do Tales from Candlekeep. O ile sam miałem 1 darmowy klucz do DLC z mejlowej promocji DnD, ale jak się później okazało, do tej pory po stim-forach krążą klucze, do wszystkich bez jednego DLC do tej gryJa z nich aktywowałem 4 (na 5) DLC jakiś miesiąc temu.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Fajna cena na Paint Shop Pro 2019
https://www.humblebundle.com/software/p ... y-software
https://www.humblebundle.com/software/p ... y-software
- Podziękowania: 34 razy
Witam, przy próbie płatności za monthly przez PayPal nie chce mi "zaakceptowac" mojego konta :/ Wyskakuję "Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it." taki sam problem przy próbie podpięcia paypala do humbla. Jakieś propozycje co z tym zrobić?
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Skontaktować się z supportem.astronauta22 pisze: Witam, przy próbie płatności za monthly przez PayPal nie chce mi "zaakceptowac" mojego konta :/ Wyskakuję "Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it." taki sam problem przy próbie podpięcia paypala do humbla. Jakieś propozycje co z tym zrobić?