Indie Gala – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Cały czas da się kupić za 0.01$ i dostaje się klucze steam, desura.
Awatar użytkownika
Łowca

Mógłby mi ktoś kupić poprzez paypala za jednego centa te gry? Oddam odrazu przelewem na konto. Bo tak sie składa akurat że nie mam nic na PP w tej chwili.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jest opcja błyskawicznego przelewu wiec cóż to za problem doładować 4gr?
Awatar użytkownika
Łowca

Amane2142 pisze: Jest opcja błyskawicznego przelewu wiec cóż to za problem doładować 4gr?
Nie wiedziałem o tym, zaraz wypróbuje.

EDIT
Nie pójdzie mi tak ponieważ w wyborze banku nie moge zaznaczyć Alior Sync bo poprostu go tam nie ma, a poprzez standardowego Aliora nie moge sie zalogować.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2013, o 16:58 przez silverc, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Już jest od dolara, kurczę nie zdążyłem się załapać na klucze steam za 4 grosze :(
Nie, tam jest .00 po miejscu do wpisania, ale śmiało można wklepać 0,01
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

czy to jednorazowa pomyłka czy we wcześniejszych wersjach też można było kupować całego bundle'a za 0,01$ ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

To nie pomyłka, pojawia się nawet komunikat : te gry nie są dla Ciebie warte nawet dolara? czy jakoś tak.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Hm. A ja kupić nie mogę. W ogóle... (
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@UP
Pewnie źle przepisujesz captcha, mnie weszło dopiero za 10 razem, bo za cholerę tego odczytać nie idzie.

Przed chwilą kupiłem i wbrew temu co pisałem w poprzednim poście nadal dostaje się klucze steam/desura za co łaska. Mają jakiś błąd bo pod captcha wyświetla mi się, że klucze steam/desura dostaną tylko ci którzy zapłacili przynajmniej dolara...

@DOWN
A mnie to wyskakiwało po nieudanych próbach zakupu, niezły bajzel mają na tej stronce.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2013, o 17:25 przez kmpt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

silverc pisze:
Amane2142 pisze: Jest opcja błyskawicznego przelewu wiec cóż to za problem doładować 4gr?

EDIT
Nie pójdzie mi tak ponieważ w wyborze banku nie moge zaznaczyć Alior Sync bo poprostu go tam nie ma, a poprzez standardowego Aliora nie moge sie zalogować.
Jaja se robisz? Masz Sync i nie umiesz doładować PP w 5s 8-)

Połącz konto Paypal z kontem Sync, w ustawieniach konta w Alior masz opcję powiązania. Później będziesz mógł to robić od ręki. Lepsze rozwiązanie niż podpięcie karty do Paypal jak dla mnie. Ba nawet jest instrukcja: http://innowacje.sync.pl/paypal_doladuj_konto
kmpt pisze: @UP
Pewnie źle przepisujesz captcha, mnie weszło dopiero za 10 razem, bo za cholerę tego odczytać nie idzie.

Przed chwilą kupiłem i wbrew temu co pisałem w poprzednim poście nadal dostaje się klucze steam/desura za co łaska. Mają jakiś błąd bo pod captcha wyświetla mi się, że klucze steam/desura dostaną tylko ci którzy zapłacili przynajmniej dolara...
Ja mam to infor odnośnie Gifta, a nie paczki dla siebie oraz płacenia przez Google Wallet.
Awatar użytkownika
Łowca

buri pisze:
silverc pisze:

EDIT
Jaja se robisz? Masz Sync i nie umiesz doładować PP w 5s 8-)

Połącz konto Paypal z kontem Sync, w ustawieniach konta w Alior masz opcję powiązania. Później będziesz mógł to robić od ręki. Lepsze rozwiązanie niż podpięcie karty do Paypal jak dla mnie. Ba nawet jest instrukcja: http://innowacje.sync.pl/paypal_doladuj_konto
kmpt pisze: @UP

Ja mam to infor odnośnie Gifta, a nie paczki dla siebie oraz płacenia przez Google Wallet.
Nigdy nie korzystałem z tej opcji dlatego też nie wiedziałem o niej, ale dzięki włąsnie dodałem kase na PP :piwo:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Jeśli komuś nie wchodzi płatność za 0,01$, to niech spróbuje podwoić tę sumę. Nie ma lipy ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Jeśli komuś nie wchodzi 0.01$ to niech przed zrobieniem czegokolwiek wciśnie PURCHASE pośrodku strony. U mnie działało za każdym razem ;)
Awatar użytkownika
Łowca

U mnie nie działało, inne przeglądarki itepe też... więc dorzuciłem tego centa i bach. Różne dziwy na tej gali zachodzą, jak też co poniektórzy już tu pisali ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Kupiłem Sigme za jeden $ mimo, iż:
1. Mam połowe tych gierek.
2. Można było kupić za 1/100 $.

#TrueGamer #SzastaniePieniędzmi
Awatar użytkownika
Łowca

To też żeś ceny sugerowanej im nie zapłacił ;[ ale "pay what you want", my friend ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

facehugger pisze: my friend
Someone who paid 0.02$ just to get Steam keys is not friend of mine.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Trochę żenujące są dwie ostatnie strony tego wątku.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Właśnie, to skandaliczne i obraźliwe, że Indie Gala nic nie chce zrobić z problemami występującymi przy próbie kupna bundla za 0.01$.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

raistand pisze: Trochę żenujące są dwie ostatnie strony tego wątku.
Siedziałem cicho, ale mam podobne odczucia. Nie chwalcie się tak, że nie stać Was na gry za 3 złote. To coś, co można zostawić dla siebie...
ODPOWIEDZ