Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem, że klucze (prezentowy link HB) z HB nie zostają dostarczone. Zakupiłem na bazarze od dwóch różnych sprzedawców dwie różne gry w różnych okresach i nie otrzymałem kodu na Steam.
PS. Uprzedzając pytania w spamie nic nie było/nie ma woj e-mail także podałem poprawny.
Klucze z HB nie zostają dostarczone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
O, a na to szczerze mówiąc nie wpadłem - żeby próbować wykłócać się na interii. Tzn w sumie wpadłem, ale zaszufladkowałem ten tryb postępowania do kategorii "beznadziejne" i tak już zostało.
W każdym razie problem znany i nielubiany, ja w każdym razie jak komuś sprzedaję giftlinka piszę od razu dużymi literami żeby nie próbował odbierać na interii oraz pokrewnych jak m.in poczta.fm, pisz.to, pacz.to bo będzie smuteczek.
W każdym razie problem znany i nielubiany, ja w każdym razie jak komuś sprzedaję giftlinka piszę od razu dużymi literami żeby nie próbował odbierać na interii oraz pokrewnych jak m.in poczta.fm, pisz.to, pacz.to bo będzie smuteczek.