Swego czasu natłukłem tam naprawdę sporo punktów, raz trafiłem nawet do topu. Pamiętam, że robiłem mnóstwo bardzo intratnych ankiet polegających na określeniu tematyki stron internetowych. Jak skończyły się po angielsku to z tłumaczem Google robiłem francuskie

. Wtedy też zgarnąłem największe nagrody (m. in. wciąż świeżego pierwszego Batmana, Hitmana Absolution czy takie ciekawostki pokroju Bientot l'ete czy Iron Brigade, wówczas nadal zbyt drogie w normalnej dystrybucji). W 2013 to było coś.
Potem przerzuciłem się na mniejsze gierki, bo wychodziły jednak opłacalniej i do końca praktycznie brałem jakieś resztki z bundli. Później nie miałem już do tego tyle serca bo poudziwniali ankiety i nie było łatwo wykonać czegokolwiek, chociaż parę razy botami się bawiłem i jakieś itemy odsprzedałem. Od 2 lat do dziś nic tam nie kupiłem, a w sumie według ich licznika nabyłem towar za $1953 za ponad 96k punktów. Całkiem nieźle, choć sporo tu szrotu. Ale to były inne czasy, wówczas brało się wszystko co na logo wyglądało fajnie.
Raz tylko miałem problem z zakupionym tytułem: kod był do innej gry, ale support szybko mi pomógł. Mimo, że od dawna ze strony nie korzystałem, to jednak szkoda.