CD-Action - temat ogólny
Waaat? "Do jej uruchomienia niezbędne jest konto w usłudze Steamie." Skoro Shadow Tactics jest drm-free na grzyba ten dopisek o steamie na stronie zdrapka ekszyn przy tej grze ?A dobra juz wiem Monaco i Stasis drm-free a Shadow na parówe.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
W sumie to dość dziwne że nie dali tego Shadow Tactics na płytę jako DRMFree - w Monthly dostawało się, oprócz klucza steam, również wersję DRMFree więc tutaj już chyba chodziło o brak dogadania się z wydawcą w tej kwestii. Nadal nie biorę CD-A jak już od dość sporego czasu ale same pełniaki fajne (polecam głównie za tak niską cenę Shadow Tactics bo gra mi przypominała Komandosów ale jednak w bardziej współczesnym wydaniu)
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Wydaje mi się, że przyczyna jest prosta. Shadow Tactics zajmuje kilkanaście GB, więc nie zmieściłoby się na jedną płytkę.Awiaton pisze: W sumie to dość dziwne że nie dali tego Shadow Tactics na płytę jako DRMFree - w Monthly dostawało się, oprócz klucza steam, również wersję DRMFree więc tutaj już chyba chodziło o brak dogadania się z wydawcą w tej kwestii. Nadal nie biorę CD-A jak już od dość sporego czasu ale same pełniaki fajne (polecam głównie za tak niską cenę Shadow Tactics bo gra mi przypominała Komandosów ale jednak w bardziej współczesnym wydaniu)
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
A co mnie chłopie obchodzi cena na bazarku?
Chyba oczywiste, że mam na myśli podejście do czytelników. Dynamiczna cena wbrew wcześniejszym zapewnieniom? Plus poczytaj sobie co piszą osoby ze starą prenumeratą - od trzech miesięcy sprawa nie została rozwiązana. Nie wiem który dzban jest tam odpowiedzialny za marketing, ale robi robotę
Chyba oczywiste, że mam na myśli podejście do czytelników. Dynamiczna cena wbrew wcześniejszym zapewnieniom? Plus poczytaj sobie co piszą osoby ze starą prenumeratą - od trzech miesięcy sprawa nie została rozwiązana. Nie wiem który dzban jest tam odpowiedzialny za marketing, ale robi robotę

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no to mam nadzieję, że w zwiazku z powyższym nie przyślą mi tego numeru bo mam juz shadow, a jaki numerek te najnowsze wydanie będzie miało - 2018/13?
prenumeratorzy sprzed tych wydań za 10zl prują się że chcą zwrotu kasy za różnice w cenie, a ja z kolei nie mam zamiaru w przyszłości dopłacać jeżeli jeszcze wyskoczą z kolejnymi numerami za 17zl
===========================================================================================
edit: ok jest okladka i widze 13/2018