Kupował ktoś kiedyś starsze numery, np. ten https://ksiazkitanie.pl/pl/p/CD-ACTION- ... -GRY/33472
Klucze mogą już być nieaktywne?
CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no i skusiłem się na prenumerate 13 numerów za 120zl + 2,40zl opłaty za te debilne przelewy24
wziąłem od następnego numeru nie tego co teraz wychodzi we wtorek i wg nich jest oznaczony jako 2019/01 a ten co we wtorek jako 2018/12 a chyba powinien być jeszcze 2018/13 między nimi?
wziąłem od następnego numeru nie tego co teraz wychodzi we wtorek i wg nich jest oznaczony jako 2019/01 a ten co we wtorek jako 2018/12 a chyba powinien być jeszcze 2018/13 między nimi?
Dla mnie to fajne pełniaki. Żadnego nie mam i każdego spróbowałbym. Szczególnie interesuje mnie Seum. Valhalla odpalę pewnie na moment i nabiorę ochoty na Settlers II Anniversary 

- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2423 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Gazeta w porządku, zdrapka przyklejona na środku, więc można ją ładnie odkleić. 20groszówka też podołała zdrapce
Kody ważne do 17 grudnia.
Numer nadal nieofoliowany, ale to pewnie dlatego cena taka niska, ofoliowana byłaby droższa.
Dodatkowo kod do othertees.

Kody ważne do 17 grudnia.
Numer nadal nieofoliowany, ale to pewnie dlatego cena taka niska, ofoliowana byłaby droższa.
Dodatkowo kod do othertees.
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
CD-Action 13/2018:
-Shadow Tactics – Blades of the Shogun
-Stasis
-Monaco
-Shadow Tactics – Blades of the Shogun
-Stasis
-Monaco
Ponieważ te dwa pełniaki (Stasis i Monaco) są w wersjach DRM free, do numeru dołączyliśmy płytę DVD, a on sam kosztować będzie 16,99 zł.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
A ja wezmę choćby dlatego by nie nabijać kabzy bazarowym handlarzom, którzy wołają za samo Blades of Shogun od 25 do 40 zł. Poza tym fajnie że DRM Free z płytą - coraz mniej takich wydań. Monaco mam z HB, Stasis boksową premierówkę (tam była od razu wersja deluxe AFAIR) ale w wersji steam. A tu będzie DRM free.
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Ghost zrobił sobie wakacje, więc nie dostaliśmy przecieków, a z tą ceną są plusy dodatnie i są plusy ujemne, jak za takie gry to nawet się opłaca bo gry całkiem strawne. Mam tylko nadzieję że z tą ceną i płytami to nie będzie na dłużej. W sumie za 12 cebulionów ze zdrapką i folią kupiłbym 

Meh, i znowu mi tynk obniżył cenę blades of the shogun.. chyba czas zmienić na bazarkuSkapiradlo pisze:A ja wezmę choćby dlatego by nie nabijać kabzy bazarowym handlarzom, którzy wołają za samo Blades of Shogun od 25 do 40 zł. Poza tym fajnie że DRM Free z płytą - coraz mniej takich wydań. Monaco mam z HB, Stasis boksową premierówkę (tam była od razu wersja deluxe AFAIR) ale w wersji steam. A tu będzie DRM free.