Czemu myślisz, że to pomyłka? Normalne zagranie. I tak, wydania XK będą biedniejsze. Brać premierówki póki są, jak komuś zależy, bo te paski oznaczają raczej, że więcej nie będzie i pozbywają się ostatnich sztuk.
Żadna pomyłka...
Czemu myślisz, że to pomyłka? Normalne zagranie. I tak, wydania XK będą biedniejsze. Brać premierówki póki są, jak komuś zależy, bo te paski oznaczają raczej, że więcej nie będzie i pozbywają się ostatnich sztuk.
Żadna pomyłka...
Ja bym się nie zastanawiał. Najtaniej widziałem w Empiku za ok. 35zł właśnie. I chyba jeszcze na stronie CDP coś w podobie. Właściwie przy tej cenie to bym się obawiał czy nie przyjdzie jednak ta biedna eXtra klasyka.
Bo nie rozumiem takiego działania. Przecież CDP wydaje te bogatsze premierówki i premierówki z paskiem Fajna Cena (właściwie to ile ich było? Pamiętam Regalię i Silence). Po co dawać pasek eXtra Klasyka na premierówkę, skoro wychodzi biedna eXtra Klasyka? Powinien być pasek z Fajną Ceną. Zresztą, co to za 'klasyka', skoro wydanie jest premierowe?
A tu też tak uważam. I jeśli komuś zależy na stanie towaru (tekturowego pudełka) to lepiej poszukać w stacjonarnym, a nie kupować szrotu w worku przez internet. Sam niedawno odesłałem dwa wyszmelcowane buble.Brać premierówki póki są, jak komuś zależy, bo te paski oznaczają raczej, że więcej nie będzie i pozbywają się ostatnich sztuk.
Chciałoby się, ale niestety nie mam za bardzo takiej okazji. Jeden Empik ma tę grę w swojej ofercie na miejscu, ale za cenę około 60 złoty.A tu też tak uważam. I jeśli komuś zależy na stanie towaru (tekturowego pudełka) to lepiej poszukać w stacjonarnym, a nie kupować szrotu w worku przez internet. Sam niedawno odesłałem dwa wyszmelcowane buble.
50 %70-lecie Empiku - Wybrane gry do 50% taniej!
https://www.empik.com/gry-i-programy/70lecie-50-taniej
Jeśli będzie działać tak samo "genialnie", jak 2 za 1 Extra Klasyki to odradzam... Wywalili mi z zamówienia grę, która miała być gratisem i wysłali tylko tę drugą... w pełnej ceniesouthh pisze: PKK 2 za 1 w empiku
Witaj,
Nie możemy zrealizować zamówienia na:
1x Regalia: Of Men And Monarchs - Extra Klasyka
Pixelated Milk
Gry i programy, pc 0,02 zł
Koszt jego dostawy zostanie podzielony proporcjonalnie między wysyłki.
Produkty, które otrzymasz: 17.10.2018 - 18.10.2018
1x Urban Empire - Extra Klasyka
Kalypso
Gry i programy, pc 34,99 zł
Pozdrawiamy
Zespół empik.com
Dobra, wiem, że to trochę naiwne pytanie ale ta seria jeszcze żyje/jest jakaś szansa że tam kiedyś coś dojdzie czy coś?southh pisze: PKK 2 za 1 w empiku
Coś tam dodawali bez informacji, ale jednak dużo tego nie było, kiedyś 2-3 razy na rok dodawali po kilka gier.ayymao pisze:Dobra, wiem, że to trochę naiwne pytanie ale ta seria jeszcze żyje/jest jakaś szansa że tam kiedyś coś dojdzie czy coś?southh pisze: PKK 2 za 1 w empiku
Tzn. widzę, że dodali 3 gry w tym roku (co daje oszałamiające 3 przez niemal 2 ostatnie lata) ale może ktoś widział jakieś info z Cenegi czy cuś.
Jak lubisz wyzwania to spróbuj się dowiedzieć jakie to jest wydanieSKODR pisze: Jakby ktoś chciał kupić Regalię premierową w Media Expert to uprzedzam, że odpisano mi iż nie jest to edycja premierowa zawierająca artbook.
Ciekawe, że pani "załatwiająca" problem z moim zamówieniem twierdziła, iż nie ma możliwości dowiedzenia się w jakiej edycji jest jakakolwiek gra. Mi zajęło to może z 2 minuty...
Umieszczam ten post ku przestrodze, by zawsze pytać się w tym sklepie o edycje i nie dać się zwieść, że nie mogą się tego dowiedzieć.