Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

W Media Markcie (Silesia, Kato) też było jedno takie pudełko.
łofca szrotu pisze: eż to dziwo widziałem. Najwyraźniej komuś się pomyliły paski w paskowalni. Dwa wydania z XK w tym jedno z bogatsza zawartością? Bez sensu. No ale to CDP. U nich takie cuda są możliwe.
Czemu myślisz, że to pomyłka? Normalne zagranie. I tak, wydania XK będą biedniejsze. Brać premierówki póki są, jak komuś zależy, bo te paski oznaczają raczej, że więcej nie będzie i pozbywają się ostatnich sztuk.
SKODR pisze: Jak pisał poprzednik, raczej na pewno pomyłka. XK ma wszystkie dodatki napisane na okładce i nie ma tam wzmianki o drukowanych dodatkach.
Żadna pomyłka...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

SKODR pisze:
To ile kosztuje? Po 35zł można było dostać.
29.99.
Ja bym się nie zastanawiał. Najtaniej widziałem w Empiku za ok. 35zł właśnie. I chyba jeszcze na stronie CDP coś w podobie. Właściwie przy tej cenie to bym się obawiał czy nie przyjdzie jednak ta biedna eXtra klasyka. :)
aRo pisze: Czemu myślisz, że to pomyłka?
Bo nie rozumiem takiego działania. Przecież CDP wydaje te bogatsze premierówki i premierówki z paskiem Fajna Cena (właściwie to ile ich było? Pamiętam Regalię i Silence). Po co dawać pasek eXtra Klasyka na premierówkę, skoro wychodzi biedna eXtra Klasyka? Powinien być pasek z Fajną Ceną. Zresztą, co to za 'klasyka', skoro wydanie jest premierowe? :)
Brać premierówki póki są, jak komuś zależy, bo te paski oznaczają raczej, że więcej nie będzie i pozbywają się ostatnich sztuk.
A tu też tak uważam. I jeśli komuś zależy na stanie towaru (tekturowego pudełka) to lepiej poszukać w stacjonarnym, a nie kupować szrotu w worku przez internet. Sam niedawno odesłałem dwa wyszmelcowane buble.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

A tu też tak uważam. I jeśli komuś zależy na stanie towaru (tekturowego pudełka) to lepiej poszukać w stacjonarnym, a nie kupować szrotu w worku przez internet. Sam niedawno odesłałem dwa wyszmelcowane buble.
Chciałoby się, ale niestety nie mam za bardzo takiej okazji. Jeden Empik ma tę grę w swojej ofercie na miejscu, ale za cenę około 60 złoty.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

70-lecie Empiku - Wybrane gry do 50% taniej!
https://www.empik.com/gry-i-programy/70lecie-50-taniej
50 % :trollface:

SpellForce 3 (PC) za 79,99 zł
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

To ja stacjonarnie kupiłem taniej na -50% XD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 7 razy

aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Wziąłem z tego MediaExperta combo Crookz + brelok z Shadow Tactics za 8zeta, tak dla sprawdzenia. Wybrałem dostawę na dziś, było już ok. 12:00 do odbioru. Tyle że nie była to żadna przygotowana paczka, tylko dostałem luzem produkty do ręki, jak z półki. Tekturka z gry trochę powyginana, a na niej wielka naklejka z kodem kreskowym, na szczęście gładko schodzi. A brelok w małym foliowym woreczku, tu akurat nie ma się co dziwić.

Za takie grosze narzekał nie będę, ale ciekaw jestem, w jakim stanie dotrą co niektórym droższe rzeczy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

southh pisze: PKK 2 za 1 w empiku
Jeśli będzie działać tak samo "genialnie", jak 2 za 1 Extra Klasyki to odradzam... Wywalili mi z zamówienia grę, która miała być gratisem i wysłali tylko tę drugą... w pełnej cenie :E
Witaj,
Nie możemy zrealizować zamówienia na:
1x Regalia: Of Men And Monarchs - Extra Klasyka
Pixelated Milk
Gry i programy, pc 0,02 zł

Koszt jego dostawy zostanie podzielony proporcjonalnie między wysyłki.

Produkty, które otrzymasz: 17.10.2018 - 18.10.2018
1x Urban Empire - Extra Klasyka
Kalypso
Gry i programy, pc 34,99 zł

Pozdrawiamy
Zespół empik.com
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Dobra, wiem, że to trochę naiwne pytanie ale ta seria jeszcze żyje/jest jakaś szansa że tam kiedyś coś dojdzie czy coś?

Tzn. widzę, że dodali 3 gry w tym roku (co daje oszałamiające 3 przez niemal 2 ostatnie lata) ale może ktoś widział jakieś info z Cenegi czy cuś.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

ayymao pisze:
Dobra, wiem, że to trochę naiwne pytanie ale ta seria jeszcze żyje/jest jakaś szansa że tam kiedyś coś dojdzie czy coś?

Tzn. widzę, że dodali 3 gry w tym roku (co daje oszałamiające 3 przez niemal 2 ostatnie lata) ale może ktoś widział jakieś info z Cenegi czy cuś.
Coś tam dodawali bez informacji, ale jednak dużo tego nie było, kiedyś 2-3 razy na rok dodawali po kilka gier.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Może szykują nową serię. Poza PKK coś aktualnie mają?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Jest jeszcze Premium Games, ale też ostatnio nie dostaje gier.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 62 razy
Kontakt:

łofca szrotu pisze: Może szykują nową serię. Poza PKK coś aktualnie mają?
Raczej nie, od około 3 lat dają maks 2 rzuty na rok, po 3 gry
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

No według katalogu na ich stronie do Premium Games nie doszło nic od października 2016, do PKK od listopada 2016 doszły 3 tytuły w marcu tego roku (Mortal Kombat X, Mad Max i Twierdza 2) więc no, nawet mniej niż kolega wyżej oszacował.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Rok temu miały być Risen 3, Wasteland 2, This War of Mine i Metro Redux w PKK.
Były nawet zrobione strony dla tych produktów na muve.pl.
W komentarzach pod tymi produktami ludzie pytali kiedy te gry będą dostępne i była odpowiedź że niby nie będą i obecnie nie ma śladu po tych stronach. Nie wiem co się stało.

Edit:
A żeby nie zaśmiecać tego wątku, to tu macie ten od PKK
viewtopic.php?f=6&t=28&p=354443
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jakby ktoś chciał kupić Regalię premierową w Media Expert to uprzedzam, że odpisano mi iż nie jest to edycja premierowa zawierająca artbook.
Ciekawe, że pani "załatwiająca" problem z moim zamówieniem twierdziła, iż nie ma możliwości dowiedzenia się w jakiej edycji jest jakakolwiek gra. Mi zajęło to może z 2 minuty...
Umieszczam ten post ku przestrodze, by zawsze pytać się w tym sklepie o edycje i nie dać się zwieść, że nie mogą się tego dowiedzieć.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 25 razy

SKODR pisze: Jakby ktoś chciał kupić Regalię premierową w Media Expert to uprzedzam, że odpisano mi iż nie jest to edycja premierowa zawierająca artbook.
Ciekawe, że pani "załatwiająca" problem z moim zamówieniem twierdziła, iż nie ma możliwości dowiedzenia się w jakiej edycji jest jakakolwiek gra. Mi zajęło to może z 2 minuty...
Umieszczam ten post ku przestrodze, by zawsze pytać się w tym sklepie o edycje i nie dać się zwieść, że nie mogą się tego dowiedzieć.
Jak lubisz wyzwania to spróbuj się dowiedzieć jakie to jest wydanie :trollface: :
https://www.ultima.pl/ct/pc/gry/akcja/b ... -origins-1
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 25 razy

Pierwsze duże obniżki na pudełkowe The Crew 2:
https://www.ceneo.pl/55712120
W Media Expert/X-kom/Avans/Electro.pl najtaniej po 119zł.
Ci użytkownicy podziękowali RaiL za ten post:
Revan
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Ktoś tu szukał Regali w wersji z fizycznymi dodatkami w dobrej cenie
https://www.euro.com.pl/gry-pc/cdprojek ... rchs.bhtml
ODPOWIEDZ