Ech, kupiłem Trine 2, MotN i FTL w przeciągu ostatniego miesiąca, pech :/
btw, czy bonusy dostaną tylko osoby, które teraz kupią BTA, czy po ich ogłoszeniu też dojdą do paczki jako "normalne" gry w BTA?
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Są już jakieś przecieki co może być w tych grach bonusowych?
- Podziękował: 58 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Co myślicie o tym, że jako bonusy mogą być dodane któreś z tych gier: Deadlight + Insanely Twisted Shadow Planet + Iron Brigade + Toy Soldiers ? Nie wiem czemu ale jak zobaczyłem Mark of The Ninja w tym bundlu to jakoś mi się od razu skojarzyło z paczką 5-Game Arcade/Indie Pack z Amazonu...
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, o 13:17 przez grrozzny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Wątpię. Spekulowałbym raczej, że z racji obecności gier od Klei Entertainemnt w BTA otrzymamy jakieś 2-3 kotlety od Klei (Shank 1 i/lub 2, pierwszy Eets) i do tego jakąś 1 grę niezbundlowaną wcześniej.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Amane2142 - racja, dzieki za wątek, nie zauważyłem go.
Co do nowego hiba to jest świetny, troche żałuje że jakiś miesiąc temu kupiłem FTL ze strony producenta ale poczeka sie aż pojawią sie inne bonusy i wtedy może dopłace aby je dostać. Dziwi mnie też Brutal Legend za dolca jak niedawno był za średnią.
Ciekawe czy mają zamiar dzisiaj rzucić coś w weekly.
Co do nowego hiba to jest świetny, troche żałuje że jakiś miesiąc temu kupiłem FTL ze strony producenta ale poczeka sie aż pojawią sie inne bonusy i wtedy może dopłace aby je dostać. Dziwi mnie też Brutal Legend za dolca jak niedawno był za średnią.
Ciekawe czy mają zamiar dzisiaj rzucić coś w weekly.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, o 14:38 przez Greg, łącznie zmieniany 2 razy.
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=33 ten temat jest bardziej adekwatny ten służy tylko i wyłącznie jak sama nazwa wskazuje do dyskusji na temat humble bundle
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Tym razem nie będę narzekał, świetny bundel. Trine 2 CS już przeszedłem i serdecznie polecam, grało mi się nawet lepiej niż w jedynkę. Mark of Ninja to bardzo dobra skradanka, ukończyłem dwa razy i pewnie jeszcze do niej wrócę, jak zakupię DLC. O tych Eetsach nie słyszałem, ale przy poprzedniej części spędziłem kilka przyjemnych chwil, więc pewnie dam jej szansę. Brütal Legend to dla mnie gwiazda tego bundla, poprzednio było mi szkoda płacić tyle kasy za BTA, ale za dolara chętnie pogram i posłucham. Wahałem się czy brać BTA, ale w końcu wziąłem, bo lubię platformery i w FEZa chętnie zagram, a FTL będzie na wymianę.
BTW. Dopiero przy okazji tego bundla odkryłem, że da się spendingować zakup. Jeśli spóźnia nam się przelew na paypala, a BTA ciągle rośnie, wystarczy kupić paczkę, przejść do okna logowania paypal i poczekać aż konto zasilą odpowiednie środki, potem zalogować się i opłacić zakup. Zaoszczędziłem w ten sposób pół dolara
BTW. Dopiero przy okazji tego bundla odkryłem, że da się spendingować zakup. Jeśli spóźnia nam się przelew na paypala, a BTA ciągle rośnie, wystarczy kupić paczkę, przejść do okna logowania paypal i poczekać aż konto zasilą odpowiednie środki, potem zalogować się i opłacić zakup. Zaoszczędziłem w ten sposób pół dolara

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
FTL na wymianę to prawie jak grzech. Daj grze szansę, zaufaj koledze z forumkmpt pisze: Tym razem nie będę narzekał, świetny bundel. Trine 2 CS już przeszedłem i serdecznie polecam, grało mi się nawet lepiej niż w jedynkę. Mark of Ninja to bardzo dobra skradanka, ukończyłem dwa razy i pewnie jeszcze do niej wrócę, jak zakupię DLC. O tych Eetsach nie słyszałem, ale przy poprzedniej części spędziłem kilka przyjemnych chwil, więc pewnie dam jej szansę. Brütal Legend to dla mnie gwiazda tego bundla, poprzednio było mi szkoda płacić tyle kasy za BTA, ale za dolara chętnie pogram i posłucham. Wahałem się czy brać BTA, ale w końcu wziąłem, bo lubię platformery i w FEZa chętnie zagram, a FTL będzie na wymianę.

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Grałem w Binding of Isaac i Dungeons of Dredmor i ani jedno ani drugie mnie nie wciągnęło, sądzę że z FTL byłoby podobnie, bo to chyba ten sam gatunek roguelike. Siadam do gier po to, żeby się odstresować i zrelaksować, a nie jeszcze dodatkowo denerwować