Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Ech, kupiłem Trine 2, MotN i FTL w przeciągu ostatniego miesiąca, pech :/

btw, czy bonusy dostaną tylko osoby, które teraz kupią BTA, czy po ich ogłoszeniu też dojdą do paczki jako "normalne" gry w BTA?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Keth pisze: Ech, kupiłem Trine 2, MotN i FTL w przeciągu ostatniego miesiąca, pech :/

btw, czy bonusy dostaną tylko osoby, które teraz kupią BTA, czy po ich ogłoszeniu też dojdą do paczki jako "normalne" gry w BTA?
Normalnie dojdą do BTA, tylko jest ryzyko, że nagle skoczy o jakieś 2 $ do góry w tym czasie.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

I właśnie HIB 9 zarobił pierwszy milionik, a jeszcze pół dnia nie minęło jak wystartował ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
Keth pisze: Ech, kupiłem Trine 2, MotN i FTL w przeciągu ostatniego miesiąca, pech :/

Normalnie dojdą do BTA, tylko jest ryzyko, że nagle skoczy o jakieś 2 $ do góry w tym czasie.
No ale chyba działa też dopłacenie do BTA z tego 1$? Tzn będzie działać po ogłoszeniu bonusów
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Są już jakieś przecieki co może być w tych grach bonusowych?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

smugglersun pisze:
PiccoloPL pisze:

No ale chyba działa też dopłacenie do BTA z tego 1$? Tzn będzie działać po ogłoszeniu bonusów
Serio ciężko, przeczytać wyżej odpowiedź z supportu Humble? :nie:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

z tej wypowiedzi tak naprawdę nic nie wynika :]
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Z tego wynika, że po dopłacie się dostanie bonusy, nie jest to równoznaczne z tym, że po kupnie nowego BTA również ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Co myślicie o tym, że jako bonusy mogą być dodane któreś z tych gier: Deadlight + Insanely Twisted Shadow Planet + Iron Brigade + Toy Soldiers ? Nie wiem czemu ale jak zobaczyłem Mark of The Ninja w tym bundlu to jakoś mi się od razu skojarzyło z paczką 5-Game Arcade/Indie Pack z Amazonu...
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, o 13:17 przez grrozzny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 370 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Wątpię. Spekulowałbym raczej, że z racji obecności gier od Klei Entertainemnt w BTA otrzymamy jakieś 2-3 kotlety od Klei (Shank 1 i/lub 2, pierwszy Eets) i do tego jakąś 1 grę niezbundlowaną wcześniej.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Obstawiam Deadlight, a szkoda, bo dopiero co kupiłem Amazonie ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Amane2142 - racja, dzieki za wątek, nie zauważyłem go.

Co do nowego hiba to jest świetny, troche żałuje że jakiś miesiąc temu kupiłem FTL ze strony producenta ale poczeka sie aż pojawią sie inne bonusy i wtedy może dopłace aby je dostać. Dziwi mnie też Brutal Legend za dolca jak niedawno był za średnią.

Ciekawe czy mają zamiar dzisiaj rzucić coś w weekly.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, o 14:38 przez Greg, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=33 ten temat jest bardziej adekwatny ten służy tylko i wyłącznie jak sama nazwa wskazuje do dyskusji na temat humble bundle
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Greg pisze: Ciekawe czy mają zamiar dzisiaj rzucić coś w weekly.
jakby dzisiaj jeszcze dorzucili weekly sale to bym z domu przez weekend nie wyszedł :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Tym razem nie będę narzekał, świetny bundel. Trine 2 CS już przeszedłem i serdecznie polecam, grało mi się nawet lepiej niż w jedynkę. Mark of Ninja to bardzo dobra skradanka, ukończyłem dwa razy i pewnie jeszcze do niej wrócę, jak zakupię DLC. O tych Eetsach nie słyszałem, ale przy poprzedniej części spędziłem kilka przyjemnych chwil, więc pewnie dam jej szansę. Brütal Legend to dla mnie gwiazda tego bundla, poprzednio było mi szkoda płacić tyle kasy za BTA, ale za dolara chętnie pogram i posłucham. Wahałem się czy brać BTA, ale w końcu wziąłem, bo lubię platformery i w FEZa chętnie zagram, a FTL będzie na wymianę.

BTW. Dopiero przy okazji tego bundla odkryłem, że da się spendingować zakup. Jeśli spóźnia nam się przelew na paypala, a BTA ciągle rośnie, wystarczy kupić paczkę, przejść do okna logowania paypal i poczekać aż konto zasilą odpowiednie środki, potem zalogować się i opłacić zakup. Zaoszczędziłem w ten sposób pół dolara :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Tym razem nie będę narzekał, świetny bundel. Trine 2 CS już przeszedłem i serdecznie polecam, grało mi się nawet lepiej niż w jedynkę. Mark of Ninja to bardzo dobra skradanka, ukończyłem dwa razy i pewnie jeszcze do niej wrócę, jak zakupię DLC. O tych Eetsach nie słyszałem, ale przy poprzedniej części spędziłem kilka przyjemnych chwil, więc pewnie dam jej szansę. Brütal Legend to dla mnie gwiazda tego bundla, poprzednio było mi szkoda płacić tyle kasy za BTA, ale za dolara chętnie pogram i posłucham. Wahałem się czy brać BTA, ale w końcu wziąłem, bo lubię platformery i w FEZa chętnie zagram, a FTL będzie na wymianę.

BTW. Dopiero przy okazji tego bundla odkryłem, że da się spendingować zakup. Jeśli spóźnia nam się przelew na paypala, a BTA ciągle rośnie, wystarczy kupić paczkę, przejść do okna logowania paypal i poczekać aż konto zasilą odpowiednie środki, potem zalogować się i opłacić zakup. Zaoszczędziłem w ten sposób pół dolara :P
FTL na wymianę to prawie jak grzech. Daj grze szansę, zaufaj koledze z forum :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Grałem w Binding of Isaac i Dungeons of Dredmor i ani jedno ani drugie mnie nie wciągnęło, sądzę że z FTL byłoby podobnie, bo to chyba ten sam gatunek roguelike. Siadam do gier po to, żeby się odstresować i zrelaksować, a nie jeszcze dodatkowo denerwować :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

FTL to jedna z lepszych gier, jakie wyszły w tamtym roku i nie mówię o indykach a grach w ogóle.
Oczywiście ja już miałem, więc mój klucz oddałem koleżance. Powinna ogarnąć, a jak nie to ją nauczę :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

siekiera pisze: Oczywiście ja już miałem, więc mój klucz oddałem koleżance. Powinna ogarnąć, a jak nie to ją nauczę :)
Profit! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

masz ciekawe koleżanki
ODPOWIEDZ