O co chodzi z tą polityką? Masz jakieś źródło?
Pochwal się nowym zakupem
Poczytaj w temacie o paypalu - wybiórczo ludziom przechodzą ocenzurowane dokumenty tożsamości a ode mnie chcą wszystko mieć widoczne, na co się nie godzę, bo oni udostępniają te dane 600 kolejnym firmom.
Moja Anne Pro 2 dotarła. 
Na przełącznikach Gateron Red. Są zaskakująco ciche. Niewiele głośniej jest niż na poprzednich dwóch membranówkach.
https://imgur.com/a/se7rb5e
Idealnie się mieści na mojej podstawce.
Cokolwiek powyżej 60% jest za duże, a jako, że te najtańsze modele w pomniejszonej wersji zazwyczaj są kiepskiej jakości, to szarpnąłem się na swojego pierwszego mechanika. Po Bluetooth o dziwo faktycznie nie ma opóźnienia, a bałem się trochę tego. Działa to u mnie w połączeniu z odbiornikiem ASUSa BT400 4.0.
Tutaj jest spora bateria 1900 mAh. Przy użytkowaniu 5 godzin dziennie producent deklaruje czas baterii na 2 miesiące, analogicznie 10 godzin dziennie = miesiąc, potem do ładowania trzeba podpiąć na kablu USB C (w zestawie). Te najtańsze często mają śmieszne wartości typu 500-600 mAh i beznadziejny deklarowany czas.

Na przełącznikach Gateron Red. Są zaskakująco ciche. Niewiele głośniej jest niż na poprzednich dwóch membranówkach.

Cokolwiek powyżej 60% jest za duże, a jako, że te najtańsze modele w pomniejszonej wersji zazwyczaj są kiepskiej jakości, to szarpnąłem się na swojego pierwszego mechanika. Po Bluetooth o dziwo faktycznie nie ma opóźnienia, a bałem się trochę tego. Działa to u mnie w połączeniu z odbiornikiem ASUSa BT400 4.0.
Tutaj jest spora bateria 1900 mAh. Przy użytkowaniu 5 godzin dziennie producent deklaruje czas baterii na 2 miesiące, analogicznie 10 godzin dziennie = miesiąc, potem do ładowania trzeba podpiąć na kablu USB C (w zestawie). Te najtańsze często mają śmieszne wartości typu 500-600 mAh i beznadziejny deklarowany czas.
U mnie takie coś by nie przeszło... klawiatura bez najważniejszych klawiszy...Fj00b pisze: Moja Anne Pro 2 dotarła.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Klawiatura dla graczy to ją też na raty sprzedają, druga połowa pewnie jako DeLiverable Contentpelikulas pisze:U mnie takie coś by nie przeszło... klawiatura bez najważniejszych klawiszy...Fj00b pisze: Moja Anne Pro 2 dotarła.

No ciche to może nie jest najlepsze słowo, ale jak były te słynne Mechaniki w Biedronce bodajże na Outemu Blue, to w sklepie nawet jak na tym poklikałem, to było głośno, a co dopiero w domu.

Tutaj jest tylko nieco głośniej niż na mojej poprzedniej membranowej.
@Angrenbor - Takie czasy, trzeba będzie DLC dokupić.

Tak serio jednak, wiedziałem co zamawiam i jakie klawisze są, a jakich nie ma oraz jakie są kombinacje klawiszy z FN i FN2, także mnie to nie zaskoczyło. Natomiast zdaję sobie sprawę, że nie jest to rozwiązanie dla każdego. Zecydowana większość będzie wolała tradycyjną klawiaturą niepomniejszoną.
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
A u mnie wymuszona zmiana telefonu. Mój galaxy J7 2017 upadł z 15 cm i wylał się ekran, także się porwałem i 1800zł poszło jak ten ptak srebrzysty...
Ale chyba nie żałuję, czuć, że to urządzenie premium. Jednak mam obawy przed noszeniem takiego jajka w kieszeni przez najbliższe miesiące, bądź lata.

A tutaj mój J7 po upadku
(wylewanie ekranu postępowało, na początku był tylko malutki pasek martwych pikseli w prawym górnym rogu)

Ale chyba nie żałuję, czuć, że to urządzenie premium. Jednak mam obawy przed noszeniem takiego jajka w kieszeni przez najbliższe miesiące, bądź lata.

A tutaj mój J7 po upadku

(wylewanie ekranu postępowało, na początku był tylko malutki pasek martwych pikseli w prawym górnym rogu)

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Panie Kierowniku a Siajomi nie leprze? XD toć za 1800 to nowy Gforce RTX idzie kupić :pPanieKierowniku pisze: A u mnie wymuszona zmiana telefonu. Mój galaxy J7 2017 upadł z 15 cm i wylał się ekran, także się porwałem i 1800zł poszło jak ten ptak srebrzysty...
A tutaj mój J7 po upadku![]()
1800 do grania w angry birdsy? :p
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Unicorn Beetle i nie będziesz miał kłopotu z upadkami. Rok czasu mam, córka kilka razy upuściła telefon i nie ma nawet śladu. I telefon lepiej sie trzyma.PanieKierowniku pisze: A u mnie wymuszona zmiana telefonu. Mój galaxy J7 2017 upadł z 15 cm i wylał się ekran, także się porwałem i 1800zł poszło jak ten ptak srebrzysty...
A tutaj mój J7 po upadku![]()
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Lepiej uaga monarcha, cieńsze a wytrzymalsze, właśnie na s8 miałem unicorna i bez porównania jeśli chodzi o jakość materiałów. Unicorn pękł mi po jednym upadku..
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
W zasadzie wydałem tyle przez przypadek. Planowałem coś do 1000 złotych (Samusnga), zauwazyłem wtedy Galaxy A8 który kosztuje 1200, ale jest znacząco gorszy od S8. Ostatecznie zdecydowałem się więc dołożyć do flagowca.

Dzięki za porady, sprawdziłem oba. Jeszcze nie podjąłem decyzji, ale na pewno w jakiś cover się zaopatrzę.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Nie ma to jak mega płaski telefon i obudowa, która będzie go prawie 2 razy pogrubiać... Nie widzę sensu kupowania takiego płaskiego telefonu i wrzucania go w takiego pancerniaka... Jeszcze gdyby się jakoś prezentował, ale całkowicie odbiera design telefonu.
Ja ostatnio zakupiłem sobie głośniczki do PC, bo stare Creativy już umarły (coś z kanałem przerywało).

Ja ostatnio zakupiłem sobie głośniczki do PC, bo stare Creativy już umarły (coś z kanałem przerywało).

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Skoro w ogóle nie grasz to jak wykorzystasz potencjał tego flagowca? Ma być drogi po to by bardziej bolało jak się potłucze? No chyba że ma jakiś super aparat, a Ty jesteś jakimś fotografem amatoremPanieKierowniku pisze:W zasadzie wydałem tyle przez przypadek. Planowałem coś do 1000 złotych (Samusnga), zauwazyłem wtedy Galaxy A8 który kosztuje 1200, ale jest znacząco gorszy od S8. Ostatecznie zdecydowałem się więc dołożyć do flagowca.A na telefonie nie gram prawie wcale, czasem na steam linku 30 minut jak nie mam ochoty ruszać się z łóżka, ale to sytuacje sporadyczne. Od dawna kupuję samsungi, nie jestem jakiś zapatrzony w markę, po prostu lubię ich design.
Dzięki za porady, sprawdziłem oba. Jeszcze nie podjąłem decyzji, ale na pewno w jakiś cover się zaopatrzę.

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Widzisz, rzecz gustu. Ja trzymając s8 w ręku czułem się dziwnie. Dla mnie był za lekki, jakiś taki płaściutki, delikatny. Po miesiącu normalnego użytkowania wybrałem beetle i jestem bardzo zadowolony. Jakość wykonania b.dobra, lepiej trzyma się w ręce, można w końcu normalnie o coś oprzeć. Córce spadł kilka razy na podłogę=zero uszkodzeń.Lui pisze: Nie ma to jak mega płaski telefon i obudowa, która będzie go prawie 2 razy pogrubiać... Nie widzę sensu kupowania takiego płaskiego telefonu i wrzucania go w takiego pancerniaka... Jeszcze gdyby się jakoś prezentował, ale całkowicie odbiera design telefonu.
Co do grania. Nie gram na nim w ogóle