GG.deals - porównywarka cenowa dla gier

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 65 razy
Kontakt:

Zrobilem ponowie i juz to pokazuje

Synchronizuj kolekcję GG.deals

Liczba gier: 9256 :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Witam dzisiaj zrobiłem Synchronizuj kolekcję GG.deals gry Znalazło i jest wszystko pięknie ale sprawdzam ,,Other'' jest uwaga 37x25 (925) pozycji które nie są Zaznaczone jako ,,Steam'' przykład ; https://store.steampowered.com/app/8915 ... oundtrack/ płatny Dcl którego dodałem do Salenauts aby nie widzieć w Bazarku nie potrzebnie. Chciałbym aby wszystkie gry z ,,Other" dostały znacznie ''Steam,,
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

AnonPL pisze: Witam dzisiaj zrobiłem Synchronizuj kolekcję GG.deals gry Znalazło i jest wszystko pięknie ale sprawdzam ,,Other'' jest uwaga 37x25 (925) pozycji które nie są Zaznaczone jako ,,Steam'' przykład ; https://store.steampowered.com/app/8915 ... oundtrack/ płatny Dcl którego dodałem do Salenauts aby nie widzieć w Bazarku nie potrzebnie. Chciałbym aby wszystkie gry z ,,Other" dostały znacznie ''Steam,,
Kolekcje zostały zaimportowane z Salenauts. Wydaje mi się, że gry, które masz jako "other" dodałeś sobie ręcznie i nie pochodzą one z synchronizacji Steam.

Przykład jaki podałeś to DLC. DLC nie zsynchronizujesz ze Steama, gdyż nie ma ich na liście gier w twoim profilu. Zobacz sam - http://prntscr.com/l6358d Dane importujemy stąd https://steamcommunity.com/id/AnonPL/games/?tab=all więc jeśli tutaj czegoś nie ma to przy synchronizacji też ci tego nie wykryje.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Czemu ta synchronizacja tak długo trwa, albo w ogóle się nie dokonuje? Na salenauts chodziło to raz dwa, tutaj można wieki czekać, o ile się doczekasz w ogóle...?
Zatrzymuje mi się na etapie Your request is in the queue.. (P.S. Rozumiem co to znaczy, nie rozumiem dlaczego ciągle na tym się zatrzymuje)
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Dodałem kilka dodatkowych procesów do obsługi dodatkowych zadań z kolejki - powinno to teraz działać zauważalnie szybciej.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

bedzie to tylko stronka z baza danych jak itad najnizsza cena w sklepach/info o bundlu czy bedzie to tez skrypt rozszerzenie do sklepu steam jak enhanced steam ? Osobiscie szukam polaczenia np allkeyshop + Itad + rozszerzenie www
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Sporo nowych ficzerów i poprawek dzisiaj przerzuciliśmy. Po szczegóły zapraszam na GG Community - https://forum.gg.deals/d/18-update-log- ... what-s-new
ba2
Awatar użytkownika
ba2
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 159 razy
Kontakt:

Czy istnieje możliwość poprawy/zmiany nicku i jeśli tak, to jak można to zrobić?

EDIT:
Dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2018, o 15:25 przez ba2, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

ba2 pisze: Czy istnieje możliwość poprawy/zmiany nicku i jeśli tak, to jak można to zrobić?
Zgłoś się przez formularz kontaktowy, podając stary nick na GG i ci poprawimy :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Czy m. in. cdkeys będzie brane pod uwagę? Jak to wygląda, bo np. na łowcach cdkeys nie jest nigdy tagowane jako keyshop, zaś na GG nie widzę, aby gdziekolwiek oferty z tego sklepu były brane pod uwagę (pierwsze lepsze FFXV np.)
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

matt444m pisze: Czy m. in. cdkeys będzie brane pod uwagę? Jak to wygląda, bo np. na łowcach cdkeys nie jest nigdy tagowane jako keyshop, zaś na GG nie widzę, aby gdziekolwiek oferty z tego sklepu były brane pod uwagę (pierwsze lepsze FFXV np.)
Niestety cdkeys to keyshop. Przynajmniej na razie nie będziemy brać go pod uwagę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

To od razu kolejna kwestia, która rzuciła mi się w oczy - czy z poziomu wishlisty planujecie wprowadzić filtr DRM? Widzę, że takowy jest już po przejściu na podstronę ofert wybranej gry, jednakże moim zdaniem byłoby to dla wielu osób wygodne, aby móc określić DRM również na poziomie WL(mam np. kilka pozycji Starwarsowych, gdzie widzę ofertę z GOG jako tę pierwszą, wyświetlaną na listingu WL).

Poza tym, bardzo przyjemna rzecz :-)
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Whislista i kolekcja synchronizuje się jak ta lala teraz, dzięki wielkie! Piękna sprawa patrzeć jak się uwijacie, żeby poprawiać błędy... Pytanka 2?
Czy na bazarze będzie zmieniona ikonka S, która odsyła już teraz do GG.Deals a nie do Salenauts ;)?
Druga sprawa - czy podobny zapał będzie towarzyszył zmianom na bazarze, o ile są one planowane? Tam feedback będzie kilka razy większy, tak sądzę :)
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Quoyque pisze: Czy na bazarze będzie zmieniona ikonka S, która odsyła już teraz do GG.Deals a nie do Salenauts ;)?
Będzie poprawione ASAP. Jutro/pojutrze już będzie logo GG oraz nowa instrukcja do synchronizacji :)
Quoyque pisze: Druga sprawa - czy podobny zapał będzie towarzyszył zmianom na bazarze, o ile są one planowane? Tam feedback będzie kilka razy większy, tak sądzę :)
Staramy się skupiać na jednym projekcie na raz. Jak dokończymy GG, to część programistów przeniesie się na Bazar i ŁG3.0. Też bym chciał już skończyć wszystko co mam zaplanowane, ale życie mnie już nauczyło, że do tych rzeczy potrzeba cierpliwości. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Nie dałoby się żeby powiadomienia można było otworzyć na nowej stronie, a nie tylko w małym wyskakującym okienku w górnym rogu strony? I brakuje przycisku do usunięcia wszystkich powiadomień.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

bialy111swi pisze: I brakuje przycisku do usunięcia wszystkich powiadomień.
O to to to! :dziadek:
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Quoyque pisze:
bialy111swi pisze: I brakuje przycisku do usunięcia wszystkich powiadomień.
O to to to! :dziadek:
OK, dopisuję do listy priorytetów. :tak:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

To ja dodam jeszcze automatycznego usuwania alertów po dodaniu gry do kolekcji, bo dodałem teraz pare gier do kolekcji, a alerty do nich zostały i trzeba ja będzie ręcznie usunąć.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 52 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Uważam, że ciekawą opcją byłoby wyświetlenie promocji na gry, które są w mojej kolekcji. Dlaczego? Bo są to gry, w które grałem, które znam i na pewno część z nich chętnie poleciłbym. Przy okazji jakiejś większej promocji (np. Steam Sale) wyświetliłbym moją kolekcję, zobaczyłbym co jest w promocji i ustaliłbym co ma dobre ceny, by polecić na przykład tutaj na forum.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Hitman 2 Gold do zgarnięcia. Aż 10 sztuk, więc szansa niemała :)
https://gg.deals/giveaway/win-1-on-10-s ... d-edition/
ODPOWIEDZ