Promocje cyfrowe na PC

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Siemanko, kupie gdzieś taniej Wiedźmina 3 niż na steam(99zł)?
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

chyba na gog.com jest jeszcze edycja gry roku za 60 zl. tam wbijaj.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

zapomnialem dodac ze to musi byc na platforme steam :) takze gog odpada

myslalem ze idzie kupic gdzies taniej klucz :) jak nie to powijam przez steama
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

sziszi pisze: zapomnialem dodac ze to musi byc na platforme steam :) takze gog odpada

zaczekaj do końca miesiaca na wyprz. na stimie (albo autumn albo halloween chociaż w tej drugiej może nie być przecenionej tej gry)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

sziszi pisze: zapomnialem dodac ze to musi byc na platforme steam :) takze gog odpada

Klucza na steam nie kupisz, tylko prosto ze sklepu. czekaj jak kolega radzi na promocje to na 99% będzie za 59 GOTY
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 52 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

https://store.steampowered.com/app/2038 ... f_Satinav/

The Dark Eye: Chains of Satinav -90%, 7,19zł
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

himalaya pisze: https://store.steampowered.com/app/2038 ... f_Satinav/

The Dark Eye: Chains of Satinav -90%, 7,19zł

gra bundlowana, na bazarze od 2,90zl
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

kupując "Wielką Księgę Gier" Piotra Mańkowskiego w przedsprzedaży można dostać bonusową grę czy tam inny gadżet, cena 69 zł plus 11 zł wysyłka
http://www.wielkaksiegagier.pl/
Ci użytkownicy podziękowali robart_ za ten post:
MadHunter
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

robart_ pisze: kupując "Wielką Księgę Gier" Piotra Mańkowskiego w przedsprzedaży można dostać bonusową grę czy tam inny gadżet, cena 69 zł plus 11 zł wysyłka
http://www.wielkaksiegagier.pl/
Meh, wszystkie fajne bonusowe zestawy wyprzedane. Mimo wszystko chyba warto zakupić.
EDIT: Zamówiony pakiet Inny Świat. Spodobał się mi próbny rozdział i liczę, że reszta też da radę :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Zamiowione z observerem ^^ Dawno chciałem w to zagrać, a tu jeszcze książka przedpremierowo.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Ja tam radzę z dystansem podchodzić do tej książki. Mańkowski to legenda, ale "cyfrowe marzenia" to był wręcz popis grafomaństwa. Końcowe rozdziały wyglądały jak końcówka mojej pracy licencjackiej - aby coś naskrobać i pchnąć dalej. Sporo konsolowego fanboystwa, urywanie wątków, skupianie się na rzeczach kompletnie nieistotnych. To tylko moja luźna opinia, ale wiem że nie jest odosobniona.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Grobel pisze: Ja tam radzę z dystansem podchodzić do tej książki. Mańkowski to legenda, ale "cyfrowe marzenia" to był wręcz popis grafomaństwa. Końcowe rozdziały wyglądały jak końcówka mojej pracy licencjackiej - aby coś naskrobać i pchnąć dalej. Sporo konsolowego fanboystwa, urywanie wątków, skupianie się na rzeczach kompletnie nieistotnych. To tylko moja luźna opinia, ale wiem że nie jest odosobniona.
Teraz to mówicie? :P
Btw. zapłaciłem trochę godzin temu i nawet nie dostałem potwierdzenia zamówienia na maila, to normalne?
Awatar użytkownika
Łowca

Battlefield 1 o -88% taniej na Origin (17,48 zł), a wersja Rewolucja o -83% (33,31 zł).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Revan pisze:
Grobel pisze: Ja tam radzę z dystansem podchodzić do tej książki. Mańkowski to legenda, ale "cyfrowe marzenia" to był wręcz popis grafomaństwa. Końcowe rozdziały wyglądały jak końcówka mojej pracy licencjackiej - aby coś naskrobać i pchnąć dalej. Sporo konsolowego fanboystwa, urywanie wątków, skupianie się na rzeczach kompletnie nieistotnych. To tylko moja luźna opinia, ale wiem że nie jest odosobniona.
Btw. zapłaciłem trochę godzin temu i nawet nie dostałem potwierdzenia zamówienia na maila, to normalne?
Dostałam potwierdzenie dokonania płatności, ale samego zamówienia już nie. Albo wysyłają ręcznie te wiadomości po jakiejś dodatkowej weryfikacji, albo coś nie działa, jak powinno;).
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Shelia pisze:
Revan pisze:
Dostałam potwierdzenie dokonania płatności, ale samego zamówienia już nie. Albo wysyłają ręcznie te wiadomości po jakiejś dodatkowej weryfikacji, albo coś nie działa, jak powinno;).
Płatności to wiadomo, bo PayU, ale kluczowe jest potwierdzenie zamówienia :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Btw. zapłaciłem trochę godzin temu i nawet nie dostałem potwierdzenia zamówienia na maila, to normalne?[/quote]

Dostałam potwierdzenie dokonania płatności, ale samego zamówienia już nie. Albo wysyłają ręcznie te wiadomości po jakiejś dodatkowej weryfikacji, albo coś nie działa, jak powinno;).[/quote]
Płatności to wiadomo, bo PayU, ale kluczowe jest potwierdzenie zamówienia :P[/quote]

No ja wczoraj zamówiłem i też nic
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Pytanie czy ktoś z was otrzymał jakieś potwierdzenie bądź klucze steam do gier z książki Mańkowskiego?

Ja dalej nic i zastanawiam się, czy serio ręcznie to będą po prostu jutro robić i zatwierdzać :D
Awatar użytkownika
Łowca

Siemka, wrócił hitman na yuplaya, czy da sie jakoś sprawdzić czy bedzie działał bez vpn?

link: https://yuplay.ru/product/14771402/

Przepraszam, jeśli coś jest nie tak, to mój pierwszy post i mimo iż czytałem regulamin, mogłem coś zrozumieć źle. :mrgreen:
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Wszystkie Hitmany 2 od pewnego czasu mają locka. Jest szansa, że lock jest tylko na aktywację a nie granie i w sumie tyle.
ODPOWIEDZ