@Hemiq
Zazdroszczę, też chcę sobie sprawić. Była w lombardzie w moim mieście za 14 zł w lipcu, jak jeszcze 360 nie miałem :/ Ostatnio mogłem mieć za 30 zł samą płytkę, ale na 42% stawała i kariera się nie odpalała, to nie wziąłem w końcu. Przynajmniej mam Carbona
Hardkor pisze:
Po narzekaniach znajomych kupiłem porządny mikrofon
Jak znajdziesz czas to daj później znać jak działa. Planuję kupić mikrofon i ten wygląda ciekawie
Znajomi nie poczuli różnicy, bo nikt nie krzyczał wow ani nic. Brak przesłuchów (przynajmniej póki co), które denerwowały znaj przy starych mikrofonie.
Widzialem w Empiku podstawke i moj wzrok przykulo pudelko stylizowane na pudelko kartridza Gameboyowego. Niby takie nic a w morzu towaru na polce moze pomoc sie wybic
Hardkor pisze:
Po narzekaniach znajomych kupiłem porządny mikrofon
Jak znajdziesz czas to daj później znać jak działa. Planuję kupić mikrofon i ten wygląda ciekawie
Znajomi nie poczuli różnicy, bo nikt nie krzyczał wow ani nic. Brak przesłuchów (przynajmniej póki co), które denerwowały znaj przy starych mikrofonie.
Mam taki sam. Dzialał świetnie przez jakiś niecały rok. Potesz szelesty, urywanie w trakcie gadania. Rozkrecilem go poruszalem w srodku i jako tako trzyma.
A jak juz rozkreci sie to juz zbytnio nie da sie go skrecic tak jak byc powinno. Ja tam nie polecam.
Hardkor pisze:
Mam taki sam. Dzialał świetnie przez jakiś niecały rok. Potesz szelesty, urywanie w trakcie gadania. Rozkrecilem go poruszalem w srodku i jako tako trzyma.
A jak juz rozkreci sie to juz zbytnio nie da sie go skrecic tak jak byc powinno. Ja tam nie polecam.
Dzięki za opinie. Daruję sobie go w takim razie, bo nie tylko tutaj czytałem mieszane opinie.
Jako, że zostałem pozbawiony mozliwości zakupu gier przez polityke nierównosci paypala, to dzisiaj przyjechał do mnie hydrant, taki jak na zdjeciu. Prawda że ładny?|