Promocje na Playstation 4 Pro

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Outqer pisze: Myślicie że jest jeszcze szansa aby dzisiaj lub jutro wrzucili jakieś promo na prosiaka?

W ogóle, w mało którym sklepie (przynajmniej na stronie) są dostępne wersje Pro, co też średnio wróży... a w USA za 350 dolców :(
Myślę, że jest szansa. Oceniam ją na około 50% - wrzucą albo nie. Ufam, że pomogłem :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A z jakiej okazji mieliby wrzucic konkretnie dzis/jutro?

Ale faktycznie, nawet w Walmarcie za 350dolcow maja, niecale 1300zl :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Z okazji Days of Plays. Niedługo w sumie jest jeszcze Amazon Prime Day, niby można poczekać, ale chcica na exy jest strasznie duża :?
Awatar użytkownika
Łowca

Na redcoon jest w cenie 1599,00 (1649,00 -50,00 zł za zapis do newslettera) raty 0% itd. itd.

https://redcoon.pl/gaming/konsola-sony- ... SearchNode
Awatar użytkownika
Łowca

Witam
Średnio orientuje się w cenach i promkach na ps4 - wiec pytanko - czy ten zestaw wychodzi sensownie ?
: https://allegro.pl/sony-playstation-4-p ... ml#thumb/1

Z góry dziękuje za opinie :)
Awatar użytkownika
Łowca

Ktoś coś widział? Samą konsolę albo jakiś ciekawy zestaw do 1700?
Awatar użytkownika
Łowca

Kilka dni temu widziałem na bestcena.pl za ok 1520 zł. A orientujecie się czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakichś promocji czy najbliżej to premiera fify 19 i ewentualne zestawy wtedy? Szokuje mnie fakt, że niecałe dwa miesiące temu można było kupić nową konsole ps4 pro z God Of War np i kosztowała ok 1550 zł, a teraz sama konsola bez gry ponad 1700... Nawet nic ciekawego na olx nie da się wyrwać, a poluje już od 2-3 tyg... Macie jakieś info?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Arturs pisze: Kilka dni temu widziałem na bestcena.pl za ok 1520 zł. A orientujecie się czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakichś promocji czy najbliżej to premiera fify 19 i ewentualne zestawy wtedy? Szokuje mnie fakt, że niecałe dwa miesiące temu można było kupić nową konsole ps4 pro z God Of War np i kosztowała ok 1550 zł, a teraz sama konsola bez gry ponad 1700... Nawet nic ciekawego na olx nie da się wyrwać, a poluje już od 2-3 tyg... Macie jakieś info?
Tydzień temu miałeś za 1290zł podczas Amazon Prime Day, ale odnowioną. Możesz łowić jakąś randomową okazję, ale raczej będzie promocja na Black Friday
Awatar użytkownika
Łowca

Widziałem tą odnowioną ale chyba nie chce się w coś takiego bawić. Nie znasz ani historii konsoli ani co było z nią robione, myślę że to nie jest warte zachodu. Black Friday to dopiero koniec listopada czyli 4 miesiące, dosyć długo. Dziwi fakt, że coraz mniej ps4 pro jest gdziekolwiek. W sklepach po kilka sztuk, dużo sklepów wgl nie ma w sprzedaży...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Chyba znowu rebelianci przejeli wladze i zabijaja sie o kopalnie koltanu w Kongo, od razu ceny ida w gore. Przykre, ze tylu niewinnych ludzi przy tym ginie i nawet sie nie podaje do wiadomosci publicznej, ze te najnowsze osiagniecia techniki sa obficie polane krwia ludzka :(
Awatar użytkownika
Łowca

Siema,

Czy obecnie najlepsza cena za jaka kupie nowa ps4 pro znajduje sie na allegro? tj. 1600zł +/- 50zł z grą?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ravielli pisze: Siema,

Czy obecnie najlepsza cena za jaka kupie nowa ps4 pro znajduje sie na allegro? tj. 1600zł +/- 50zł z grą?
Tak
Awatar użytkownika
Łowca

czy cos z cena sie zmienilo ?
Awatar użytkownika
Łowca

Widział ktoś ostatnio jakąś promocje na PS4 PRO?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Jeszcze za wczesnie na promocje, czekac do listopada trza.
Ale sa tez dobre wiesci, pojawil sie zdeka lepszy model Pro oraz obnizka ceny Pro w Japonii. W przeliczeniu siakies 150-200zl wiec zawsze cos.
Awatar użytkownika
Łowca

Witajcie,
z waszego doświadczenia lepiej czekać na black friday czy cyber monday? Mam zamiar zakupić PS4 PRO i jakieś TV
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Wydaje mi się że na BF lecą lepsze promocje
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zależy, bo np w Cyber Monday X-Kom dał taką promocję na XOne X, że kopara opadła: konsola z 2 padami, 5 gier i Gold na 6 miesięcy za 2099zł
Awatar użytkownika
Łowca

Dzięki za informacje, trzeba czekać. Da się gdzieś sprawdzić najniższą cenę jaka występowała na PS4 PRO? Chciałbym mieć pkt. odniesienia.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Taniej chyba nie było (sam wtedy skorzystałem :)):
https://lowcygier.pl/sprzet-akcesoria/k ... 9-zlotych/
ODPOWIEDZ