Gry, których póki co nie kupisz w dystrybucji cyfrowej...
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Nie wiem, czy te gry były kiedykolwiek w cyfrowej dystrybucji, ale zdaje się, że można było je swego czasu jakoś przypisać do konta Origin, może więc i w sklepie była ... w każdym razie, brakuje mi przede wszystkim Bitwy o Śródziemie. W dwójkę nie miałem okazji pograć ale zakładam, że też była niezła
Szkoda, prawa do LotRa przejęło WB, gry od EA poszły w p...u.

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
S.W.I.N.E. jest za darmo do pobrania chociażby z GOLa
Link
Poza tym lista jest słabiutka, bo sam dodałbym do niej kilkadziesiąt pozycji np.
Another War
Archangel
Clash
Jack Orlando w wersji oryginalnej
Jak rozpętałem II wojnę światową: Nieznane przygody Franka Dolasa
Golem
Kajko i Kokosz
Kangurek Kao
Książę i tchórz
Lew Leon
Mortyr
Pet Racer
Pet Soccer
Polanie 1
Pył
Tajemnica statuetki
Tridonis
A to tylko polskie produkcje. Tak naprawdę każda warta zachodu gra, której nie ma w DD powinna się tu pojawić
Link
Poza tym lista jest słabiutka, bo sam dodałbym do niej kilkadziesiąt pozycji np.
Another War
Archangel
Clash
Golem
Kajko i Kokosz
Kangurek Kao
Książę i tchórz
Lew Leon
Mortyr
Pet Racer
Pet Soccer
Polanie 1
Pył
Tajemnica statuetki
Tridonis
A to tylko polskie produkcje. Tak naprawdę każda warta zachodu gra, której nie ma w DD powinna się tu pojawić
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 2 razy
Te gry po prostu kojarzę, bo albo w nie grałem i widzę że nie ma ich w cyfrowej dystrybucji, lub kiedyś je próbowałem kupić stąd tylko tyle pozycji. Jak wiecie jakie gry jeszcze są nie dostępne to śmiało piszcie też z chęcią poznam te tytuły i dodam je do listy.Angrenbor pisze: S.W.I.N.E. jest za darmo do pobrania chociażby z GOLa
Link
Another War
Archangel
Clash
Golem
Kajko i Kokosz
Kangurek Kao
Książę i tchórz
Lew Leon
Mortyr
Pet Racer
Pet Soccer
Polanie 1
Pył
Tajemnica statuetki
Tridonis
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
pytanie, czy lista ma zawierać to, co tytuł wątku, czyli gry które JUŻ nie są dostępne, czy również takie, które NIE BYŁY, NIE SĄ i pewnie NIE BĘDĄ nigdy dostępne w cyfrowej dystrybucji, bo tych drugich to każdy wiekowy gracz może wymienić pewnie około setki (z zastrzeżeniem, że przyszłości nie znamy, ale kwestie licencyjne blokują wiele tytułów, w tym takich, które bardzo chciałbym móc obecnie zakupić w normalnych cenach, np wspomniane wcześniej BfME).
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
To wszystko było na Steam?Angrenbor pisze: S.W.I.N.E. jest za darmo do pobrania chociażby z GOLa
Link
Another War
Archangel
Clash
Golem
Kajko i Kokosz
Kangurek Kao
Książę i tchórz
Lew Leon
Mortyr
Pet Racer
Pet Soccer
Polanie 1
Pył
Tajemnica statuetki
Tridonis

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
A SoF 1 kiedykolwiek był na Steamie? Payback owszem ale o dwóch pierwszych częściach żadnego info nie znalazłem. Podobnie ze Scarface. A jeśli nie, to lista nie dotyczy jedynie gier, które były do kupienia kiedyś a już nie są.
Pytanie gdzie można sprawdzić, jakie gry były dawniej na Steam'ie, GoGu, Origin, uPlay, itp. a już ich nie ma?, Ostatnio np. się dowiedziałem, że gra XIII (2003) była dawniej jakoś (2012r.) na GoGu, ale nie wiedzieć czemu potem z niego zniknęła.Ejdrien. pisze:To wszystko było na Steam?Angrenbor pisze: S.W.I.N.E. jest za darmo do pobrania chociażby z GOLa
Link
Another War
Archangel
Clash
Golem
Kajko i Kokosz
Kangurek Kao
Książę i tchórz
Lew Leon
Mortyr
Pet Racer
Pet Soccer
Polanie 1
Pył
Tajemnica statuetki
Tridonis
To już nie tylko o Steam tutaj chodzi, tylko o obojętnie jaką oficjalną dystrybucję cyfrową (byle nie keyshopy) jak: Steam, GoG, uPlay, Origin, Rockstar Social Club, GMG, Desura, Indie Royale, DailyRoyale, EpicGames, Battlelog, itp.
Ostatnio zmieniony 4 paź 2018, o 14:16 przez $hake, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Też mi mega brakuje, bo ludzie liczą sobie chore ceny za tą gre. 50 zł minimum...Soul Reaver pisze: Nie wiem, czy te gry były kiedykolwiek w cyfrowej dystrybucji, ale zdaje się, że można było je swego czasu jakoś przypisać do konta Origin, może więc i w sklepie była ... w każdym razie, brakuje mi przede wszystkim Bitwy o Śródziemie. W dwójkę nie miałem okazji pograć ale zakładam, że też była niezłaSzkoda, prawa do LotRa przejęło WB, gry od EA poszły w p...u.
Chodzi Ci o Gama-Gama.ru? Link https://gama-gama.ru/detail/the-amazing-spider-man-2/ pytanie tylko czy nie ma region locka? Bo nie każdy chce ryzykować banem na Steam’ie za używanie VPN, poza tym w opisie jest, że "Lokalizacja: Rosyjskie napisy" jak tylko, to lipa. Dajcie znać, jeżeli ktoś kupił tego The Amazing Spider-Man 2 i normalnie aktywował bez zabawy z VPN, oraz czy są tam napisy angielskie też?
Kinguin (keyshop) za 16,99zł ale ma ograniczenia regionalne „Ten produkt posiada ograniczenia i może być aktywowany i używany TYLKO w Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Belarus, Moldova, Russia, Ukraine.” https://www.kinguin.net/pl/category/439 ... gn=sledzik
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Dość niedawno chyba na g2a były obie części przecenione i bez regionlocka.$hake pisze:Chodzi Ci o Gama-Gama.ru? Link https://gama-gama.ru/detail/the-amazing-spider-man-2/ pytanie tylko czy nie ma region locka? Bo nie każdy chce ryzykować banem na Steam’ie za używanie VPN, poza tym w opisie jest, że "Lokalizacja: Rosyjskie napisy" jak tylko, to lipa. Dajcie znać, jeżeli ktoś kupił tego The Amazing Spider-Man 2 i normalnie aktywował bez zabawy z VPN, oraz czy są tam napisy angielskie też?
Kinguin (keyshop) za 16,99zł ale ma ograniczenia regionalne „Ten produkt posiada ograniczenia i może być aktywowany i używany TYLKO w Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Belarus, Moldova, Russia, Ukraine.” https://www.kinguin.net/pl/category/439 ... gn=sledzik
Na chwilę obecną już tego pakietu niestety nie ma, została tylko na Europę pierwsza część.
P.S. na Allgero znalazłem klucze, ale raczej są to rosyjskie klucze, gościu opis dał mistrzowski; "Produkt wymaga JEDNORAZOWEJ aktywacji przy użyciu programu VPN, JEST TO BARDZO PROSTE I SZYBKIE !!!!!! cena 29,99 zł
Otrzymasz instrukcję jak aktywować grę, służę pomocą !!!!!" zapomniał tylko dopisać, że przy okazji możesz wyłapać bana na konto Steam! Inny natomiast sprzedawca ma opis: "Klucz Steam.
Nowy, nieużywany. W pełni legalny, nie zagrażający blokadą konta. Standardowo język rosyjski, po zmianie możliwy Angielski. NIE wymaga aktywacji za pomocą VPN. Po zakupie przesyłam instrukcję aktywacji kodu" cena 34,99zł. Zastanawia ten standardowy język rosyjski, oraz że nie wymaga aktywacji VPN no ciekawe bardzo?
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Jakby kogoś interesowała faktyczna lista, tego co było na Steamie, ale już wypadło to zapraszam tutaj:
Kod: Zaznacz cały
http://removed.timekillerz.eu/games.php