Idle master - Pytania
Poczekałbym na jakiegoś fixa forumowego - w ostatnich kilkunastu wersjach to wersje z forum działały najlepiej.
o panieeeeee jak mam tak mieszać to wole odpalić archiAbsorhen pisze:A próbowałeś podać ręcznie dane sesji logowania?
Jakby ktoś nie wiedział:
1. Instalujesz dodatek Cookie-Editor (FF/Ch - nie wiem czy jest do innych)
2. Logujesz sie do Steam przez przegladarke.
3. Wchodzisz w ustawienia IM.
4. Klikasz w dolnym lewym rogu taką kłódeczkę.
5. Na stronie Steam będąc zalogowanym klikasz ikone dodatku.
6. Kopijesz i wklejasz do IM sessionid i steamloginSecure, oczywiście wyciągnięte z Cookie-Editor.
Trzecia linijka zostaje pusta.
U mnie działa ta metoda.
..:: PzD ::..

Potwierdzam. Dzięki, Kacper.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Pomija gry co 15 minut ale możesz to przyśpieszyć klikając 'Aktualizacja stanu gier'.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
mi extended niby dziala ale nie dropi kart z Starpoint Gemini 2 ktore kupilem, usuneli karty z tej gry? bo z tego co widze to napewno je miala. czy to jakis blad progamu? przeinstalowalem, usunalem folder w user/app, ponownie zalogowalem sie na steama klientem i nadal nie probuje dropic.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 246 razy
- Kontakt:
a jest to jedyna gra w której masz jeszcze karty ?Alamar pisze: mi extended niby dziala ale nie dropi kart z Starpoint Gemini 2 ktore kupilem, usuneli karty z tej gry? bo z tego co widze to napewno je miala. czy to jakis blad progamu? przeinstalowalem, usunalem folder w user/app, ponownie zalogowalem sie na steama klientem i nadal nie probuje dropic.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
przed chwila skonczyla sie dropic inna, a czy jeszcze mam cos poza StarpointG2 z kartami i nie widzi to nie wiem.
edit: dobra koniec zagadki wiem co sie stalo :]
edit: dobra koniec zagadki wiem co sie stalo :]
Ostatnio zmieniony 13 paź 2018, o 10:35 przez Alamar, łącznie zmieniany 2 razy.
Koledzy, możecie wysłać mi instalkę idle_master_extended_v1.3? Ponieważ Gift hub mi się nie włącza...
frexx.nuspe@onet.pl
frexx.nuspe@onet.pl
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Link do działającej wersji: https://github.com/JonasNilson/idle_mas ... d_v1.3.zip
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Mi avast znalazł w tym pliku exe wirusa idp.generic i poszedł do kwarantanny....Neo. pisze: Link do działającej wersji: https://github.com/JonasNilson/idle_mas ... d_v1.3.zip