Ok, dopiero dziś biorę się za test. Nie miałem za bardzo czasu na spokojne przyglądanie się zmianom.
So ... Jest lepiej

Znacznie. Czytelna "karta produktu", bo wszystko, co ma do zaoferowania jest od razu widoczne (tzn. zakładki do wyklikania).
Świetnie że widać od razu u góry - najlepsza obecna cena, najniższa zarejestrowana (i kiedy).
Z uwag, do których się odniosłeś - wszystko na plus, ale nie pamiętam już co miałem na myśli pisząc, że price overview i history to powinna być jedna zakładka. Patrząc na to, co obecnie jest w price history widzę ... w zasadzie jedną rzecz

więc albo faktycznie tak bardzo prosiły się o merge'a, że nie da się ich rozdzielić, albo jednej części nie widzę
Fajnie zrealizowane przyciski po prawej od topowej ceny oraz samo okno dialogowe do dodania alertów (jeszcze nie utworzyłem/nie testowałem samego alertu, ale GUI wygląda bardzo przyjemnie i czytelnie). Widziałem też miniatury tych przycisków w szukajce - super
A teraz uwagi, do poprawy
- Żeby patrzeć na GG i opisywać jednocześnie, wyświetliłem GG w osobnym oknie i dałem 50:50 na ekran oba okna przeglądarki. Zmiana rozmiaru spowodowała lekkie zamieszanie na ekranie. OBRAZEK
- Tytuł zasłonięty przez scrolla w górnej części
- Ceny przesunięte o poziom w dół względem nazwy paczki, przez co zgrabne paski stały się bez potrzeby opasłe.
Swoją drogą, czy te paczki mogą się w ogóle różnie nazywać?? skoro nazwy są przy każdej pozycji, to pewnie tak ... Jeśli jest inaczej, to raczej dał bym z lewej nazwę/logo sklepu zamiast tytułu.Niemniej, w normalnym rozmiarze wygląda to świetnie.
- Może to wyjątek w całym serwisie, ale wykres historii cen dla ACIII Deluxe wygląda co najmniej dziwnie. Jakieś pętle czasowe itp ... na innych grach tego zjawiska nie zauważyłem.
Z innych rzeczy, bo wtedy odniosłem się głównie do karty produktu:
- + za zmiany w interfejsie na bardziej ... klasyczny? PeCetowy? odniosłeś się do zmian przy komentowaniu wypowiedzi innych kolegów, więc nie ciągnę dalej. widzę, że na mobilku jest tak samo. możecie rozważyć dwie wersje, ale ja akurat jestem starej daty i obecna wersja bardziej do mnie przemawia. Jedno, co rzuciło mi się w oczy na głównej, to fajnie wpasował by się w wersji mobilnej "akordeon" z top/new/historical deals. Ale to raczej takie udziwnienie, fajerwerk, który nie zawsze się wpasuje w ekran ...
- swoją drogą, co to jest Historical Deals? zastanawiam się, czy tam na stałe nie zagoszczą te DLC do Battlefieldów :/ Nie, nie żebym nie chciał wiedzieć, że były kiedyś za darmo, ale wiesz ... mam już wszystkie Pokemony
Jak przeglądałem kiedyś historię transakcji, to część przypisałem do konta nawet 2x.
- + za intuicyjną obsługę klawiatury
może już użyty frejmłork wam to załatwił, ale przez chwilę myślałem jak tu wyjść z szukajki jak się w nią kliknęło. Klikanie "na zewnątrz" nie przynosiło efektów, a przycisk (X) jakoś nie rzucił mi się za bardzo w oczy (może warto by coś z tym zrobić, choć nie koniecznie, zauważyłem go dopiero po którejś próbie wyszukania czegoś), ale na szczęście ESC podziałało 
- jak działa synchronizacja ze steam? pytam, bo po zalogowaniu nie widzę nigdzie opcji synchronizuj (poza synchronizacją avatara) a baza moich +1 do steam jest nieaktualna ;p
- ktoś jakiś czas temu wspomniał, że da się podejrzeć posiadane DLC po logowaniu poprzez steam (wiem, że kiedyś się nie dało). Nie wiem na ile pewna to informacja, ale owning DLC też będzie dostępny ... o ile faktycznie jest to możliwe?
P.S.
mam nadzieję, że będzie więcej deali niż tylko DLC do Battlefieldów
Prawie EDIT:
już miałem wysyłać tego posta a tu nagle ... SETTINGS
woh, to mnie załatwiliście
czyli w topie mamy tak:
- Soul_Reaver (avatar)
- Home
- Deals
- Games
- Alerts
- Wishlist
- Collection
- Settings
- News
- Community
pod samym awatarem kryje się:
- Soul_Reaver, Joined 3 years ago
- Sync avatar
- Logout
Jak pisałem wcześniej, nie zauważyłem opcji synchronizacji, poza synchro awatara, wiesz już z czego to wynika?

Myślę, że jasno to "wytłuściłem"
Nie zrozum mnie źle, dla spostrzegawczych wszystko będzie ok, ale jeśli Awatar jest już czymś więcej niż tylko grafiką, po kliknięciu rozwija się menu, to czemu w tym menu nie ma tego, co tam być powinno? Natomiast znajduje się to zaraz obok deali i listy gier. Deko nieintuicyjne. Jak chcecie rozepchać trochę miejsca, to już, Graficzny awatar, obok nick, a dalej to, co dalej, ale pod klikalnym awatarem i nickiem rozwija się menu z ustawieniami itp. Oczywiście, to tylko moja wizja. Mam też inną, ale to już rozwinięcie funkcjonalności (być może planowane). Nie mam alertów (bo nie ustawiłem), ale mam wishlistę zaimportowaną, wyświetla się liczba tytułów na WL. Czy może się tam też wyświetlić liczba aktualnych przecenionych WLek? To może trochę ciągnąć serwer w dół, więc nie wymuszam

Tylko pytam.
Podsumowując ten akapicik - scalcie avatara z tym, co jego dotyczy. Nawet jeśli chcecie mieć alerty, WL, ustawienia itd na górze strony - ok, niech będą. ale niech to wszystko będzie obok siebie np wyjustowane do prawej razem z awatarem, a cała reszta, związana stricte ze stroną bez zwracania uwagi na to kto odwiedza - po lewej, bądź odwrotnie.
Edit:
widzę, że tag IMG chyba nie działa na forum? zamiast grafiki jest OBRAZEK
podmieniłem na linka