Soul Reaver pisze: W zasadzie jeśli chodzi o info dot. gry to jest ono kompletnie nieczytelne.
Teraz powinno być sporo lepiej
Soul Reaver pisze: gdyby nie przypadkowe spostrzeżenie "zacienionego" Tags, nie wiedziałbym, że tam jest coś więcej. przy pomocy myszki i rolki jakoś nie zawsze "chwyta" i często przewija całe okno a nie tylko ten opisik
Teraz wszystko jest od razu widoczne w zakładce "game info". Daj znać, czy jest czytelniej.
Soul Reaver pisze: zakładki Price Overview i Price history proszą się by być na jednym ekranie, i.e. wyświetlane jednocześnie, w jednej zakładce
Są razem.
Soul Reaver pisze: gdzie jakiekolwiek odnośniki do "głównych" sklepów, tzn link na steam/gog i wherever można to jeszcze mieć w bibliotece? ja wiem, jest niżej przy liście cen, gog #5, steam jeszcze niżej.
Tabelka jest już sporo wyżej. Niemniej odnośniki do GOGa i Steama też dodamy - na okładce gry. Nie wyrobiliśmy się z tym, ale do końca tygodnia będzie dodane.
Soul Reaver pisze: m.in (o ile nie wyłącznie) o wykres historii - widziałem ładny napis w stylu "work in progress"

więc spokojnie, poczekam.
Wykres historii już jest, ale jeszcze niedoskonały. Pracujemy nad tym.
Soul Reaver pisze: ogólnie - szkoda, że start w takim momencie, bo wszelkie oczy i portfele skierowane są na parownik i o ile w pełni działający serwis był by przydatny, o tyle, bez urazy Remike, (dla mnie) połowa serwisu raczej nie bardzo. niemniej.
Soul Reaver pisze: Niestety właśnie takie miałem odczucia po wejściu na stornę. Wygląda ładnie, ale po chwili przytłacza, a jak w końcu szukałem informacji - ok, znalazłem, choć trochę (serwis się rozwija, czekam na rozdział 2

), ale nie była ona dostępna na wyciągnięcie ręki.
Daj znać, czy serwis w zmienionej formie jest dla ciebie bardziej użyteczny.