Season Pass do AC Odyssey

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Season Pass will also let you jump into the American Revolution with Assassin's Creed III Remastered, which includes all of Assassin's Creed III's post-launch content – including the Benedict Arnold missions, the Hidden Secrets Pack, and The Tyranny of King Washington – as well as Assassin's Creed Liberation Remastered.

Both Remastered editions support 4K and HDR on PS4 Pro, Xbox One X, and PC

Ciekawe jak będzie wyglądać ten AC 3 Remastered a zwłaszcza AC Liberation.
Może w przyszłych grach zawrą w Season Passach Remastery do AC 1, AC 2, AC Brotherhood, Revelations? :)

Źródło: https://news.ubisoft.com/article/Assass ... s-Revealed
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

AC 2, Brotherhood i Revelations mają przecież remastery. Ja bym czekał tylko na remaster jedynki, żeby wreszcie dodali do niej napisy polskie z oryginalnym dubbingiem.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

z tego co widziałem tylko rogue ma remastera i to nie na pc, na jakie platformy te remastery?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: AC 2, Brotherhood i Revelations mają przecież remastery. Ja bym czekał tylko na remaster jedynki, żeby wreszcie dodali do niej napisy polskie z oryginalnym dubbingiem.
Nie liczyłbym na dubbing. Będzie trzeba się cieszyć jak napisy dadzą.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Rasiek pisze: z tego co widziałem tylko rogue ma remastera i to nie na pc, na jakie platformy te remastery?
AC2 Ezio Collection to jest remaster z ulepszona grafika (podobno, bo w sumie na niektorych porownaniach bardziej podoba mi sie orginalna :P), ale wydany byl tylko na PS4/XONE
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
serafek5 pisze: AC 2, Brotherhood i Revelations mają przecież remastery. Ja bym czekał tylko na remaster jedynki, żeby wreszcie dodali do niej napisy polskie z oryginalnym dubbingiem.
Nie liczyłbym na dubbing. Będzie trzeba się cieszyć jak napisy dadzą.
No właśnie dlatego napisałem "oryginalnym dubbingiem". Słaby był moim zdaniem, a w grze w ogóle nie było funkcji napisów przez "błąd animusa" :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 87 razy
Podziękowania: 125 razy

No, ulepszona grafika w remasterze AC2. Szczególnie ten przykład długo nie wychodził z internetów:
Obrazek
A tak poważniej, to fatalnie chyba nie było, takich "elementów" wiele nie było, ale doszły chyba jeszcze jakieś glitche dotyczące wspinaczki. Nie zmienia to faktu, że naprawili to po premierze (był oficjalny update i sami odnieśli się do tej gęby powyżej).
ODPOWIEDZ