Pochwal się nowym zakupem

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

RedEvil pisze: +1 za kotka :), bo monitor to tylko pudło, zresztą jak będzie otwarte to go przetestuje. :tak:

Ja dziś kupiłem... i kotek testuje, sorry za jakość zdjęcia, potem jeszcze coś dla kotka dokupię, bo czeka go wyprowadzka ze wsi do mieszkania, boję się, żeby nic złego się jemu nie stało-depresja itp, bo z wychodzenia nici, chyba, że na smyczy da radę wyjść, trzeba będzie uczyć.

Obrazek
Pudło już przetestowane i styropian pogryziony no i kotka oczywiście musiała być po tym wyczesana lol. Co do zabawek ma różne piłki itd itp ale zbytnio się nimi nie bawi chyba że jej te piłki rzucać o wtedy to co innego!
RakuPL pisze: Jakiś niewyraźny ten kotek, może chory? :E
Akurat się ruszyła a później nie chciała wejść na pudełko więc zostało takie zdjęcie, a kotka w zdrowa czyli leży całe dnie i tylko woła jak jeść chce ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Jestem za tematem pochwal się swoim kotem, ewentualnie zwierzakiem. Ciekawsze to od pudełek.
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2423 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Coś niewyraźne te kotki, może dajcie im Rutinoscorbin :trollface:

Żeby nie offtop, prawdopodobnie wezmę 60 Seconds na przecenie, ale jeszcze sprawdzę na darmowym weekendzie :gwizdany:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Revan pisze: Jestem za tematem pochwal się swoim kotem, ewentualnie zwierzakiem. Ciekawsze to od pudełek.
Ależ proszę bardzo :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tutaj jak prezentuje się monitor po ustawieniu go na swoim miejscu, jeszcze muszę trochę się pobawić z ustawieniem kolorów ale w sumie jest ok.

Obrazek

Edit1. Mała edyta, jako że przyjechał kurier a żeby nie robić nowego postu dorzucam tutaj, coś tam do poczytania aby nie siedzieć cały czas przed kompem:

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Jak już kupiłeś monitor pod G-synca,to pewnie gpu padnie na nvidie :p chociaz to nie obowiązek,co ciekawego jak budowałem swójego potwora,też zaczynałem od kupienia monitora :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kamell pisze: Jak już kupiłeś monitor pod G-synca,to pewnie gpu padnie na nvidie :p chociaz to nie obowiązek,co ciekawego jak budowałem swójego potwora,też zaczynałem od kupienia monitora :D
GPU od NV już siedzi w kompie ;)

980 TI od EVGA, miałem taki zamiar kupić coś z tych nowych RTX ale no cena trochę poraziła :P

Wybór pewnie padnie na coś z rodzinki 1080 ti.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Obrazek
kupilem drukarke laserową monochromatyczną (nie potrzebuje kolorowej) Samsung SL-M2026W za 250zl dopiero dziś zamówiona ma przyjść w poniedziałek ale chciałem się zorientować bo może ktoś ma albo miał tą lub podobny model? jakaś opinia?

to W w modelu oznacza że ma wi-fi a wersja bez wifi była 10zl tansza :E

i jeszcze jedno co sądzicie o zamiennikach tonerów? bo raczej 200zl za nowy toner nie dam a 40zl za zamiennik

Obrazek
Obrazek

ale te laserowe drukarki staniały - to moja pierwsza lserówka w domu do tej pory miałem z 5 może 6 atramentowych na przestrzeni 20 lat
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Dziewczynie kupiłem ten sam model z pół roku temu, bo też nie potrzeba było kolorowej. Ogólnie poleca, tak samo jak i ja (też ją często użytkuje). Chodzi bardzo fajnie, dobra jakość wydruku jak za te pieniądze. Co do tuszu, kupiliśmy zamiennik na alledrogo i wszystko z nim jest ok, i w jak najlepszym porządku. Druk wygląda nawet lepiej jak na oryginalnym tonerze.
A, i co do wspomnianego Wi-Fi. U nas ma wybryki z wydrukiem przez nie, może wina egzemplarza. Nie zawsze można wyszukać Wi-Fi, przez co nie idzie drukować. A, i dla mnie (użytkownik starej, wielofunkcyjnej kobyły z HPka) drukowanie przez apke w smartfonie to taki bajer i wygoda że nie wyobrażam sobie teraz takiej funkcji nie mieć w każdej nowej, tfu tfu tfu, drukarce o ile jakąś jeszcze kupię.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

OrsonES pisze: Ależ proszę bardzo :)
Kot "reklamuje": nowe okna, nowy parkiet, nową szafkę pod TV, znowu parkiet i okna? :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Obrazek

Oxygen Not Included - 39,19 zł.
Battlefield Bad Company 2 - 10,79 zł.

Obie kupione na steamie, Oxygen ponad 50% taniej za posiadanie don't starve.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Fotelik poskręcany i potestowany. Jak dla mnie, to wiele mi nie trzeba, a resztę zaoszczędzonych dołożę do zasilacza i obudowy, zapewne kupię Phanteksa Enthoo Pro M Temp. Glass, Seasonic Focus Gold 650W, bo mam mieć 4770k + 16GB RAM + G1 Sniper 5 s1150 E-ATX i tu jest cyrk z doborem obudów, bo sporo tańszych i fajnych to tylko ATX.
Obecną mam otwartą bo grafa się grzeje, w końcu to referent. A w mieszkaniu będę musiał mieć zamkniętą budę, bo kot cały czas w domu będzie przesiadywał i żeby mu się z nudów nie chciało dobrać do kompa.
Obrazek

Sorka to promo z Jysku 170zł+ 11zl wysyłka. Ja miałem jeszcze starusienki fotelik, do tego już deska pod tyłkiem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

RALF pisze: A ja się pochwalę, kupiłem półkę drewnianą na zamówienie/wymiar (sam zaprojektowałem) i teraz mam gdzie trzymać gry. Półka składa się z 11 wierszy podzielonych na dwa, tworzy to 22 regałów. Jest na nóżkach oraz dodatkowo została przyłapana do ściany. Najważniejsze ze jest pojemna i może pomieścić około 858 dvdboxów (11x78) standardowych rozmiarów. :twisted:

Obrazek
Świetna sprawa taki regał pod wymiar - maksymalne wykorzystanie miejsca i elegancko to wygląda. Sam zamawiałem kilka lat temu. Tylko ja mam w 2 częściach, bo byłby problem z jednym klockiem (w jednym rzędzie mieści się 40 zwykłych pudełek dvd). I moje mają 10 rzędów, bo chciałem mieć minimalnie wyższe półki pod ewentualne edycje specjalne - wys ok. 22,5cm.
To teraz będziesz musiał zamówić regał pod kolekcjonerki, bo widziałem, że się walają na jakiejś szafce. :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Obrazek

Jako żem fan serialu South Park, to nie mogło zabraknąć w kolekcji tego tytułu :)

Gdyby ktoś miał zamiar kupować i sie zastanawial, to kod na Kijek Prawdy normalnie zadzialal, mimo ze oficjalnie byl wazny do 30.01.2018, kupowalem z obawa bo na necie straszyli ze bedzie expired, ale normalnie sie aktywowal, no to szykuja sie 2 nowe platynki :D
Troszke zaluje teraz, bo kilka tygodni temu w MM widzialem wersje deluxe za 80zl z pocztowkami i nie wzialem, teraz boli cebula :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Nowy nabytek (głównie żony ;)).

https://imgur.com/a/BfoeHHu
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

To nie nabytek, tylko nowy członek rodziny :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

DoktorBartas_PL pisze: Nowy nabytek (głównie żony ;)).

żona go pogryzła w nos :? bo ma jakiś taki dziwny
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Armin pisze:
DoktorBartas_PL pisze: Nowy nabytek (głównie żony ;)).

żona go pogryzła w nos :? bo ma jakiś taki dziwny
Do roku się nos wybarwia, ale rzeczywiście - jak drugi pies wyrżnął fikoła na schodach i zdarł nos, to już się tak zabliźniło i zostało. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

A to nie jest po prostu umaszczenie jak u kotów? Misłem kiedyś łaciatego kociaka, któremu łata przechodziła właśnie przez nos, inny z kolei miał tak na łapce. W załeżności od barwy futra nos i poduszki mogą być różowe lub niemal czarne.

ObrazekPodkładka Natec Genesis M12 Maxi. Kupiłem sobie mniejszą i tak mi się spodobała, że... oddałem ją szwagrowi a sam wziąłem wersję XXL. Wykorzystałem jeszcze punkty Allegro i wraz z wysyłką wyszło niecałe 30 zł. Bardzo podoba mi się to obszycie na rancie. Miałem kiedyś mniejszego SteelSeries Qck i właśnie na końcach zaczął się rozpadać.

Obrazek
Jedi Academy do kolekcji. Jakby jeszcze dało się wyrwać gdzieś pierwsze Dark Forces w DVDboksie (choć nic o takim wydaniu nie wiem) to byłby ładny komplecik na półce.,
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Angrenbor pisze: A to nie jest po prostu umaszczenie jak u kotów? Misłem kiedyś łaciatego kociaka, któremu łata przechodziła właśnie przez nos, inny z kolei miał tak na łapce. W załeżności od barwy futra nos i poduszki mogą być różowe lub niemal czarne.
Częściowo tak. Merle na nosie jest dopuszczalne we wzorcu rasy - natomiast nie w takim stopniu jak ma mała; stąd czekamy aż wyczernieje. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Obrazek
Nowy fotel do komputera. MIałem taki identyczny kupiony 4 lata temu, ale juz sie mocno rozwalał i został na starym mieszkaniu. Teraz kupiony identyczny i to jeszcze w dobrej cenie (wtedy placilem kolo 300 zł, teraz 180 z wysylka)
ODPOWIEDZ