https://www.fanatical.com/flash-game-sale
Ktoś ogrywał może Trillion: God of Destruction czy Monster Monpiece? Coś warte, czy takie tam weebowe popierdółki?
Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Muszę pochwalić support Fanaticala. Bezproblemowo wymienili niedziałający klucz. Aż się sam zdziwiłem... Niebo a ziemia w porównaniu do takiego cdp.pl czy innego muve...
...i gdyby nie te wszystkie filmy o gangsterach to bym uwierzył, że to inna cywilizacja
...i gdyby nie te wszystkie filmy o gangsterach to bym uwierzył, że to inna cywilizacja

Dzięki za info. No to drożej niż w dolarach, więc nie wiem skąd taka uciecha z powodu tych rubli.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Pewnie wystarczyła wieść o rublach, nikt nie sprawdził jak jest faktycznie. Jakby nie patrzeć rubel sugeruje RUbelskie ceny. Tymczasem Fanatical to "normalny" sklep, nie ma powodu specjalnie regionalizować zakupów sprzedając w większości ROWowe klucze. Z yuplay/gama-gama nie wygrają w tej kwestii, bo Ci mają ceny "natywne". Stąd pytanie ... po cholerę im te ruble

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
tak sie maja ceny : €3.15 / $2.99 / CA$3.95 / £2.79 / ₽239 / A$4.59coolwhip pisze: https://www.fanatical.com/en/bundle/fan ... ing-bundle
oprocz tego powtorki powtorek

- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
https://www.fanatical.com/en/bundle/fan ... asy-bundle
aktualizacja bundla?
Demonicon
Blood Knights
Heroes of Annihilated Empires
Two Worlds II Velvet Edition
Blades of Time – Limited Edition
Wizardy 6 & Wizardry 7
Lichdom: Battlemage
Drakensang
Rune Classic
GemCraft – Chasing Shadows
Knights and Merchants
Etherlords I & II
Sudeki
Inquisitor
Numen: Contest of Heroes
wiem że był wałkowany ale chyba pół tej listy było zmienione.
No i Two Worlds 2 nadal ma DRM od Reality Pump a przecież mieli go usunąć po wydaniu nowej wersji gry?
Z tej listy polecę podkreślone gry. Szkoda że nie ma Wizardry 8 bo nikt w dzisiejszych czasach nie ruszy 6+7 kijem przez szmatę.
aktualizacja bundla?
Demonicon
Blood Knights
Heroes of Annihilated Empires
Two Worlds II Velvet Edition
Blades of Time – Limited Edition
Wizardy 6 & Wizardry 7
Lichdom: Battlemage
Drakensang
Rune Classic
GemCraft – Chasing Shadows
Knights and Merchants
Etherlords I & II
Sudeki
Inquisitor
Numen: Contest of Heroes
wiem że był wałkowany ale chyba pół tej listy było zmienione.
No i Two Worlds 2 nadal ma DRM od Reality Pump a przecież mieli go usunąć po wydaniu nowej wersji gry?
Z tej listy polecę podkreślone gry. Szkoda że nie ma Wizardry 8 bo nikt w dzisiejszych czasach nie ruszy 6+7 kijem przez szmatę.
Aktualizacja? Jak dla mnie wygląda bliźniaczo jak zawsze. Brałem go z 2 lata temu.